Warner presenteert Ja Zuster Nee Zuster DVD

Tijdens een feestelijke presentatie in Theater Carré in Amsterdam werden vandaag de eerste exemplaren van de DVD van 'Ja Zuster Nee Zuster' overhandigd aan Loes Luca en Hetty Blok. Beide actrices hebben de rol van Zuster Klivia gespeeld, Hetty Blok in de TV-serie uit de jaren 60, Loes Luca in de huidige film. Naast de DVD kregen beide actrices ook een dubbelportret van de hand van Henni Haselaar aangeboden. De DVD zal vanaf 2 mei aanstaande overal te koop zijn.

Synopsis:
De legendarische TV-serie uit de jaren zestig is terug! Compleet vernieuwd als avondvullende film, met sprankelende kleuren en geweldige acteerprestaties van Loes Luca als Zuster Klivia, Paul R. Kooij als de boze buurman Boordevol en Paul de Leeuw als de kaper van de overkant. Deze musical met liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink zit vol herkenbare liedjes die iedereen weer naar hartelust kan meezingen. In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert zich mateloos aan het lawaai van zijn buren. Zo erg dat hij Zuster Klivia regelmatig, maar tevergeefs, voor de rechter sleept. Als inbreker Gerrit (Waldemar Torenstra) ook zijn intrek neemt in het rusthuis, denkt Boordevol na een inbraak in zijn huis, dat hij nu echt een zaak heeft. Het ziet er niet goed uit voor Rusthuis Klivia. Totdat de ingenieur met één van zijn geniale uitvindingen de redder in nood blijkt te zijn. Maar voor hoelang?

Recente artikelen

Laatste reacties

Hilde  |  04-05-2003

Ik heb hem lekker goedkoop kunnen krijgen voor maar €15,99 bij Blokker
Lees meer >

Ronald Dassen  |  02-05-2003

De film zit zeker weer in zo'n goedkope snapper... bah. Inderdaad :evil:
Lees meer >

netfox  |  29-04-2003

De film zit zeker weer in zo'n goedkope snapper... bah.
Lees meer >

Robert Gerards  |  28-04-2003

Leuk dat DVD.nl wel Hetty Blok op de gevoelige plaat heeft kunnen vastleggen. RTL Boulevard mocht dat niet van haar (zeiden ze).
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina