Warner: Pittige Tijden met Carlo Boszhard & Irene Moors herleeft op DVD

´Pittige Tijden´ met Carlo Boszhard en Irene Moors herleeft op DVD
Populaire persiflage van GTST verschijnt in 4 delen op 24 oktober, 14 november en 12 december

Warner Home Video laat de beste persiflage van de Nederlandse televisie uit de Jaren ´90 herleven door ´Pittige Tijden´ met Carlo Boszhard en Irene Moors vanaf 24 oktober uit te brengen op DVD.

Met het op de markt brengen van deze reeks gaat een grote wens van het TV-duo in vervulling. Het tweetal maakte tussen 1996 en 1999 furore met ´Pittige Tijden´ in het door hen gepresenteerde populaire RTL4-kinderprogramma Telekids. Carlo Boszhard en Irene Moors haalden hiervoor hun inspiratie uit de karakters van de ´Moeder aller Soaps´, Goede Tijden Slechte Tijden; aan het einde van Jaren ´90, met rollen van onder andere Reinout Oerlemans (Arnie), Antonie Kamerling (Peter Kelder) en Babette van Veen (Linda). Op het hoogtepunt van de serie keken per week een kwart miljoen kinderen (en volwassenen) naar Telekids. De DVD-reeks is tot stad gekomen in samenwerking met RTL en House of Talents (Managementbureau Carlo & Irene). Een deel van de opbrengst van de DVD gaat naar de Bart Foundation.

Deel 1 en 2 van Pittige Tijden op 24 oktober
Deel 3 op 14 november en deel 4 op 12 december

De hilarische wijze waarop beide TV-presentatoren de GTST-cast persifleerden, maar ook de vele BN´ers die in ´Pittige Tijden´ voorbij kwamen, leveren vier DVD´s unieke televisie op. Warner Home Video brengt deel 1 en 2 uit op 24 oktober. Vervolgens deel 3 op 14 november en deel 4 op 12 december. Nu al legendarisch zijn de beelden uit deel 1 met gastoptredens van onder andere Jeroen van der Boom, Peter Timofeeff, Patty Brard en Gordon. En deel 2 met onder andere Nance, Paul de Leeuw, Henny Huisman, Willeke Alberti en Henk van der Meijden.

Iedere DVD telt de favoriete afleveringen van elk seizoen en diverse extra´s, waaronder Pittige Momenten (bloopers), audio commentaar van Carlo en Irene, repetitiebeelden en ´Pittige Liedjes´. Warner Home Video brengt met vier DVD´s bijna vijftig afleveringen van ´Pittige Tijden´ uit.

Recente artikelen

Laatste reacties

Chiel!  |  14-10-2007

Als ze de HELE afleveringen erop zetten dan is het nog 'een beetje oké', als ze gewoon vanalles aan elkaar plakken dan is het HELEMAAL ruk. Gewoon 1-99 uitbre...
Lees meer >

TheGodfather  |  12-10-2007

Inderdaad ontzettend jammer dat ze niet de hele seizoenen uitbrengen...
Lees meer >

Tuvok  |  10-10-2007

Geweldig jeugdsentiment dit. Weet alleen niet of ik ze ga kopen. Ben niet zo'n fan van 'best of' uitgaves. Ik wil graag de hele serie kopen. Volgens mij waren e...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina