Warner Music: Madonna's Confession Tour op DVD

CONCERT MADONNA OP DVD EN TE ZIEN BIJ DE VARA

19 januari verschijnt de registratie van Madonna\'s zeer succesvolle Confessions Tour op DVD & CD.

Een uitverkochte Amsterdam Arena stond afgelopen september tot twee keer toe op z\'n kop. Circa 100.000 mensen waren getuige van een spetterend muziekspectakel, die nogal wat opschudding veroorzaakte en wereldwijd de media beheerste.

De Confessions Tour wordt uitgebracht als DVD met CD. Dit is de eerste echte concertregistratie op DVD sinds de Drowned World Tour, veel fans wachten nog altijd op beelden van de Re-Invention Tour.

De VARA zendt zaterdagavond 30 december 2006 het volledige concert van Madonna, ‘Confessions Tour’, uit op Nederland 3. Onlangs zond de Amerikaanse tv-zender NBC het laatste concert van Madonna ook uit, maar zonder de omstreden kruisigingact.

NBC zond de bewuste scène niet uit onder druk van conservatieve christelijke groepen, die Madonna van heiligschennis beschuldigen. Madonna zorgde met de scène over de hele wereld voor opschudding. De zangeres hangt tijdens het nummer ‘Live to Tell’ aan een groot kruis met een doornenkroon op haar hoofd. Op haar website (www.madonna.com) legt de zangeres zelf uit waarom de bewuste scène in haar concert thuishoort.

Madonna’s ‘Confessions Tour’, 22.05 uur VARA Ned 3 - zaterdag 30 december 2006.

Madonna’s ‘Confessions Tour’, release DVD/CD - vrijdag 19 januari 2007.

Recente artikelen

Laatste reacties

gjhvs  |  04-12-2006

Denk helaas dat die DVD er niet snel zal komen (van de Re-Invention Tour). Net als met de Blond Ambition tour uit 1990 kwamen van deze beide tournees documenta...
Lees meer >

Martijn Beunk  |  02-12-2006

Ik wacht inderdaad nog steeds op de beelden van de Reinvention-Tour. Een concert die ik overigens een stuk beter vond dan haar laatste.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina