Warner: DVD releases in juni 2006

Releaseschema Warner Home Video
Juni 2006

Hoofdreleases - Juni 2006

Rumor Has It (release 14 juni)
Jennifer Aniston schittert in deze film van regisseur Rob Reiner (When Harry Met Sally…) waarin nog veel meer klinkende namen zoals Kevin Costner en Shirley MacLaine meespelen. Een romantische komedie over familie, liefde, huwelijk en andere grote rampen. Aniston speelt Sarah Huttinger, die met haar verloofde naar het ouderlijk huis terugkeert. Sarah voelt zich een buitenbeentje in dat gezapige, keurige leventje, waarin een partijtje tennis als hoogtepunt geldt. Is ze ook een buitenbeentje in de familie Huttinger zelf? Leef mee met Sarah als ze geheimen ontdekt waaruit blijkt dat de Huttingers helemaal niet zo gezapig of keurig zijn.


TV series - Juni 2006

Gilmore Girls seizoen 4 (release 14 juni)
Rory begint haar eerste jaar op Yale en Lorelai opent eindelijk de Dragonfly Inn,.Lorelai heeft een romantisch avontuurtje met de nieuwe, jongere partner van haar vader, maar ze eindigt het jaar met de vent waarvan elke fan altijd al wist dat hij de juiste voor haar was. Voor Rory lijkt het alsof Cupido een jaartje vrijaf heeft – dan komen zowel Dean als Jess weer in haar leven. Sookie krijgt een Davey, Lane krijgt een leven, Kirk krijgt een vriendin (!) en de de fans krijgen 22 afleveringen in Stars Hollow, met DVD Extras.

Dallas seizoen 4 (release 14 juni)
Wie schoot J.R. neer? Eén van de mannen die hij zakelijk oplichtte? Eén van de vrouwen die hij bedroog in de liefde? Of bevindt de schuldige zich dichter bij huis: een lid van de grote, ongelukkige familie Ewing die de hoeveelheid gluiperds in Texas met één wilde verminderen? In serie 4 wordt het mysterie opgelost! Maar er is nog veel meer: een politiek schandaal, twee bruiloften, een lijk in het zwembad en meer vertier in Dallas-style. Het 4de seizoen bevat 23 afleveringen plus een geweldige bonusdocumentaire over dit enorm populaire, uitgebreide epos van veel geld, grote ego’s en grote haardossen.

The Waltons seizoen 2 (release 14 juni)
Tijdens de Grote Depressie verdient de Walton familie zijn inkomen van een houtmolen in de Blue Ridge Mountain in Virginia. Het verhaal wordt verteld vanuit de ogen van John Boy. Hij gaat naar school en wil graag zijn droom om schrijver te worden vervullen. De sage volgt de familie gedurende de Depressie, de oorlog, school, liefde, geboorte, ziekte en uiteindelijk dood.

E.R seizoen 6 (release 14 juni)
Het is altijd spitsuur bij de ER. Wie had kunnen denken dat één van de talentvolle medische studenten van County General tot de slachtoffers zou behoren? In de 22 afleveringen van deze zesde serie wisselen de spelers en verhaallijnen elkaar weer razendsnel af. Er zijn nieuwe verwikkelingen rond jonge artsen die dag en nacht worden geconfronteerd met keiharde beslissingen over leven en dood. De artsencarrière van een oude rot in het vak (een gastrol van Alan Alda) komt echter tot een bitterzoet einde. Bestaande verhaallijnen leiden tot een ontknoping: Boulet vindt de liefde en krijgt een gezin, Hathaway bevalt van een tweeling en neemt een besluit waarop de fans lang hebben gewacht. De tragiek slaat ook toe – snel, onherroepelijk en voor overlevende dokter John Carter misschien onherstelbaar…

Best of Friends seizoen 5 (release 14 juni)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 5.

Best of Friends seizoen 6 (release 14 juni)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 6.


Animatie / Familie - Juni 2006

Tractor Tom 7: Een Nieuw Voertuig (release 14 juni)
Zes nieuwe afleveringen van Tractor Tom op de boerderij.

Tractor Tom 8: Buzz Komt Te Hulp (release 14 juni)
Zeven nieuwe afleveringen van Tractor Tom

What’s New Scooby Doo vol 8 – E-Scream! (release 14 juni)
Scooby-Doo en zijn team reizen over de wereld. Ze speuren zich een weg door een grote hoeveelheid brutale boevenstreken. Je zult schreeuwen om E-Scream bij een videospelletje waar je van de virtuele werkelijkheid echt de koude rillingen krijgt. Vervolgens gaan de teamleden op vakantie naar Hong Kong, waar ze het moeten opnemen tegen de adem van een draak in Block-Long Hong Kong Terror. Net toen ze dachten dat ze weer veilig naar het strand konden…Mystery Inc. ontmoet de groep Smashmouth tijdens een bezoek aan het Grote Barrièrerif in Australië. Daar kijken ze toe hoe Shaggy en Scooby meedoen aan een wedstrijd zandkastelen bouwen in Reef Grief. De laatste stop: Fort Knox, Kentucky, waar een gouden monster soldaten in beelden verandert in Gold Paw. Er zijn zes goedgetrainde puppies en een heleboel Scooby Snax voor nodig om dit 14-karaats raadsel op te lossen.


Muziek DVD\'s - Juni 2006

Warner Home Video heeft een overeenkomst gesloten met het Duitse bedrijf Black Hill Pictures voor de distributie van hun muziek-DVD’s in de Benelux. De tweede lancering betreft de volgende titels:

Michael Bolton – Best of Live
John Kay – John Kay& Friends
Steppenwolf feat John Kay – Live in Louisville


Overig - Juni 2006

Vijf films van scenarioschrijver Teneessee Williams:
• Streetcar Names Desire S.E (release 14 juni)
A Streetcar Named Desire: The Original Director’s Version is de film van Elia Kazan/Tennessee Williams die filmbezoekers zouden hebben gezien als de censuur van de filmkeuring niet op het laatste moment had ingegrepen. Deze versie bevat drie minuten van nog niet eerder vertoonde beelden, waarin onder andere de seksuele spanning tussen Blanche DuBois (Vivien Leigh) en Stanley Kowalski (Marlon Brando), en de passie van Stella Kowalski (Kim Hunter) voor haar man Stanley worden benadrukt. Bekijk de hele klassieker — genomineerd voor 12 Oscars® waaronder Beste Film en winnaar van 4* Oscars® — die een nieuw tijdperk van films maken inleidde.

• Cat on a Hot Tin Roof (release 14 juni)
De rauwe emoties en spetterende dialogen van het met een Pulitzer Prize bekroonde toneelstuk van Tennessee Williams uit 1955 razen als een storm in deze verfilming. De vurige prestaties en volwassen thematiek maakten het tot een van de grote kassuccessen van 1958. Paul Newman kreeg zijn eerste Oscar® nominatie als de gekwelde ex-sportheld Brick. Elizabeth Taylor, met haar prestatie die een overgang naar rijpere volwassen rollen markeerde, kreeg haar tweede. Cat on a Hot Tin Roof, genomineerd voor zes Academy Awards® waaronder Beste Film ook met Burl Ives, Judith Anderson en Jack Carson, is een spetterende film.

• Sweet Bird of Youth (release 14 juni)
Ed Begley won een Oscar® met zijn vertolking van de corrupte politieke voorman van het stadje, in deze gedurfde filmversie van Tennessee Williams’ Broadway-hit. Sex, geld, huichelarij, financiële en emotionele chantage. Het zijn vertrouwde elementen uit het literaire werk van Williams. Samen vormen ze een indrukwekkende combinatie als Chance strijdt met zijn persoonlijke demonen. Wanhopig probeert hij iets goed te maken van zijn verspilde leven, en de weggevlogen “zoete vogel van zijn jeugd” terug te lokken.

• Roman Springs of Mrs Stone (release 14 juni)
Oscar ® winnaars* Vivien Leigh en Warren Beatty zijn de dame en de minnaar in deze tedere bewerking van een novelle van Tennessee Williams, geregisseerd door Broadway veteraan Jose Quintero. Leigh won haar tweede Oscar ® voor A Streetcar Named Desire, ook van Williams. Hun hernieuwde samenwerking zorgt voor een gelijksoortige betovering – romantisch, sinister en haast explosief. Twee personages gooien olie op het vuur bij de hoofdrolspelers. Lotte Lenya, genomineerd* voor een Oscar ® voor de beste vrouwelijke bijrol als de gravin die romances “arrangeert” waarin zij een financieel belang heeft en Coral Browne als Karen’s sluwe beste vriend.

• Night of the Iguana (release 14 juni)
Een mens heeft een bepaald emotioneel banksaldo. Maar het mijne is nu leeg.” In een afgelegen Mexicaanse kustplaats probeert een gevallen Anglicaanse priester zijn verwoeste leven weer op te pakken. En drie vrouwen – een alledaagse hoteleigenares, een zweverige kunstenares en een felle, eigenzinnige tiener – kunnen hem redden. Of te gronde richten. Met een bijzondere cast aangevoerd door Richard Burton, Ava Gardner en Deborah Kerr, de regie van de legendarische filmmaker John Huston en een broeierig scenario, gebaseerd op het toegejuichte toneelstuk van Tennessee Williams zindert The Night of the Iguana van tegenstrijdige passie en verrassend scherpe humor. De film, die een Academy Award® won en drie nominaties* kreeg, onderzoekt de donkere nacht in de ziel van een man – en belicht het verschil tussen dromen en de bitterzoete overgave aan de werkelijkheid.

All the President’s Men S.E (release 14 juni)
In het Watergate gebouw gaan de lichten aan en vier inbrekers worden op heterdaad betrapt. Die nacht werden zaken onthuld die een president van de Verenigde Staten uit het Witte Huis dreven. Verslaggevers Bob Woodward (Robert Redford) en Carl Bernstein (Dustin Hoffman) uit Washington maakten zich meester van het verhaal en hielden vol ondanks de twijfels, de ontkenning en de ontmoediging. All the President’s Men is hun verhaal. De film, geregisseerd door Alan J. Pakula en gebaseerd op het boek van Woodward en Bernstein, won in 1976 vier Academy Awards® (Beste Mannelijke Bijrol/Jason Robards, Scenario/William Goldman, Art Direction en geluid). Daarnaast laat de film zien hoe een krant werkt, met hun missie een verhaal te vertellen – en het te goed vertellen.

Bonnie Scotland (Laurel& Hardy) (release 14 juni)
Stan & Ollie reizen naar Schotland, waar het testament van Stans overleden vader zal worden voorgelezen. Stan erft niets, want alles gaat naar zijn jonge en schone nicht Lang, die onder de voogdij staat van de in India gelegerde kolonel Steele. In gezelschap van de zuster van Stan, Grey, vertrekt zij naar India, een diep bedroefde Janney achterlatend die een oogje op haar heeft. Ook Stan en Ollie gaan naar het subcontinent en nemen dienst in het Schotse regiment van kolonel Steele, dat in de woestijn is gelegerd, wat allerlei gevolgen met zich meebrengt.

Ajax seizoenen 2005-2006 (release 14 juni)

De Warner releases van mei 2006 kun je hier nog eens nalezen.

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

René Veentjer  |  26-04-2006

Voor mij alleen maar Dallas seizoen 4, verder niks.
Lees meer >

Swanski  |  26-04-2006

Ajax seizoenen 2005-2006 (release 14 juni) Speciaal voor 010 met de Plee-off Klassiekers :) (sorry kon het niet laten) je moet je schamen :wink: , nee ...
Lees meer >

Bart de Graaf  |  26-04-2006

E.R. seizoen 6 nog geen twee maanden na het vorige seizoen! Echt super dat Warner de schade nu inhaalt van een jaar tussen s4 en s5! Van mij mag het nog wel eve...
Lees meer >

Sneaker  |  26-04-2006

Heb wel interesse in - All the President’s Men S.E - Streetcar Names Desire S.E En heel misschien voor een extreem laag prijsje: - Rumor Has It
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina