Warner: DVD releases in april 2006

Releaseschema Warner Home Video
April 2006

Hoofdreleases - April 2006

Harry Potter en de Vuurbeker (release 4 april)
April 2006 is Harry Potter maand, met de DVD-release van het vierde verhaal: Harry Potter en de Vuurbeker. Als de naam van Harry Potter uit de Vuurbeker komt, wordt hij een deelnemer in een zware strijd om de eer tussen drie Toverscholen – het Toverschooltoernooi. Harry heeft zichzelf niet opgegeven voor het toernooi, maar wie dan wel? Harry moet de strijd aangaan met een vreselijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof. En hij belandt in de wrede greep van Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden. De DVD bevat diverse extra’s, waaronder gesprekken met de acteurs, voorbereidingen op het Kerstbal, het Toverschool Toernooi en een DVD-ROM met een EA game demo en Zweinsteins Tijdslijn.

Tim Burton’s Corpse Bride (release 26 april)
In een 19de eeuws Europees dorpje Victor, is een jonge man weggevoerd naar de onderwereld om een mysterieuze Corpse Bride te trouwen. Echter zijn echte bruid Victoria wacht in het Land van de Levenden. Ondanks dat het leven in het Land van de Doden een stuk kleurrijker blijkt te zijn dan in zijn strenge Victoriaanse opvoeding, leert Victor dat er niets in deze wereld en in de volgende is, dat hem van zijn enige echte liefde kan houden... De DVD bevat vele extra’s, zoals het achtergrondverhaal van de bij deze animatie gehanteerde stop-motion techniek.

Road to Germany
Het WK voetbal 2006: de voetbalelite van de wereld meldt zich voor de eindronde van het WK in Duitsland – een gigantisch voetbalfeest staat voor de deur!
Alleen de beste teams van de wereld hebben zich geplaatst voor de eindronde. Beleef op deze DVD de mooiste en meest spannende momenten van de kwalificatie, de mooiste doelpunten en meest dramatische momenten. Naast de hoogtepunten van de kwalificatie presenteert deze DVD de teams, trainers en sterren met exclusieve interviews en een apart menu met de kwalificatie van het Nederlands team en de tegenstanders van Oranje. Figo, Beckham, Lampard, Ronaldinho, Zinidine Zidane en natuurlijk Ruud van Nistelrooy geven u een ideale voorbereiding op het WK!


TV series - April 2006

Lois and Clark seizoen 2 (release 12 april)
Hij plukt met zijn blote hand kogels uit de lucht, redt onschuldige burgers van een zekere dood en katapulteert bommen, giftige goedjes en ander dodelijk afval naar een vergeethoekje in het heelal. Maar net wanneer je denkt dat niets Superman klein kan krijgen, gaat hij door de knieën voor… de liefde!

Gilmore Girls seizoen 3 (release 12 april)
Meer plezier, meer vlammen, meer ondergangen: meer Gilmore. Deze luxe 6-Disc box bevat alle 22 afleveringen van het derde jaar (plus bonusmateriaal) van Gilmore Girls, de populaire serie met zijn geestige, snelle dialogen en ontroerende, sterke verhaallijnen.

E.R seizoen 5 (release 12 april)
County General werkt volgens bepaalde regels. Doug Ross volgens de zijne. De toegewijde kinderarts heeft jarenlang de grenzen afgetast. Maar dit keer heeft hij ze ook overschreden… Zijn ontslag is slechts één van de vele verhaallijnen uit de 22 meeslepende afleveringen van het vijfde seizoen van ER. Want er vertrekken niet alleen vertrouwde gezichten, er komen er ook nieuwe bij!

Full House seizoen 2 (release 12 april)
Er staan heel wat veranderingen op stapel bij de Tanners dit jaar: Danny krijgt een nieuwe job (als presentator van een ontbijtprogramma) en een co-presentatrice (Rebecca, die Jesse´s hart sneller doet slaan), Jesse en Joey slaan de handen in elkaar om reclamedeuntjes te schrijven en baby Michelle begint te lopen en te praten.

Two and a Half Men seizoen 1 (release 12 april)
Charlie Harper leeft in een vrijgezellenparadijs. Hij heeft een strandhuis in Malibu, een vetbetaalde job en een agenda vol afspraakjes. Tot zijn broer Alan bij hem intrekt. Alan is één brok zenuwen, verwikkeld in een vechtscheiding en vader van een 10-jarig zoontje, Jake, die hem vergezelt. Sorry, Charlie… Daar gaat je paradijs! Maak kennis met de Harper-mannen – twee meerderjarigen, één kind… en geen enkele volwassene!

Best of Friends seizoen 5 (release 12 april)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 5.

Best of Friends seizoen 6 (release 12 april)
De vijf beste Friends afleveringen van serie 6.

Smallville seizoen 4 (release 26 april)
Ook in seizoen 4 heeft Clark Kent weer veel om naar terug te kijken. Zo moet hij ervoor zorgen dat 3 kristallen van Kryptonië niet op aarde belanden, en wordt hij een heuze football ster. Ook Lois Lane is in Smallville neergestreken en of Clark daar nou wel zo blij mee is….


Animatie / Familie - April 2006

Trollz 1 : Vriendinnen voor het Leven (release 12 april)
Maak kennis met Amethyst, Ruby, Topaz, Onyx en Sapphire, vijf vriendinnen met een magische (haar)band.Deze onweerstaanbare hartsvriendinnen zijn heuse Trollz, magische wezentjes die winkelen, kletsen, samen naar school gaan, dollen met de jongens en chillen in de kapsalon of het koffiehuis. En ze gebruiken hun magische krachten om alles nóg leuker te maken. In hun eerste avontuur leert Amethyst eindelijk hoe ze toverspreuken moet gebruiken. Maar wanneer de jaloerse Ruby haar betovert met een spreuk die haar onpopulair moet maken, krijgt ze een koekje van eigen deeg. Kunnen de meiden Ruby en de vriendschap van de Trollz nog redden?

Trollz 2: De Magie van de Vijf (release 12 april)
Hartsvriendinnen Amethyst, Ruby, Topaz, Onyx en Sapphire krijgen het onverwachts aan de stok met Simon, een eeuwenoude, op macht beluste kwelgeest die zich voordoet als een braaf jongetje. Vreemd dat ook de edelstenen van de Trollz net nu hun glans beginnen te verliezen.

Hot Wheels Acceleracers: Het Breekpunt (release 12 april)
De ultieme speedsensatie raast onverminderd voort met twee nieuwe realms en een geheimzinnige nieuwe vijand! De actie schakelt naar een hogere versnelling wanneer de AcceleRacers™ teams twee nieuwe Race Domeinen binnenscheuren. Zet je schrap voor de rit van je leven in deze supercoole Hot Wheels™ film!

Mary Kate& Ashley in Action vol 1 (release 12 april)
Speciale agenten Misty en Amber (Mary-Kate en Ashley) strijden overal ter wereld tegen slechteriken in deze animatieserie boordevol actie. Met behulp van de nieuwste technologische snufjes en hun geheel eigen gevoel voor stijl, halen ze spectaculaire reddingsstunts uit en beschermen ze de aarde in vijf fantastische afleveringen van hun hitserie Mary-Kate and Ashley in Action.

Mary Kate& Ashley: So Little Time vol 3 (release 12 april)
Je vrienden kun je zelf uitkiezen, maar je familie niet! Tieners Riley en Chloe Carlson (Mary-Kate en Ashley) doen hun best hun schooltaken te combineren met hun sociale leven. Intussen moeten ze de vrede zien te bewaren in hun bijzondere gezin dat aan het strand woont. Het is hardop lachen geblazen met deze razend populaire televisieserie So Little Time. Riley en Chloe ontdekken dat hun familie er altijd voor hen zal zijn – ook al zitten ze daar niet telkens op te wachten! Er valt weer genoeg mee te maken in deze afleveringen.

Mary Kate& Ashley: So Little Time vol. 4 (release 12 april)
Als om 3 uur de schoolbel gaat, beginnen de lessen pas echt! Leef mee met Riley en Chloe Carlson (Mary-Kate en Ashley), terwijl ze allerlei klusjes opknappen. Hoe zal dat aflopen? In deze hilarische collectie afleveringen uit de razend populaire TV-serie So Little Time stropen Riley en Chloe hun modieuze mouwen op. Ze storten zich in de weinig glamoureuze wereld waarin mensen werken voor hun dagelijks brood. Knorrige oude mannen opvrolijken, afval rapen, een lekke band repareren of koffie serveren, ze malen er niet om. Het is allemaal voor het goede doel – en voor een nieuwe auto!

Batman: Man Who Would be Bat (release 12 april)
Zijn vrienden kennen zijn geheim niet. De politie wantrouwt zijn beweegredenen. Zelfs misdadigers vragen zich af of hij gek is. Maar niets of niemand zal Batman verhinderen om zijn kruistocht voor gerechtigheid voort te zetten. Zet je schrap voor een meeslepende tekenfilmserie met verbluffende nieuwe gadgets, een stijlvol, volledig hertekent. Gotham City en al je favoriete schurken!

Scooby Doo in Where’s my Mummy (release 12 april)
Ontrafel samen met Scooby-Doo en zijn vrienden een eeuwenoud mummiemysterie.

What’s New Scooby Doo vol 7 Ready to Scare (release 12 april)
Scooby-Doo en Mystery Inc. warmen zich op voor een waanzinnige worstelwedstrijd tegen de spookachtige Titanic Twist, die Daphne en Velma tot een stelletje Wrestle Maniacs heeft omgeturnd.


HBO - April 2006

Lackawanna Blues (release 12 april)
Deze swingende en meeslepende muziekfilm is gebaseerd op de enthousiast onthaalde, autobiografische onemanshow van Ruben Santiago-Hudson. De film vertelt het inspirerende verhaal van een jongen die in de jaren ‘60 noodgedwongen opgroeit bij een vrouw die zijn moeder niet is, maar hem toch met de broodnodige liefde omringt. Lackawanna Blues is een film die tegelijk ontroert en opbeurt, net als de ups en downs van het leven zelf, net als een sterk bluesnummer.

Sometimes in April (release 12 april)
April 1994: in 100 dagen kwamen bijna 800.000 mensen om tijdens een zuivering door Hutu nationalisten tegen hun Tutsi landgenoten in het Afrikaanse Rwanda. Dit boeiende, inspirerende verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het vertelt het verhaal van twee broers, politiek verdeeld door het conflict. En het verhaal van de buitengewone moed en het doorzettingsvermogen van het volk van Rwanda.

Empire Falls (release 12 april)
Richard Russo bewerkte zijn met de Pulitzerprijs bekroonde roman Empire Falls zelf tot een aangrijpend filmscenario. Het is een diepmenselijk, tegelijk wrang en grappig portret van het alledaagse leven in een eenvoudig arbeidersstadje in Amerika. Dag na dag probeert de goedhartige restauranteigenaar Miles Roby zijn Empire Grill draaiende te houden, ook al maakt de rijke en machtige Mrs. Whiting hem het leven zuur.

Warm Springs (release 12 april)
Hij was de enige president van de V.S. die drie keer herkozen werd. Hij wordt bewonderd om zijn leiderschap tijdens de moeilijkste periodes van dat land, vooral W.O. II en de depressie. Ondanks deze historische verdiensten kenden maar weinig Amerikanen in die tijd de grootste prestatie van Franklin Roosevelt – hij overwon polio.

In the Gloaming (release 12 april)
In dit ijzersterke, door de pers bejubelde, regiedebuut neemt Christopher Reeve de kijker mee op een buitengewone ontdekkingstocht. We maken kennis met de leden van een klein gezin die zich op een keerpunt in hun leven bevinden. Danny (Robert Sean Leonard), een twintiger met AIDS, is naar huis gekomen om er te sterven. Nu de dood zo nabij is, wil de jongeman, die zo lang van zijn familie vervreemd was, zich opnieuw ergens thuis voelen. De impact van zijn terugkeer op de levens van zijn moeder Janet (Glenn Close), vader Martin (David Strathairn) en zuster Anne (Bridget Fonda) is verpletterend.


Overig - April 2006

2004-2005 NBA Championships (release 26 april)
Leef weer mee met de Spurs bij hun 59 overwinningen in de competitie, hun slopende gevechten in de playoffs, en hun zege in het NBA Kampioenschap 2004-2005. Exclusieve interviews en bijzondere opnamen bieden een kijkje achter de schermen tijdens een onvergetelijk seizoen. Een must voor de liefhebber, deze speciale DVD-uitgave boordevol actie!

Who’s That Girl (Madonna) (release 26 april)
De vier jaren die ze onterecht in de gevangenis heeft doorgebracht, hebben de pittige Nikki Finn (Madonna) niet kleingekregen. Als ze voorwaardelijk vrij komt, zet ze alles op alles om haar naam te zuiveren. Daarmee zet ze ook op allerlei uitzinnige manieren de Big Apple op zijn kop.

Frisco Kid (release 26 april)
De Poolse rabbi Avram Belinski (Wilder) is totaal niet voorbereid op het leven in het Wilde Westen. Maar het Wilde Westen blijkt al even slecht voorbereid op de komst van de rabbi. Met bankrover Tommy Lillard (Ford) als zijn onwaarschijnlijke en veelgeplaagde reisgenoot doorkruist hij de VS van zijn aankomstplaats New York naar de Joodse gemeenschap in het naburige (...) San Francisco.

Deal of the Century (release 26 april)
Superverkoper Eddie Muntz heeft een verbluffend vlotte babbel. Hij verkoopt wapens: kleintjes voor het veroorzaken van relletjes, en grote voor het ontketenen van wereldoorlogen. Hij verkoopt niet aan de eerste de beste, maar enkel aan mannen met koffers vol geld. Chevy Chase, Sigourney Weaver en Gregory Hines vertolken de hoofdrollen in Deal of the Century, een duivels knappe satire op de internationale wapenhandel van schrijver Paul Brickman (Risky Business) en regisseur William Friedkin (The French Connection, The Exorcist).

Quick Change (release 26 april)
Bill Murray’s eerste (co)-regie. Hij speelt een cirmineel, die verkleed als clown, samen met 2 handlangers (Geena Davis en Randy Quaid) op originele wijze een bank overvalt. Vervolgens blijkt de grootste klus met de buit New York verlaten.

De Warner releases van maart 2006 kun je hier nog eens nalezen.

Bovenstaande titels en data zijn onder voorbehoud.

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  08-03-2006

Alleen Harry Potter voor mij, maar daar wacht ik wel mee tot de prijs wat schappelijk is :D
Lees meer >

Richard B.  |  03-03-2006

Wow. Dit is voor de eerste keer sinds tijden dat ik een releaselijst van Warner zie waarvan ik niet direct iets wil hebben. Ik ben geshockeerd. :shock:
Lees meer >

Swanski  |  03-03-2006

harry misschien, maar dan alleen voor 1X
Lees meer >

Arnold van Oostrum  |  03-03-2006

Voor mij Lois en Clark seizoen 2 en Smallville. Enkel vraagje: dvd.nl zegt release op 26 april en dvd-home zegt release op 12 april voor Smallville seizoen 4...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina