Warner: DVD releases in oktober en november

Warner Home Video brengt in oktober en november 2005 de volgende titels uit op DVD:

House of Wax (19 oktober 2005)
Je wordt bevangen door huiveringen en koude rillingen in House of Wax van Dark Castle Entertainment en de legendarische horror producenten Joel Silver en Robert Zemeckis (Gotcha, House on Haunted Hill). Wanneer hun auto tijdens een rit pech krijgt, komen zes studenten in een spookachtig stadje in de binnenlanden terecht. Hun nieuwsgierigheid krijgt de overhand wanneer ze geïntrigeerd raken door het macabere Huis van Was in het stadje. Ze komen er al snel achter dat het stadje niet is wat het lijkt en moeten eruit zien te komen voordat ze het slachtoffer worden van de demonisch inventieve moordenaars in het stadje.


New Jack City S.E. (12 oktober 2005)

Nino Brown (Wesley Snipes) is leider van de invloedrijke drugsbende The Cash Money Brothers. Nino brengt crack op de markt, waarmee hij nog meer geld kan verdienen. De politieagenten Scotty Appleton (Ice-T) en Nick Peretti hebben er alles voor over om Nino te pakken. Ex-verslaafde Pookie (Chris Rock) wordt door Scotty en Nick ingezet om te infiltreren in de drugsbende, maar hij wordt vermoord. Scotty besluit vervolgens om zelf undercover te gaan met gevaar voor eigen leven.


Batman S.E. (26 oktober 2005)

Nadat hij als kind getuige was van de moord op zijn ouders heeft multimiljonair Bruce Wayne (Keaton) gezworen om de misdaad te bestrijden. Bij een overval op een chemische fabriek valt de misdadiger Jack Napier (Nicholson) door toedoen van Batman (Michael Keaton) in een vat met zuur, waardoor hij misvormd raakt. Hij komt terug als de Joker en neemt de misdaad in de stad over. Batman is de enige die hem kan tegenhouden.


Batman Returns S.E. (26 oktober 2005)

Oswald Cobblepot (DeVito) was bij zijn geboorte zo afzichtelijk lelijk, dat hij door zijn ouders in een mandje het water op is gegooid. Hij is opgegroeid tussen de pinguins in het riool. Samen met een corrupte zakenman verzinnen ze een plan om de stad over te nemen en Batman (Keaton) van moord te beschuldigen. Behalve deze twee slechterikken heeft Batman ook nog te kampen met Catwoman, maar aan welke kant staat ze nou eigenlijk?


Batman & Robin S.E. (26 oktober 2005)

Mr. Freeze is van plan om Gotham City in zijn ijzige greep te krijgen door de hele stad in een permanente winter te dompelen. Ondertussen lukt het de verleidelijke Poison Ivy om de band tussen Batman en Robin te verpesten, en is de butler Alfred stervende. Mr. Freeze is de enige die hem kan redden. Alfred\'s nichtje helpt als Batgirl om de stad te redden.


Batman Forever S.E. (26 oktober 2005)

Batman krijgt te maken met twee nieuwe vijanden: Two-Face, die Batman als schuldige ziet van zijn misvormde gezicht, en The Riddler, een voormalig employee van Bruce Wayne. Ondertussen wordt Dr. Chase Meridan verliefd op Wayne/Batman.


Harry Potter 1, 2 & 3 box (12 oktober 2005)

- The chamber of secrets
- The philosopher’s stone
- The prisoner of Azkaban


2-pack Analyze This/Analyze That (26 oktober 2005)



3-pack The Julia Roberts collection (26 oktober 2005)

- Something to Talk About
- The Pelican Brief
- Conspiracy Theory


3-pack The Steven Seagal collection (26 oktober 2005)

- Exit Wounds
- Nico
- Under Siege


4-pack Oliver Stone collection (26 oktober 2005)

- Any Given Sunday
- JFK
- Heaven en Earth
- Natural Born Killers


4-pack Sylvester Stallone collection (26 oktober 2005)

- Tango & Cash
- Driven
- Cobra
- The Specialist


One Three Hill seizoen 1 (12 oktober 2005)
Arrogant en zelfverzekerd, Nathan is de ster van het middelbare basketbalteam en behoort tot een van de rijkste families in de stad. Stil en gedreven, Lucas is een einzelganger, enig kind van een alleenstaande werkende moeder. Hij is ook een legendarische straatbasketbalspeler. Na opgegroeid te zijn aan weerskanten van de North Caroline stad One Tree Hill komen hun levens plotseling samen als Lucas in Nathan’s basketbalteam wordt plaatst. Het gerucht dat de jongens achtervolgde in hun jeugd wordt nu meer dan slechts een gefluister, want de jongens gaan niet alleen de strijd aan voor de macht op het basketbalveld, maar ook voor het hart van Nathan’s vriendin Peyton. En dus ontstaat er een diep en bitter conflict dat al jaren in de maak staat, een die zich zal afspelen bij hun thuis, hun harten en school terwijl ze proberen te ontdekken wie ze daadwerkelijk zijn – en het feit dat ze wellicht wel meer in gemeen hebben dan ze ooit gedacht hadden.


League of Gentleman 1 – 4 + x-mas special (BBC, 12 oktober 2005)
Royston Vasey…. Het mag misschien overkomen als het gemiddelde troosteloze gehucht dat je al vaker hebt gezien, maar als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de plaatselijke bewoners... Gedurende drie series en een kerstspecial volgen we de vreemde, macabere en schokkende verhalen van een aantal inwoners van Royston Vasey. Edward en Tubbs, (winkeliers en tevens broer en zus) hebben als enige levensdoel alleen de lokale klanten te houden en een bruid te vinden voor hun ‘kroost’. Pauline, een demonische werkloosheidsconsulente, heeft een obsessie voor pennen die zowel tot een gijzeling als een vertederend transeksueel liefdesverhaal leidt. En dan is er nog de \'Dave\' georiënteerde wereld van het vrouwen-verzamelen, in de vorm van circusmeester Papa Lazarou. We ontdekken de oorzaak van de vloek die dierenarts Dr Chinnery meedraagt, hoe plasticverkoper Geoff Tipps als een stand-up comedian in "Lundun" terecht komt; hoe slager Hilary Briss de bloedneusepidemie start; wat Herr Lipp in Duisburg uithaalt en welke vaardigheden Charlie Hull aan de Spit & Polish Beauty Salon aanbiedt. Onderweg ontmoeten we ook nog de kikkerfokkende familie Denton; Barbara, de lokale transseksuele taxichauffeur; gitarist Les McQueen van de 70’s band Crème Brulee; scholier/goochelaar Dean Travalouris en vele, vele anderen!


Murphy Brown seizoen 1 (12 oktober 2005)
Om u op te vrolijken zijn hier alle 22 dolkomische afleveringen van het eerste seizoen (plus bonus afleveringen) van de baanbrekende serie die met 18 Emmy awards onderscheiden werd – waaronder twee voor de beste komedieserie – tijdens een uitzonderlijke looptijd van tien seizoenen. Candice Bergen speelt Murphy Brown, sterverslaggeefster voor het TV nieuwsmagazine FY1 in Washington, zo grappig en dynamisch dat ze met vijf van die Emmy’s onderscheiden werd voor haar rol als Uitzonderlijke Hoofdrolspeler in een Reeks Komedies (waaronder één voor dit eerste seizoen). Het kleurrijke team van FY1 ondersteunt haar en geeft haar alles, van romantiek tot vriendschap, van nationale politiek tot kantoorintrigues, een flitsende beloning.


The West Wing seizoen 6 (12 oktober 2005)
Het speculeren en manipuleren kan beginnen… Nu Bartlets tweede ambtstermijn er bijna opzit, schuiven de twee grote politieke blokken hun mannetjes naar voren. Achter de schermen van het Witte Huis lopen de politieke strategen, de dromers en de doeners zich het vuur uit de sloffen om de gooi naar het presidentschap van hun uitverkorene kracht bij te zetten. Zelfs wanneer ze daarvoor hun comfortabele zitjes in The West Wing moeten prijsgeven. Belangrijke kanshebbers zijn een veelbelovend Democratisch congreslid (Jimmy Smits) en een scherpzinnig Republikeins senator (Alan Alda). Maar dat is allemaal nog toekomstmuziek. De zwaarste last rust op de schouders van de man die het land nù moet aanvoeren: Josiah Bartlet (Martin Sheen) en zijn gereorganiseerde staf. Zijn helse taak als ’s lands opperbevelhebber wordt nog extra bemoeilijkt door het gevecht dat hij dagelijks moet leveren met zijn multiple sclerose. De kandidaten, de staf, de natie; het belooft een merkwaardig en bewogen zesde seizoen te worden, met 22 meeslepende afleveringen.


Dallas seizoen 2 box (12 oktober 2005)
Dé plaats voor opzichtige intriges en samenzweringen van Texaanse proporties! Macht, rijkdom, seks, extravagante luxe. Allemaal synoniem met één stad. Dallas belichaamde de 80’s, het decennium van de hebzucht, perfect. Dallas veranderde ook in één klap het medium televisie en werd de inspiratiebron voor talloze dramareeksen die verschillende verhaallijnen door elkaar weefden. Op de 4 DVD’s van deze boxset staan alle 24 afleveringen van het tweede seizoen van deze legendarische en uiterst genietbare tv-reeks verzameld. Patrick Duffy, Victoria Principal en tal van anderen spelen de Texaanse zoons en dochters wier leven bepaald wordt door olie, familie en macht. En Larry Hagman zet de onvergetelijke oliebaron J.R. Ewing neer, een charlatan die zijn hang naar macht en geld door niets of niemand laat dwarsbomen. Toen de reeks op tv kwam, was hij de man die iedereen met plezier haatte. Een gevoel dat iedereen bij het opnieuw bekijken van de serie op DVD ongetwijfeld onmiddellijk zal herkennen.


Curb Your Enthusiasm seizoen 4 (12 oktober 2005)
Larry David heeft het goed voor elkaar . Een begripvolle vrouw, beroemde vrienden, een behulpzame manager en een engelachtige zangstem… Waarom krijgt hij het dan toch altijd weer voor elkaar om overal een puinhoop van te maken? Kijk maar eens hoe Larry medicinale marihuana koopt, een hoertje meeneemt naar een honkbalwedstrijd, een golfclub steelt van een lijk of Ben Stiller’s verjaardag verpest. Leef met hem mee wanneer hij probeert Gina Gershon het cadeau voor zijn tienjarig huwelijk te laten zijn ga uit je dak met “The Producers”, Mel Brooks en David Schwimmer.


Six Feet Under seizoen 4 (12 oktober 2005)
Er is een nieuwe pikorde bij de uitvaartonderneming Fisher & Diaz, maar Nate, Ruth, David en Claire proberen nog steeds van iedere dag boven de grond een goede te maken. Dood en disfunctie behoren tot de normale gang van zaken in het complete vierde seizoen van Six Feet Under.


Wonder Woman seizoen 2 (26 oktober 2005)
Ze zet al haar krachten in voor het goede. Wat is Wonder Woman nu van plan? Spoel snel 35 jaar vooruit vanaf haar opvallende avonturen van het eerste seizoen, waarin ze Amerika in de tweede wereldoorlog verdedigde. Zonder dat het haar iets doet maakt Wonder Woman een reuzensprong: van het tijdperk van de big bands naar dat van de disco, nog steeds wonderbaarlijk jong en nog steeds gebruik makend van scherpzinnigheid, listen en verbazingwekkende krachten om het kwaad te bevechten. Het tweede seizoen (21 afleveringen na de première van een speelfilm) stelt Wonder Woman voor aan een nieuw Amerika van kernwapens en computers. Ze vormt een team met Steve Trevor, de zoon van de onstuimige majoor met wie ze tijdens de tweede wereldoorlog samenwerkte, en neemt de naam Diana Prince aan – en neemt het op tegen allerlei soorten gevaar van terroristen, gestoorde genieën, misdadigers en zelfs een diabolische rockster terwijl ze werkt voor het Amerikaanse Inter-Agency Defense Command. Wonder Woman, we zijn er trots op dat je aan onze kant staat!


Hot Wheels Acceleracers: Plankgas (12 oktober 2005)
Twee rivaliserende raceteams, Teku en de Metaal Meniacs, worden door Dr Peter Tezla aangeworven om te racen in de fantastische Racing Realms om de almachtige AcceleChargers terug te winnen alvorens zij in de handen van de dodelijk Racing Drones vallen. Onze bestuurders rennen door de koninkrijken van het Onweer en het Moeras.


Hot Wheels Acceleracers: De snelheid van de stilte (12 oktober 2005)
De bestuurders gaan het Koninkrijk van het Water in waar vroegere surfer Vert, die in zijn eigen element rent, wil bewijzen dat hij nog steeds een kampioen is. Maar na een verwoestende aanval door de het Racing Drones, wordt hij de eerste bestuurder die faalt. In het Metro Koninkrijk, moeten de bestuurders hun weg door een angstaanjagende verlaten stad vinden die met verkeer wordt versperd. Racers worden ook aan een nieuw wapen geïntroduceerd dat door de het Rennen Hommels is ontwikkeld: een reusachtige auto-eter "Veger." Wij worden ook een glimp van het geheimzinnige vierde team, Silencerz.


Wacky Races vol. 3 (26 oktober 2005)
Dastardly en Muttley in de hoogste versnelling op DVD! Van slowmotiongas tot een enorme orkaanmachine, Dick Dastardly en zijn gniffelende handlanger Muttley laten geen smerig trucje onbenut om de hoofdprijs te winnen als Wackiest Racer van de wereld. Ze nemen het op tegen Red Max in de Crimson Haybailer, de Gruesome Twosome in hun Creepy Coupe, Rufus Ruffcut en Sawtooth in de Buzzwagon, en de beeldschone Compact Pussycat van Penelope Pitstop. Stap in de Mean Machine van Dick Dastardly voor een reeks doldwaze ritten in deze 12 afleveringen van de klassieke tekenfilmserie Wacky Races!


Superman The Animated series: series 1 (26 oktober 2005)
Twee DVD’s met 18 afleveringen van de populaire Tv-serie. De man en held zijn mens geworden terwijl de actie in niets onderdoet voor die in het stripboek en ieder geanimeerd avontuur zich fascinerend met grote snelheid ontrolt. Beginnend met zijn aankomst op aarde, vindt Superman zijn plaats in zijn geadopteerde thuis en aanvaardt zijn rol als de verdediger daarvan – waarbij hij wordt geconfronteerd met de dodelijke vijand Lex Luthor en talrijke andere misdadigers zoals Weather Wizard en de Toyman. Hoog oplopende spanning, grenzeloze huiveringen en onthullende Exclusieve Extra’s komen samen in deze superieure collectie over de dynamische held die ons allen inspireert om naar de waarheid en rechtvaardigheid te streven.


What’s New Scooby Doo vol. 5: Homeward Bound (26 oktober 2005)
In 5 afleveringen maken Scooby en zijn vrienden weer doldwaze dingen mee. Op de wereldtentoonstelling in Omaha belanden onze vrienden in het High-Tech House of the Future, een futuristische modelwoning waar de computers op hol zijn geslagen. Daphne popelt om te zien hoe haar favoriete popgroep, The Hex Girls, een videoclip opneemt in Transylvanie. Maar ze hebben nauwelijks hun eerste akkoord geslagen of de vampier slaat terug in The Vampire Strikes Back! In Homeward Hound komt een katachtig wezen de deelnemers aan de hondenshow – waaronder Scooby Doo - de stuipen op het lijf jagen met een stel schrikbarende slagtanden! Van daar gaat het naar de Stad aan de Baai voor de Grind Games in San Franpsycho. Daar zaait een in zeewier getooide gruwel uit de gevangenis van Alcatraz terreur onder de deelnemende skateboarders. Wanneer de groep Simple Plan het op weg naar het Montreal Rock Festival met een onzichtbare kaper aan het stok krijgt, zijn Scooby en zijn vrienden de enigen die zijn truc doorzien in de aflevering Simple Plan and the Invisible Madman.


Wacky Races vol. 3 (26 oktober 2005)
Dastardly en Muttley in de hoogste versnelling op DVD! Van slowmotiongas tot een enorme orkaanmachine, Dick Dastardly en zijn gniffelende handlanger Muttley laten geen smerig trucje onbenut om de hoofdprijs te winnen als Wackiest Racer van de wereld. Ze nemen het op tegen Red Max in de Crimson Haybailer, de Gruesome Twosome in hun Creepy Coupe, Rufus Ruffcut en Sawtooth in de Buzzwagon, en de beeldschone Compact Pussycat van Penelope Pitstop. Stap in de Mean Machine van Dick Dastardly voor een reeks doldwaze ritten in deze 12 afleveringen van de klassieke tekenfilmserie Wacky Races!


Barkleys of Broadway - 1949 (12 oktober 2005)
Echtpaar Josh en Dinah Barkley (Fred Astaire en Ginger Rogers) vormen een succesvol musical/comedy-team, binnen binnen hun huwelijk loopt echter niks succesvol. Als de schrijver Barredout Dinah de hoofdrol wil zien spelen in zijn volgende toneelstuk, ziet Dinah eindelijk haar kans schoon om onder haar huwelijk uit te komen.


Superman 4: The Quest for Peace (26 oktober 2005)
Lex Luthor (Hackman) is het zat om altijd maar door Superman (Reeve) verslagen te worden en grijpt zijn kans als de wereldleiders besluiten om alle atoomwapens te vernietigen. Hij gebruikt een haar van Superman om een eigen Supermens te maken. Superman komt erachter dat deze \'Nuclear Man\' minstens net zo sterk als hij is en heeft zijn handen vol om de ravage op te lossen die Nuclear Man veroorzaakt.


Batman Begins (2 november 2005)
Na de moord op zijn ouders reist erfgenaam en groot-industrieel Bruce Wayne (Christian Bale) rond de wereld, op zoek naar een manier om het onrecht en de aanstichters er van te bevechten. Terug in Gotham City onthult hij zijn alter-ego; Batman, een gemaskerde kruisvaarder, die zijn kracht, intelligentie en een scala aan technische hulpmiddelen combineert om de duistere en gevaarlijke krachten die zijn geboortestad bedreigen aan te pakken.


Sjakie en de Chocoladefabriek (16 november 2005)
Sjakie, een jongen met een groot hart en afkomstig uit een arm gezin, leeft in de schaduw van de legendarische chocolatier Willie Wonka en zijn mysterieuze chocoladefabriek. Na een lange tijd geïsoleerd te zijn geweest van zijn familie en de buitenwereld, organiseert Wonka een bizarre wedstrijd. Er worden vijf gouden toegangskaartjes in de verpakking van Wonka chocoladerepen verstopt. Wie een van de gouden kaartjes vindt, krijgt een rondleiding door Wonka’s ongelofelijke fabriek en de winnaar krijgt een prijs om nooit te vergeten. Vijf kinderen Casper, Veruca, Violet, Joris en Sjakie vinden het gouden kaartje. Zij krijgen toegang tot de wereld van de legendarische snoepmaker: een fabriek waar in geen 15 jaar iemand is geweest. Verbijsterd door het ene wonderbaarlijke uitzicht naar het andere, wordt Sjakie aangetrokken tot de buitengewone wereld van Wonka in dit avonturenverhaal.


Around the Bend (23 november 2005)
‘Around the Bend’ verteld het verhaal van vier generaties mannen die door het lot worden samengebracht. Hierdoor krijgen zij de kans om geheimen uit het verleden te ontrafelen.Jason Liar (Josh Lucas) is een gewone man met een eenvoudige wens: een normaal leven. Dit is minder eenvoudig dan het lijkt. Jason is net gescheiden van zijn vrouw en zorgt voor zijn zesjarige zoon. Bij hem in huis woont zijn sukkelende grootvader Henry (Michael Caine) en diens enigszins vreemde verpleegster. Henry is een voormalige archeoloog die op zoek is naar alternatieve rituelen voor zijn naderende begrafenis. (“Ik ga niet onder de grond” protesteert hij) Als Jason’s verloren gewaande vader en Henry’s zoon Turner (Oscar winnaar Christopher Walken) de familie een bezoek brengt is niets meer “eenvoudig” of “normaal” in Jason’s leven.Na de dood van Henry ondernemen Jason, zijn zoon en Turner een emotionele reis door de Woestijn. Bij elkaar gebracht door hun grote verlies vinden ze hun weg door vernietigende geheimen en verbazingwekkende ontdekkingen, precies zoals Henry dat wilde.


The Polar Express (23 november 2005)
The Polar Express is een film van het Academy Award winnende team van Tom Hanks en regisseur Robert Zemeckis (Forrest Gump, Cast Away). The Polar Express is een avontuur dat gebaseerd is op het kinderboek van Chris Van Allburg. Wanneer een aarzelend jongetje op een buitengewone trein stapt naar de Noordpool, begint een reis waarin hij ontdekt dat wonderen blijven bestaan zolang je erin gelooft. Sony Pictures Imageworks, in samenwerking met de Oscar winnende Ken Ralston en de Oscar genomineerde Jerome Chen die de visuele effecten hebben gerealiseerd, brachten dit betoverende kerstverhaal tot leven in deze computergeanimeerde film. Innovatieve technieken als \'performance capture\', waarbij de gezichten en stemmen van de acteurs vooraf worden vastgelegd, stellen de \'digitale\' acteurs in staat om zich te presenteren met emoties en bewegingen alsof ze niet van echt te onderscheiden zijn.


De Kleine IJsbeer: Lars en de Kleine Tijger (23 november 2005)
Ongelooflijk veel plezier met de beresterke avonturen van Lars en zijn vriendjes!
Lars is weer terug! Na zijn eerste grote speelfilm keert de Kleine IJsbeer terug om nog meer avonturen te gaan beleven in Lars en de Kleine Tijger. In dit spannende verhaal reist Lars naar exotische plaatsen, zoals een havenstad, het Tijgerland en een prachtig eiland. Onderweg krijgt Lars nieuwe vriendjes: Nemo de scheepskat en Theootje de kleine tijger. Maak deze ongelooflijk spannende reis mee met Lars, Nemo, Theootje en natuurlijk Robbie en Greta (uit het oorspronkelijke avontuur De Kleine IJsbeer)


De Kleine Ijsbeer: Droomvlucht (23 november 2005)
Lars en zijn makkers maken nieuwe vrienden en ontdekken nieuwe plekken! In De Kleine IJsbeer: Droomvlucht, moet Lars zichzelf en andere dieren bevrijden uit de kooien van dierenvangers. De reis naar huis met zijn nieuwe vriendinnetje, bruine beer Lea, is lang. Thuis ontdekt Lars dat zijn ouders ziek zijn. Samen met Lea gaat hij op zoek naar het honingmedicijn. Daarbij steekt Lars voor het eerst de sneeuwgrens over, en leert hij het bos kennen. Als zijn ouders weer beter zijn, kan Lars uitrusten. Maar dan komt Joeri, de grappige papegaaiduiker, binnenvallen. Hij kan niet meer vliegen. Lars en zijn kameraadjes helpen Joeri weer de lucht in, waar hij thuishoort!


Wizard of Oz S.E. (16 november 2005)
Digitaal geremasterde versie door o.a. Rob Hummel. Wanneer een buurman Dorothy\'s hond Toto probeert in te laten slapen, neemt ze hem mee en rent ze weg. Ze worden echter opgepakt door een tornado die hen meeneemt naar het magische land van Oz. Ze begint naar de stad Oz te reizen, waar een grote tovenaar woont. Onderweg ontmoet ze een vogelverschrikker die hersenen nodig heeft, een blikken man die een hart wil en een bange leeuw die durf nodig heeft. Ze hopen allemaal dat de Tovenaar van Oz hen zal helpen.


Ben Hur S.E. (16 november 2005)
Twee oude jeugdvrienden komen na een lange tijd weer tegen over elkaar te staan, de ene is een Joodse Prins (Ben-Hur) en de andere een Romeinse generaal. Ze zijn blij elkaar weer te zien na zo\'n lange tijd maar hun verschillende politieke meningen zorgen voor heel wat overlast tussen de twee. Uiteindelijk wordt Ben-Hur als slaaf op de Romeinse galeien gezet en men verwacht dat hij nooit meer terugkeert. Vastbesloten om zijn joodse volk te redden houdt hij vol in het harde leven als slaaf.


Jimi Hendrix S.E. (16 november 2005)
Documentaire gemaakt 3 jaar na de dood van Jimi Hendrix. De film bevat o.a. footage van concerten (o.a. zijn laatste UK optreden op het Isle of Wight festival in 1970), klassieke optredens zoals in Monterey (1967), Woodstock (1969), Fillmore East (1969/70) en Berkeley (1970) en interviews met o.a. Eric Clapton, Mitch Mitchell, Lou Reed, Mick Jagger en Pete Townsend. Een must-have voor de echte fan!


Empire of the Sun S.E. (16 november 2005)
Het leven van de verwende jongen James Graham komt op zijn kop te staan wanneer de Japanners Shanghai binnenvallen in 1941. Hij wordt gescheiden van zijn ouders, en komt in een Chinees kamp terecht. Tussen de ziektes en de voedseltekorten probeert Jim zijn oude leventje weer op te pakken.

Superman Box (16 november 2005)
- Superman, The movie
- Superman II
- Superman III
- Superman 4: Quest for peace


Bette Davis collectie (16 november 2005)
- Now Voyager
- Dark Victory
- The Letter
- Mr. Skeffington


Errol Flynn collectie (16 november 2005)
- Captain Blood
- Private Lives of Elizabeth & Essex
- The Sea Hawk
- They Died with their Boots on
- Dodge City
- Dive Bomber
- The Adventures of Robin Hood (2-disc)
- Errol Flynn documentary


Doris Day collectie (16 november 2005)
- Please don’t eat the Daisies
- Glass Bottom Boat
- Love me or Leave me
- Billy Rose’s Jumbo
- Young Man with a Horn


The Thin man collectie (16 november 2005)
- After the Thin man
- Another Thin Man
- Shadow of the Thin man
- The Thin Man goes Home
- Song of the Thin Man
- The Thin Man
- Thin man bonus disc


Greta Garbo collectie (16 november 2005)
- Ninotchka
- Queen Christina
- Camille
- Anna Karenina
- Mata Hari
- Anna Christie
- The Flesh and the Devil
- The Mysterious Lady

Joan Crawford collectie (16 november 2005)
- Humoresque
- Possessed ‘47
- The Damned Don’t Cry
- Mildred Pierce


Full House seizoen 1 (16 november 2005)
Danny Tanner, een weduwnaar en vader van 3 jonge meisjes van 9 maanden, 5 en 10 jaar oud zoekt twee vrienden die hem kunnen helpen bij de opvoeding. Tanner’s ongebruikelijke werkuren als een sportverslaggever doen hem beslissen om twee onwaarschijnlijke bronnen in te schakelen, zijn rock ’n rollin’ zwager Jesse en zijn beste vriend Joey (een stand-up comedian die bijna altijd werkloos is).


The Gilmore Girls seizoen 1 (16 november 2005)
Welkom in Stars Hollow, Connecticut, een charmant, klein en klein beetje excentrisch stadje, bekend om zijn groene gazons, huizen en originele karakters. Hier woont de 32-jarige alleenstaande moeder Lorelai Gilmore, die een comfortabel, warm en cafeïnegevuld leven voor zichzelf en haar tienerdochter Rory creëert. Wanneer Rory haar aandacht verlegd van het dromen over privé scholen en Harvard naar jongens en onafhankelijkheid, ziet Lorelai steeds meer van haar eigen rebelse jeugd, nog maar 16 jaar geleden, terug in haar dochter.


Dukes of Hazzard seizoen 3 (16 november 2005)
Snelle auto’s, mooie vrouwen en de beste illegale whisky ter wereld… Bo, Luke en Daisy Duke scheuren rond op het platteland op zoek naar zo veel mogelijk plezier en om de corrupte Boss Hogg tegen te werken natuurlijk.


Friends complete collection (16 november 2005)
Een serie over liefde seks en carrière en een tijd in het leven waarin alles mogelijk is… over het zoeken naar afhankelijkheid, toewijding en veiligheid… en de angst voor afhankelijkheid en veiligheid. Bovenal over vriendschap, want wanneer je jong en single bent in de stad, dan zijn vrienden je enige familie.


Babylon 5: Legend of the Rangers (16 november 2005)
Het epische avontuur van Babylon 5 slaat een nieuwe weg in voor de mensheid. De oorlogen zijn afgelopen en een ongekende tijd van nieuwe ontdekkingen is dichterbij gekomen. Onder begeleiding van de Interstallar Alliance, dwingen The Rangers (een elite militaire groep van mensen en buitenaardse wezens) vrede af en herbouwen de beschaving. Maar deze jonge helden ontmoeten hun gelijken, wanneer ze een onbekend buitenaards ras tegen komen die sterker en dodelijker zijn dan welk ander ras dan ook.


Keeping up Appearances seizoen 5 (16 november 2005)


Dallas seizoen 3 (16 november 2005)
Het seizoen dat begint met de kidnapping van baby John en dat eindigt met wellicht de grootste cliffhanger ooit op tv vertoond: wie heeft op J.R. geschoten? Fortuinen die binnenstromen en weer verloren gaan. Geheimen die worden bewaard en verklapt. Achterbakse streken, snode plannen en gemanipuleer: deze dvd-set met 5 discs heeft alles om heerlijk te kunnen zwelgen in de levens van steenrijke, gestoorde mensen. Met alle 25 afleveringen van het derde seizoen, plus extra’s van Texaans formaat. Superschurk J.R. Ewing (Larry Hagman) heeft overal een vuige vinger in de pap; hij stookt onrust in de familie en brengt Ewing Oil aan de rand van de financiële afgrond. Wanneer iemand tenslotte besluit dat J.R. te slecht is om te blijven leven, zijn de verdachten zo talrijk als tumbleweeds op de Texaanse prairie. Mis vooral geen seconde, y’all!


The Office box (16 november 2005)


Wise Guys – 1986 (16 november 2005)
Harry Valentini (Danny DeVito)en Moe Dickstein (Joe Piscopo) zijn beiden loopjongens voor de maffia. Als ze jammerlijk falen door het geld van hun baas op het verkeerde paard in te zetten, krijgen ze de opdracht elkaar te vermoorden.


Gumball Rally – 1976 (16 november 2005)
Leraar Samuel Graves ontvangt een anoniem briefje waarop alleen het woord \'GUMBALL\' staat. Hij begrijpt meteen waarover het gaat en neemt meteen het eerste vliegtuig met bestemming New York, waar hij zijn opwachting maakt in een zwaar bewaakt restaurant. Hij is niet de eerste. Er zijn al huismoeders, tieners, bejaarden, klaplopers en zakenmannen aanwezig. Op het eerste gezicht hebben ze niets met elkaar gemeen, ware het niet dat ze allemaal verslaafd zijn aan snelheid, het geluid van opgedreven motoren en de geur van benzine. Geen van hen kan wachten tot het startschot gegeven wordt van de \'Gumball Rally\', een illegale race met bestemming Long Beach, Californië.


Corvette Summer – 1978 (16 november 2005)
Ken (Mark Hamill) houdt er van om exotische auto\'s te ontwerpen en te bouwen. Als de auto van het school-werkplaats project, een totaal verbouwde en opgemaakte Corvette, is gestolen, begint hij een zoektocht hiernaar. Zijn zoektocht leidt hem naar Las Vegas, waar Vanassa, een tiener wannabee hoertje, hem helpt in zijn zoektocht.


NBA: Ankle Breakers vol. 2 (16 november 2005)
LeBron James, Carmelo Anthony, Dwyane Wade, Baron Davis, Paul Pierce… Een kersverse generatie NBA-supersterren staat te trappelen om je met hun coolste moves te overdonderen. De met platina bekroonde en alom gerespecteerde rapartiest Common laat je in zijn eigen onnavolgbare stijl alle hoeken van het veld zien. Hij voert je mee van de baseline tot net onder de korf, recht in het kolkende hart van het spel. Hij presenteert de spannendste en spectaculairste spelmomenten, die ’s werelds beste balgoochelaars met bedrieglijk gemak uit de losse pols tevoorschijn toveren. Onwaarschijnlijke staaltjes van baltechniek, gecombineerd met rauw, onstuitbaar natuurtalent, dat is het geheim achter die waanzinnige spelflitsen in ANKLE BREAKERS VOL. 2. NBA STREET SERIES, een onstuitbare reeks basket-dvd’s!


NBA: Dunks vol. 2 (16 november 2005)
Zet je schrap voor de meest verschroeiende selectie NBA-dunks die je ooit te zien zult krijgen. Je gastheer voor DUNKS! VOL. 2 is dit keer mixmaster DJ Clue – bekend van o.a. Jay-Z – hij presenteert de waanzinnigste dunks van de beste basketbalspelers van het moment. Kobe Bryant die in duikvlucht naar de korf zweeft, LeBron James die verpletterend uithaalt, Kenyon Martin die een sublieme spelfase met dodelijke precisie afmaakt, het zijn slechts enkele hoogtepunten uit deze spetterende tweede verzameling slams, jams en dunks van gevestigde NBA-sterren en internationale hoogvliegers. DUNKS! VOL. 2 NBA STREET SERIES is en blijft de real deal.


Batman The Animated series vol. 1 (16 november 2005)
Dit fantastische pakket van 4 DVD’s bevat 28 ontzagwekkende avonturen van de grootste detective ter Wereld die een leger criminele meesterbreinen op de knieën brengt plus exclusieve extra’s die ook een onderzoek waard zijn. Voel de spanning van gerechtigheid door een burgerwacht: de miljonair playboy Bruce Wayne en zijn tweede ik Batman beschermen de straten van Gotham City tegen een horde boeven, onder wie de aartswreker The Joker, de dodelijk mooie Poison Ivy en de primitieve Killer Croc, in een nieuw populair super heldenverhaal. De intelligente, dramatische verhalen, unieke karakters en messcherpe dialogen maken van deze markante Tv-serie, die met een Emmy onderscheiden werd, een spektakel dat de kruisvaarder met de cape uit het stof van het TV-verleden naar het heden gehaald heeft voor fans van alle leeftijden.


Batman The Animated series vol. 2 (16 november 2005)
Bestrijd de misdaad dag en nacht samen met de Dark Knight, met deze luxe set van 4 DVD’s met 28 heldhaftige avonturen uit de veelgeprezen serie. Vol pakkende plots, veelzijdige karakters en perfect stemtalent. Deze serie, die met een Emmy onderscheiden werd, heeft Batman voor massa’s fans een gezicht gegeven. Geniet van wonderbare ontmoetingen met Catwoman, duels met de Penguin, wedstrijden met de Riddler en natuurlijk krachtmetingen in scherpzinnigheid met The Joker – plus Exclusieve Extra’s van de bedenkers van deze markante versie van de klassieke held! Grijp je cape en kom in actie met deze typische Batman compilatie.


Mary-Kate & Ashley Olson: Passport to Paris (16 november 2005)
De tweeling Melanie en Allyson Porter gaan naar Parijs om hun grootvader te bezoeken. De twee meisjes zijn echter ook van plan om de stad onveilig te maken, en maken algauw kennis met twee knappe Franse jongens.


Mary-Kate & Ashley Olson: Getting There (16 november 2005)
De tweeling Taylor en Kylie Hunter is net 16 jaar geworden en de meisjes mogen van hun ouders met de auto naar Salt Lake City rijden om daar naar de Olympische spelen te gaan kijken. Helaas wordt de auto van de meisjes bij het eerste de beste tankstation gestolen en moeten ze hun tocht noodgedwongen per bus voortzetten.

Looney Tunes collectie 1 (16 november 2005)
Looney Tunes collectie 2 (16 november 2005)


Boohbah: Twee Hoeden (16 november 2005)
Draai en spring en doe een duizelingwekkende dans met de Boohbahs. In verhaaltjeswereld past oma door de deur met haar hoed, maar opa niet. Hoe komt opa de deur door?


Boohbah: Muziek Kussen (16 november 2005)
Laat je voeten marcheren met de magische Boohbah beat en doe een grappig dansje. In verhaaltjeswereld vindt opa een aantal muziek kussens. Kan hij ze in de juiste volgorde krijgen zonder al te veel moeite?


Nijntje special 2 (16 november 2005)


Every Which Way But Loose – 1978 (16 november 2005)
Philo Beddoe (Clint Eastwood) is een trucker en een groot \'bare knuckle\' vechter. Samen met twee vrienden, Orville, die prijsgevechten voor hem regelt, en Clyde, een orang-oetang die gewonnen heeft met een weddenschap, trekt hij door de San Fernando vallei op zoek naar een koud biertje, wat country muziek en zo nu en dan een gevecht. Hij valt op een country en western zangeres die er vandoor gaat als ze beseft dat hij te serieus wordt. Phil, Clyde en Orville gaan op zoek naar haar, onderweg lastig gevallen wordend door een motorbende.


Any Which Way you can – 1980 (16 november 2005)
Philo (Clint Eastwood) neemt deel aan een \'bare knuckle\' gevecht om wat geld bij te verdienen naast zijn auto reparatie werk. Na dit gevecht besluit hij te stoppen hiermee, maar als de onderwereld een nieuw gevecht regelt, moet hij toch weer aan de bak.


Cool hand Luke – 1967 (16 november 2005)
Luke Jackson (Paul Newman) heeft een probleem met het gezag en wordt na het vernielen van parkeermeters veroordeeld tot twee jaar dwangarbeid. Zijn taak bestaat erin onkruid te wieden en greppels te graven onder een brandende zon. In tegenstelling tot de andere nieuwelingen blijft Luke kalm. Dragline, de aanvoerder van een groepje gevangenen, vreest voor zijn aanzien, want Luke wint het respect van de anderen. Het komt tot een keiharde confrontatie.


Victory – 1981 (16 november 2005)
1943. Tijdens WO II worden in Duitsland officieren van verschillende geallieerde landen gevangen gehouden door de nazi\'s. Hun enige tijdverdrijf vinden ze in het voetballen. Het team staat onder leiding van oud-profvoetballer kapitein John Colby (Michael Caine). De Duitse majoor Von Steiner is onder de indruk van het team en stelt voor een wedstrijd te organiseren tussen de krijgsgevangenen en de bewakers. Nazi-Duitsland wil het echter grootser aanpakken en ziet het als een goede propagandastunt om de gevangenen in Parijs te laten spelen tegen het nationale team van Duitsland. Wat de Duitsers zich echter niet realiseren is dat zij hiermee de krijgsgevangenen in de kaart spelen...


Bird – 1988 (16 november 2005)
Saxofoonspeler Charly Parker komt in 1940 in New York aan. Hij wordt snel opgemerkt door zijn opzienbarende speelwijze. Hij raakt verslaafd aan drugs maar zijn liefdevolle vrouw Chan probeert hem te helpen.


Gremlins 2; The New Batch – 1990 (16 november 2005)
Een schattige Mogwai komt terecht in de toren van triljonair Clamp (een parodie op Donald Trump, gespeeld door Glover) en verandert daar in ’n snel reproducerende, allesverwoestende Gremlin.


And the Band Played on – 1983 (16 november 2005)
In 1981 ontdekken onderzoekers een mysterieuze, nieuwe ziekte, die naar het schijnt vooral homosexuele mannen treft. Twee verschillende onderzoeks-teams (een Amerikaanse en een Franse) proberen het (wat later blijkt) HIV-virus te onderzoeken en een naam te geven.


King Kong of Atlantis (16 november 2005)
Kong is terug, sterker en slimmer dan ooit, in een ongemeen spannende en avontuurlijke langspeeltekenfilm. De reuzenaap, herboren uit het DNA van de originele Kong en erfelijk materiaal van zijn mensenbroer Jason, zwaait eindelijk opnieuw de scepter over zijn eilandrijk. Dan duikt, zoals in een onheilspellende profetie beschreven, de oude beschaving van Atlantis uit de golven op en eist de boosaardige Koningin Reptilla dat Kong aan haar zijde zou regeren als Koning van Atlantis™. Jason en zijn moedige gezellen binden, in een race tegen de klok, de strijd aan met de snode Reptilla. Hun pad wordt gekruist door gigantische dierlijke krijgers, geheimzinnige teerputten en edele rebellen. Ze rollen van het ene avontuur in het andere en Jason kan niet anders dan gebruik te maken van zijn speciale cyberlink. Deze superkracht laat Jason en de aap versmelten tot een vervaarlijke vechtmachine. Alleen deze onstuitbare superheld kan Kong en zijn Koninkrijk redden!


In december zullen er geen releases zijn


The Island (11 januari 2006)

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) is een inwoner van een schijnbaar utopische, maar uiterst gecontroleerde wereld in het midden van de 21e eeuw. Zoals alle inwoners van deze zorgvuldig gecontroleerde staat, hoopt Lincoln uitgekozen te worden om naar "The Island" te mogen gaan. Voor zover bekend is dit de nog enige echte vrijstaat op de planeet. Hij doet echter de vreselijke ontdekking dat zijn bestaan een leugen is en dat hij eigenlijk dood meer waarde heeft dan levend. Samen met een mooie medebewoner, Jordan Two-Delta maakt Lincoln een gewaagde ontsnapping naar de buitenwereld die hij nooit gekend heeft. Hier worden ze meedogenloos achterna gezeten door de organisatie waar ze ooit deel van uit maakten. Zal het Lincoln en Jordan lukken om in deze wanhopige race hun eigen levens te redden....


Sisterhood of the Travelling Pants (11 januari 2006)
Verhaal gebaseerd op de bestseller van Ann Brasher over een special zomer van vier 16 jarige vriendinnen die voor het eerst van elkaar gescheiden zijn. Tijdens het winkelen vinden de meiden een bijzondere spijkerbroek die hen allemaal past. Ze besluiten deze ‘magische’ broek te gebruiken om de komende maanden in contact te blijven. Elke vriendin draagt de broek gedurende 1 week om te zien wat voor geluk deze hem brengt voordat ze hem doorgeeft aan de volgende vriendin. Ondanks dat ze kilometers van elkaar verwijdert zijn, ervaren de vier vrienden het leven, de liefde en verlies samen in een onvergetelijke zomer.

Recente artikelen

Laatste reacties

Hayko de Boer  |  19-11-2005

Lijkt erop dat een hoop releases zijn verschoven naar Januari. Ik was namelijk aan het zoeken naar de Eastwood-films, Victory en de Errol Flynn-box en die li...
Lees meer >

René Veentjer  |  22-10-2005

Deze dvd's komen zeker in mijn collectie. Dallas - seizoen 3. Superman - boxset Every Which Way But Loose. Any Which Way You Can.
Lees meer >

Spider-Steve  |  21-10-2005

Ik ben ook fan van Smallville en zou het liefst die box nog in 2005 willen hebben, maar ja, het zal voor 2006 zijn denk ik. Maar april/mei? Help, zo lang hou...
Lees meer >

Dave  |  19-10-2005

Ik hoop dat ze er van leren en er ook iets medoen en niet een het zal wel instelling hebben want we worden hier in nl echt tekort gedaan... jammer genoeg.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina