Warner: Overzicht belangrijkste DVD releases voor januari - maart 2008

Warner Home Video -  Hoofd releases januari—maart 2008

 

The Painted Veil

Releasedatum: 9 januari 2008

In The Painted Veil trouwt een jong Engels paartje (Naomi watts en  Edward Norton) haastig met elkaar . Het duo verhuist vervolgens  naar Hong Kong, waar zij elkaar al snel verraden: hij besteedt te veel tijd aan zijn onderzoeksactiviteiten in plaats van zijn tijd met  haar door te brengen.  The Painted veil heeft een Golden Globe Award mogen ontvangen  voor de Best Original Score. De film is niet in Nederlandse bioscoop  geweest en verschijnt derhalve direct op DVD.

Extra’s: Achter de schermen, Interviews met cast en crew, Bioscoop trailer


No Reservations

Releasedatum: 13 februari 2008

In No Reservations speelt de mooie Chaterine Zeta Jones chef-kok Kate Armstrong. Kate leidt haar leven zoals ze de keuken van het chique22 Bleecker Restaurant in Manhattan runt: met een nietsontziende intensiteit, waarmee ze iedereen om zich heen inpakt. Haarperfectionistische karakter wordt op de proef gesteld wanneer ze de voogdij krijgt over haar nichtje Zoë en er een brutale nieuwesouschef,Nick Palmer (Aaron Eckhart), in haar keuken komt werken. No Reservations is een prachtige romantische film die perfect past in de Valentijnsfeer.

DVD-extra’s:
22 minuten behind the scenes met diverse interviews.

No Reservations is ook verkrijgbaar op HD DVD en Blu-ray Disc


The Invasion

Releasedatum: 12 maart 2008

De mysterieuze crash van de Space Shuttle leidt tot de vreselijke ontdekking dat er een buitenaards virus in het wrak schuilt. Degenen die ermee in contact komen, veranderen op onheilspellende en onverklaarbare wijze. Al snel komen de psychiater Carol Bennell (Nicole Kidman) en haar collega (Daniel Craig) achter de schokkende waarheid van de groeiende buitenaardse epidemie.

DVD–extra’s:
• We’ve Been Snatched Before (20:36) – Explores the history of invasions, from terrorism, to war to Avian flu and how these social challenges of history are mirrored in the plot of The Invasion.
• Invasion: On the Set (3:19) – from International Theatrical
• Invasion: Snatched (3:11) – from International Theatrical
• Invasion: A New Story (2:54) – from International Theatrical
• Multipngs – Approximately 4 endngs – to be confirmed

The Invasion is ook verkrijgbaar op HD DVD en Blu-ray disc.


The Assassination of Jessy James by the Coward Robert Ford

Releasedatum: 19 maart 2008

Rond 1870 was de crimineel Jesse James (Brad Pitt) de meest beroemde outlaw van Amerika. Zijn berovingen en moorden ten spijt, werd hij door velen gezien als een Robin Hood, een charismatische rebel die zijn eigen regels erop nahield. Een van zijn grootste bewonderaars was Robert Ford (Casey Affleck), een idealistische en ambitieuze jongeman die er zijn hele leven van droomde om ooit tot de bende van zijn idool te mogen horen. Hij kon niet vermoeden dat hij ooit zou worden betiteld als \'de smerige lafaard\' die Jesse James in de rug doodschoot. Maar wie waren Jesse James en Robert Ford nu werkelijk? Hoe raakten ze bevriend en wat leidde tot dat fatale pistoolschot, dat de ene man doodde en de ander voor het leven zou tekenen?

De DVD-extra’s worden in een later stadium bekend.

The Assassination of Jesse James is ook verkrijgbaar op HD DVD en Blu-ray disc.


License To Wed

Releasedatum: 9 januari 2008

License to Wed volgt de pas verloofde Ben (John Krasinski) en zijn aanstaande bruid Sadie (Mandy Moore) in hun streven naar een lang en gelukkig leven. Het probleem is echter dat Sadies kerk St. Augustine wordt geleid door Dominee Frank (Robin Williams), die weigert het huwelijk van Ben en Sadie in te zegenen zolang ze niet zijn geslaagd voor zijn gepatenteerde, "foolproof" huwelijkscursus. Met waanzinnige lessen, bizarre huistaken en schandelijke inbreuken op de privacy legt het genadeloze studiepakket van  Dominee Frank de relatie van Ben en Sadie op het rooster.

DVD-extra’s:
Achter de schermen, Interviews met cast en crew en bioscoop trailer.

Licence to Wed is verkrijgbaar op HD DVD en Blu-ray disc.


The Brave One

Releasedatum: 6 februari 2008

Erica Bain (Jodie Foster) heeft een radioprogramma in New York. Ze leidt een gelukkig leven en is stapelgek op haar verloofde. Dit wordt haar allemaal ontnomen wanneer het stel wordt overvallen. Zij raakt zwaargewond en hij overlijdt aan zijn verwondingen. Erica kan deze tragedie niet verwerken en speurt \'s nachts de straten af naar de mannen die zij verantwoordelijk houdt. Ze zal moeten beslissen of ze doorgaat  op het ingeslagen pad en verandert in degene die ze probeert te bestrijden tijdens haar zoektocht naar de dader.

The Brave One is verkrijgbaar op HD DVD en Blu-ray disc.


TV-series
V The Complete Series (5disc) — 9 januari 2008
The Wire Seizoen 4 — 9 januari 2008
Smallville Seizoen 6 — 9 januari 2008
Big Love seizoen 2 — 20 februari 2008

Tv Series uit de BBC Comedy Collection
Are You Being Served Serie 1 t/m 5 — 20 februari 2008
Allo Allo Serie 3 — 20 februari 2008
Allo Allo Serie 4 — 20 februari 2008
Dad’s Army Serie 1 & 2 — 20 februari 2008
It Ain’t Half Hot Mum Serie 1 —20 februari 2008
It Ain’t Half Hot Mum Serie 2 —20 februari 2008

Recente artikelen

Laatste reacties

MrLaurens  |  02-03-2008

Da's niet het enige ben ik bang dat mis is met de releas van Dad's Army. Op de cover staat dat het een 2 DVD release is, terwijl er maar 1 DVD geleverd wordt. W...
Lees meer >

reusla  |  25-02-2008

Da's niet het enige ben ik bang dat mis is met de releas van Dad's Army. Op de cover staat dat het een 2 DVD release is, terwijl er maar 1 DVD geleverd wordt. W...
Lees meer >

MrLaurens  |  25-02-2008

De dad's army series is teruggehaald er zit een storing in de dvd series halverwegen stopt de dvd's echt baalen nou kan ik het nog niet zien de zwart wit afleve...
Lees meer >

Jordy van Buel  |  27-12-2007

Zeker te weten: - The Assassination of Jessy James by the Coward Robert Ford Jep :bier:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina