Warner Home Entertainment presenteert Shameless

Warner Home Entertainment presenteert


 
Rauwe komedie over de geweldige, disfunctionele familie Gallagher 
Het complete eerste seizoen - Vanaf 3 juli op DVD


Warner Home Entertainment brengt op 3 juli het eerste seizoen van SHAMELESS, de komische dramaserie van maker Paul Abbott (State of Play), uit op DVD. Maak kennis met het arbeidersgezin Gallaghar uit Chicago. De rol van pater familias, Frank Gallaghar wordt op meesterlijke wijze vertolkt door William H. Macy (Fargo, Magnolia). Frank is dol op zijn zes kinderen, maar houdt nog meer van drank, sigaretten, zijn maandelijkse invalidenuitkering en…. nog meer drank. Als Frank niet aan de bar hangt om hun laatste dollars uit te geven, dan ligt hij wel uitgeteld op de vloer. Zijn zes slimme, onafhankelijke kinderen hebben ondanks alles een manier gevonden om op te groeien. En ze verontschuldigen zich niet voor wie ze zijn. SHAMELESS is een confronterende, bijzondere serie, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle Britse komedie, en vanaf 3 juli verkrijgbaar op DVD.

Shameless – seizoen 1 synopsis:
Pa is een alcoholist, ma is er al jaren geleden vandoor gegaan en oudste dochter Fiona Gallagher (Emmy Rossum; The Day after Tomorrow, The Phantom of the Opera) vormt de drijvende kracht achter het gezin, dat in de achterbuurt van Chicago leeft. Ondanks alle beslommeringen in de familie weten de kinderen succesvol op te groeien. Broer Philip zet zijn wiskundekennis in voor seksuele gunsten van zijn buurmeisjes, broer Ian is homo en zus Debbie steelt geld uit haar UNICEF collectie. De familie is compleet met de 10-jaar oude Carl, die een handje heeft van brandjes stichten en peuter Liam, het halfbloedje, waar eigenlijk niemand wat van weet…

Shameless werd in Amerika geprezen om het compromisloze, eigentijdse karakter, sterke acteerprestaties en kent een IMDB score van 8,4. Shameless is een ontwapenende, niets ontziende, waanzinnige en waanzinnig komische serie die lijkt op… nou ja, op niets eigenlijk!

Bonusmaterialen DVD:
•    Bringing Shameless to America
•    Shameless: Bringing the FUN to Dysfunctional
•    A Shameless Discussion about Seks
•    Commentaar van Frank Gallagher: liefhebbende echtgenoot, toegewijde vader 
•    Shameless – seizoen 2: sneak peak

  

Releasedatum:  3 juli 2013
Kijkwijzer:         16; geweld, grof taalgebruik
Speelduur:        12 afleveringen van 46 minuten (3 DVDs)

uzznfBbbMVc

 

Recente artikelen

Laatste reacties

demonio  |  14-06-2013

Ik had liever gehad dat ze de originele Engelse versie verder uitbrengen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina