Walt Disney: Tinkerbell vanaf 25 november op DVD en Blu-ray Disc

Living Colour





TinkerBell: De Verloren Schat

Een gloednieuw animatie-avontuur over de kracht van echte vriendschap met Tinkelbel en de andere Disney-elfjes, en hun magische rol in de natuur.


Reis met Tinkelbel, een van de meest geliefde en tijdloze Disney karakters ter wereld, mee naar de Elfenvallei, diep in Nooitgedachtland, waar de Disney-elfjes leven Geheel in 3D/CGI animatiestijl, ontwikkeld door tweevoudig Oscar-winnaar John Lasseter. En we horen Tinkelbel echt praten met de stem van Angela Schijf!

Korte inhoud
De herfstpret belooft dit jaar speciaal te worden. Er zal een zeldzame volle maan zijn, waardoor de elfjes een bijzondere maansteen kunnen gebruiken om de Elfenstofboom te maken, die de bron is van al hun magie. Maar wanneer Tinkelbel per ongeluk de hele Elfenvallei in gevaar brengt, moet ze de zee oversteken op een geheime missie om alles weer goed te maken. Met wat hulp van haar vriend Terence, en de charmante, volkse glimworm Blaze, trotseert Tink een verbazingwekkende nieuwe wereld en ontdekt ze wat de allergrootste schat is.

covers

Laat je fantasie de vrije loop in de betoverende nieuwe film TinkerBell: De Verloren Schat waarin de wonderlijke geheimen van de natuur een speciale plaats innemen. Met een van de meest geliefde en tijdloze Disney karakters in de hoofdrol: het ondernemende elfje Tinkelbel uit Disney’s 14e Classic Peter Pan. Wederom horen we Tinkelbel praten met de stem van Angela Schijf. De herfstpret belooft dit jaar speciaal te worden. Er zal een zeldzame volle maan zijn,
waardoor de elfjes een bijzondere maansteen kunnen gebruiken om de Elfenstofboom te maken, die de bron is van al hun magie. Met behulp van heel veel vriendjes trotseert ze een verbazingwekkende nieuwe wereld en ontdekt ze wat de allergrootste schat is. TinkerBell: De Verloren Schat speelt zich af in de Herfst. Het is de tweede TinkerBellfilm uit een serie van vier. In het eerste TinkerBell-avontuur stond de Lente centraal. In de twee nog uit te komen TinkerBell-films worden de seizoenen Zomer en Winter belicht. Ervaar dit verbazingwekkende verhaal in geheel nieuwe 3D/CGI animatiestijl, ontwikkeld door niemand minder dan tweevoudig Oscar-winnaar John Lasseter, chief creative officer van Walt Disney en Pixar Animation Studios, en de verhalenvertellers van Walt Disney Pictures.

Vanaf 25 november 2009 is TinkerBell: De Verloren Schat verkrijgbaar als Disney Blu-ray Hi-Def Combo Pack (Blu-ray disc + DVD) en Disney DVD. De DVD bij de Blu-ray Disc is een extra voor diegenen die nog geen Blu-ray speler hebben, maar wel van plan zijn er een aan te schaffen. Tot die tijd kunnen ze al genieten van de film op DVD. Andersom kunnen de consumenten die wel een Blu-ray speler bezitten de film ook op andere dragers afspelen,
zoals voor de kinderen op de DVD-speler in de auto. Zo kan men op alle dragers genieten van dit fantasievolle animatie-avontuur.

TINKERBELL - Disney Blu-ray Combo Pack (Blu-ray Disc + DVD)
Blu-ray Disc: Naast de gloednieuwe animatiefilm is extra veel bonusmateriaal toegevoegd.

coversBonusmateriaal:
Korte Bonusfilm - Magische gids naar de Elfenvallei
Achter de Schermen bij Disney - De Elfenvallei komt naar Walt Disney World
Nog nooit vertoonde scènes - Welke Pixie power scènes hebben de film niet gehaald
Nieuwe Muziek Clip - “The Gift of a Friend” Demi Lovato
Deleted Scenes
Technische specificaties

Beeld: 16x9 – 1.85:1 - 1080p High-Definition
Taal: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans – DTS HD-Master 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Genre: Animatie
Speelduur: 77 minuten (exclusief bonusmateriaal)
Kijkwijzer: alle leeftijden

TINKERBELL - DVD
Naast de gloednieuwe animatiefilm is extra veel bonusmateriaal vol magie toegevoegd.

Bonusmateriaal:
Korte Bonusfilm - Magische gids naar de Elfenvallei
Achter de Schermen bij Disney - De Elfenvallei komt naar Walt Disney World
Nog nooit vertoonde scènes - Welke Pixie power scènes hebben de film niet gehaald
Nieuwe Muziek Clip - “The Gift of a Friend” Demi Lovato
Deleted Scenes

Beeld: 16x9 – 1.78:1
Taal: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden
Genre: Animatie
Speelduur: 77 minuten (exclusief bonusmateriaal)
Kijkwijzer: alle leeftijden

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Inge1607  |  21-10-2009

Deze komt zeker in de Disney verzameling!
Lees meer >

Albert Kostwinder  |  17-10-2009

Ik weet het, ik weet het. Het is een meidenfilm maar ik vind Tinkerbel vet. :oops: :oops: :oops: Gewoon een schitterende blu ray en verwacht van 2 niets an...
Lees meer >

Fonzie  |  16-10-2009

De tinkerbell films komen er zeker nog wel een keer in. Maar dan zullen ze toch iets in prijs moeten gaan zakken. Erg mooie kwaliteit inderdaad!
Lees meer >

.:Quadran:.  |  16-10-2009

Had verwacht dat dit in tegenstelling met Pixar prenten eerder een kinderfilm ging zijn (de eerste film). Maar toch leuk verhaaltje en vooral prachtige kleuren!...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina