Warner: Catwoman vanaf 12 januari op DVD

CATWOMAN SLAAT HAAR ‘DVD-KLAUWEN’ UIT
IN NEDERLAND OP 12 januari 2005

Amsterdam, november 2004 – Catwoman slaat wederom haar klauwen uit, met de komst van de DVD op 12 januari 2005. De sexy superheldin is een briljante rol van Academy Award®-winnares Halle Berry (Gothika). Daarnaast treffen we in Catwoman, Sharon Stone (Basic Instinct) en Benjamin Bratt (Miss Congeniality). De DVD bevat naast de film extra’s als de bioscooptrailer, extra scènes, een achter de schermen documentaire en een documentaire die uitleg geeft over het ontstaan van Catwoman.

Synopsis Catwoman
Patience Philips is dood… maar toch springlevend. Ze ontdekte het geheim achter de anti-verouderingscrème van een cosmeticabedrijf en moest haar nieuwsgierigheid met de dood bekopen. Maar mystieke katten hebben haar weer tot leven gewekt en met superkrachten uitgerust. Haar wraak zal zoet zijn. Oscarwinnares* Halle Berry kruipt in de poezelig perfecte huid van Catwoman, de atletische, zweepzwaaiende femme fatale. Benjamin Bratt speelt de agent die verscheurd wordt tussen liefde en plichtsbesef, en Sharon Stone vertolkt een kil supermodel, een ijskoude moordenares met een verborgen agenda. Ook al kan ze poeslief kijken, Catwoman is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, en met haar negen levens komt ze altijd op haar pootjes terecht.

Overzicht van de DVD EXTRA’S
Bioscooptrailer
5 extra scènes.
Twee fantastische documentaires
1. The Many Faces of Catwoman: deze documentaire laat zien hoe de look’s van Catwoman door de jaren heen veranderd is en tot stand is gekomen.
2. A behind-the-scenes tour
Bioscooptrailer

Recente artikelen

Laatste reacties

El Barto  |  06-12-2004

Nou ja, ik zal hem niet kijken om te zien hoe geweldig de karakters zijn uitgediept... :roll: hehehe, nou, verwacht er niet te veel van... Halle op de hoes i...
Lees meer >

chimera01  |  06-12-2004

Toen ik de titel las dacht ik eerst dat ik bedreigd werd, maar godszijdank hoef ik hem niet te kopen. Wat een eeuwige zonde van het karakter Catwoman, Sharon St...
Lees meer >

Nandor  |  06-12-2004

Nou ja, ik zal hem niet kijken om te zien hoe geweldig de karakters zijn uitgediept... :roll:
Lees meer >

Seth__Gekko  |  06-12-2004

Nu ben ik toch serieus nieuwsgierig...Hoe slecht die kan zijn? :twisted:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina