Volledig geautomatiseerde DVD.nl veiling nu online

DVD.nl opent geautomatiseerde online DVD-veiling.

Lange tijd heeft het forum van DVD.nl gediend als plaats waar gebruikers van de site naast het ruilen en aanbieden tegen een vaste prijs ook DVD\'s konden veilen. Dit werkte redelijk goed, maar het kan natuurlijk beter en makkelijker.
Daarom hebben wij enige tijd geleden besloten de veiling te automatiseren en er een passende applicatie voor te schrijven. Na een uitgebreide (interne) testperiode presenteren wij nu dan ook met trots de volledig geautomatiseerde DVD.nl Veiling!

Deelname aan de veiling blijft zoals gebruikers van DVD.nl gewend zijn geheel gratis en alle geregistreerde forumleden kunnen kosteloos DVD\'s ter veiling aanbieden of bieden op veilingen van anderen. Er zijn geen verborgen kosten, de veiling is een extra service die DVD.nl gratis aan haar leden aanbiedt. Voor het aanbieden van DVD\'s tegen een vaste prijs en voor het te koop vragen en ruilen van DVD\'s blijft het forum gewoon beschikbaar, veilingen zullen vanaf nu uiteraard niet meer op het forum plaatsvinden.

Bij deze wil ik mede namens mijn collega\'s Koen en Frank mijn grote dank uiten richting Alex van den Berg voor het bedenken en programmeren van de veiling! Alex heeft er vele uren van zijn tijd in gestoken en heeft een prachtige applicatie gemaakt waar wij hem uitermate dankbaar voor zijn. Als je interesse hebt in op maat gemaakte web-applicaties willen wij zijn bedrijf  Open Mind Productions van harte aanraden!

Recente artikelen

Laatste reacties

Alex van den Berg  |  11-03-2004

Nog even een opmerking. Is het niet handig om de "hoofdpagina'' wat langer te maken zodat de scrollbalk in het i-frame verdwijnt? Als je nu scrolt en je bent be...
Lees meer >

Martin Stanneveld  |  10-03-2004

Nog even een opmerking. Is het niet handig om de "hoofdpagina'' wat langer te maken zodat de scrollbalk in het i-frame verdwijnt? Als je nu scrolt en je bent be...
Lees meer >

Alex van den Berg  |  07-03-2004

Jeetje! Da's snel!Was in dit geval niet zo'n moeite... Even de eindprijs uit de database lezen, kolommetje toevoegen aan de layout... voila! ;) Ik kan nu moo...
Lees meer >

pavko  |  07-03-2004

Jeetje! Da's snel! Ik kan nu mooi in 1 oogopslag zien of ik heb zitten opletten of dat ik zo stom ben geweest om een mooie dvd te laten schieten. Top.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina