Waitec introduceert MPEG 4 / DivX DVD-speler

Waitec introduceert de DVD-X4: DVD Video player met vooruitstrevende MPEG4 en DivX techniek

Eindhoven, 18 juni 2003- De DVD-X4 is de nieuwe generatie Home-DVD-spelers in de succesvolle reeks DVD-producten van Waitec. Waitec maakt het nu eindelijk mogelijk om hoge resolutie films met stereogeluid op 700 MB CD-rom met een lengte van 110 minuten, met behulp van MPEG4 en DivX technologie zonder kwaliteitsverlies af te spelen. De DVD-X4 beschikt bovendien over een progressieve scantechnologie wat de visuele ervaring sterk ten goede komt. Dankzij de compabiliteit met Kodak CD en JPEG CD is het mogelijk om met de DVD-X4 home player je favoriete digitale fotocollectie op je TV te bezichtigen. In combinatie met de hoogwaardige specificaties, flexibiliteit en surround-geluid is de DVD-X4 de onmisbare bron van iedere thuisbioscoop annex hi-fi installatie. Dankzij de DVD-X4 kunnen consumenten alle in de markt aanwezige audio, video en grafische standaarden lezen. De hoogwaardige technologische kenmerken maken deze DVD-speler tot hét product voor de echte DVD-fan.

Naast de MPEG4 AVI / DivX en Kodak CD standaarden leest de DVD-X4 ook CD / MP3 / CD-RW / VCD / SVCD / DVD-RW en WMA. Bovendien ondersteunt de DVD-X4 ook het NTSC / PAL / Multi TV systeem en het 16:9 / 4:3 formaat. Verder is de firmware op te waarderen wanneer dit nodig mocht zijn. Er zijn verschillende video outputs: scart, component video output (YUV/RGB), composite video of s-video. De DVD-X4 heeft een hoge kwaliteit optisch pick-up systeem, wat resulteert in een verbeterde stabiliteit. De DVD-X4 is tevens zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het VFD 9 bit on-screen-display zijn de instellingen van de DVD-speler eenvoudig te wijzigen. Met de afstandsbediening zijn uitgebreide zoekfuncties, (vooruit-achteruit), slow motion, ondertiteling, 4 niveau zoom en nog veel meer mogelijk.

Deze nieuwe DVD-speler biedt ook Dolby Digital AC3 & DTS surround 5.1 Playback voor indrukwekkend surround-geluid. Ook Œgewone¹ CD¹s komen uitstekend tot hun recht, dankzij de meer dan uitstekende audio-specificaties, zoals een frequentiebereik van 20Hz tot 20 KHz, een dynamisch bereik van 70 dB en signaalruisverhouding van 90dB. De DVD-X4 weegt 4.2Kg en meet 428x58x297. Zoals alle WAITEC producten worden de DVD-spelers gekenmerkt door vooruitstrevende technologie, gebruiksgemak en aantrekkelijk design. Waitec levert standaard 2 jaar fabrieksgarantie op al haar producten.

De DVD-X4 is binnenkort leverbaar, de eindgebruikersprijs zal 240 Euro exclusief BTW (€ 286 incl BTW) bedragen.

Recente artikelen

Laatste reacties

Martin van Tuijl  |  23-06-2003

De hoogwaardige technologische kenmerken maken deze DVD-speler tot hét product voor de echte DVD-fan. Ja hoor, echt wel :lol: :roll:
Lees meer >

basset  |  20-06-2003

Ik hoorde dat bijv de philips 625 ook gewoon losse mpegs kon afspelen. Kan deze dat ook, of haal ik nu dingen door elkaar. Divx boeit me niet zo, maar losse mpe...
Lees meer >

Surya  |  18-06-2003

Waitec maakt het nu eindelijk mogelijk om hoge resolutie films met stereogeluid op 700 MB CD-rom met een lengte van 110 minuten, met behulp van MPEG4 en DivX te...
Lees meer >

Oudgebruiker3  |  18-06-2003

De hoogwaardige technologische kenmerken maken deze DVD-speler tot hét product voor de echte DVD-fan. :rolleyes: 't Optimisme is er in ieder geval.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina