Video/Film Express: DVD releases in april 2008

DVD releases Video Film Express in april 2008

Tales of the Unexpected (seizoen 1) (release 29 april 2008)

Tales Of The Unexpected is één van de meest succesvolle TV series van de Nederlandse Televisie. Er zijn tal van beroemheden te zien in de verhalen zoals Timothy West, Sir John Gielgud, Derek Jacobi, Janet Leigh, Joan Collins, Peter Cushing, Christopher Lee en Telly Savalas. Fans van het legendarische Tales of the Unexpected kunnen hun hart ophalen aan deze verzameling bizarre, enge en macabere verhalen van Roald Dahl. Verhalen over moord, bedrog en raadsels, vol zwarte humor en altijd met het venijn in de staart. Naast de vele bekende acteurs zaten er ook veel bekende verhalen tussen, zoals Lamb to the Slaughter die op menig boekenlijsten voorkomt.


Krummel: Webster de bange spin (release 29 april 2008)

Webster is niet een enge spin, maar een bange spin. Hij is bang voor water, donkere grotten, hagedissen - en zelfs voor bladeren en takken. Maar de dieren bij Krummel in de tuin zijn juist bang voor Webster en willen dat hij weggaat. Dan komen de lieveheersbeestjes Fanny en Hanny vast te zitten op een blad in de rivier, en drijven recht op een waterval af. Webster is de enige die hen kan redden. Maar hij is bang. Zal hij zijn angst kunnen overwinnen? Webster de bange spin is een prachtig verhaal over moed.

Krummel: Een heel gewone rups (release 29 april 2008)

Krummel de rups voelt zich zo verschrikkelijk gewoon. Hij is niet zo sterk als de mier. Hij heeft geen grappig huisje op zijn rug, zoals de slak. Hij heeft zelfs niet van die mooie stippen die het lieveheersbeestje heeft. Hij is gewoon. Misschien vind jij jezelf ook wel te gewoon, net als
Krummel. Zou je liever groter zijn? Of knapper? Wil je liever blond haar of juist bruin haar? Dan
gebeurt er iets heel bijzonders met Krummel… Een onvergetelijk verhaal over bijzonder zijn.


De Vijf, compleet (release 29 april 2008)

Na de succesvolle engelse TV-serie over “De Vijf”, zijn de avonturen van George, Dick, Julian, Annie en Timmy nogmaals te bewonderen in deze unieke en complete verzameling. In deze box zitten 6 DVD’s met elk vier afleveringen van een uur. In totaal zit er maar liefst 12 uur aan kijkplezier in deze verzamelbox!


Lucky Luke (release 29 april 2008)

Op deze 4 disc box staan vierentwintig spannende afleveringen van Lucky Luke. De postkoets, Ma Dalton, The Daily Star en de Billy The Kid ontbreken niet.
DVD1 o.a. De postkoets, De Daltons in de blizzard, Ma Dalton.
DVD2 o.a. The Daily Star, De neven Dalton Lucky Luke tegen Pat Poker.
DVD3 o.a. De witte ridder, Spoorweg door de prairie, Billy The Kid.
DVD4 o.a. Jesse James, De legendarische held, De Daltons breken uit.


Piet Bambergen: Een Hoofdstuk Apart (release 29 april 2008)

Piet Bambergen speelt de auteur van een roman, die hij zonder het aan iemand in zijn naaste omgeving te vertellen, onder pseudoniem heeft geschreven. Al sinds zijn jeugd houdt hij een
dagboek bij en de inhoud van zijn eerste boek heeft veel weg van een geromantiseerde autobiografie. Zo blij verrast als hij was met de beslissing van een Amsterdamse uitgever om het boek uit te geven, zo ontstellend nerveus wordt hij door de gedachte dat de schijnwerpers nu op zijn persoon gericht gaan worden. Nu hij op kosten van de uitgever zijn intrek heeft genomen in een 5-sterrenhotel en die avond verwacht wordt op de persconferentie, die ter ere is van de uitgave van zijn boek wordt gegeven, krijgt hij er spijt van dat hij er ooit aan is begonnen. Maar wanneer zijn vriend (Rudi Falkenhagen) hem er op wijst dat ook de televisie belangstelling heeft voor zijn bestseller, slaan alle stoppen door en raakt hij volledig in paniek… Ten einde raad vraagt hij zijn
goede vriend zijn plaats in te nemen. Immers niemand kent hem, en het boek is onder pseudoniem geschreven.

Piet Bambergen: Pappie, hier ben ik (release 29 april 2008)

Het is, zoals gewoonlijk in een klucht, te ingewikkeld om uit te leggen... Waarom de ten tonele gevoerde personages zich zo in de nesten werken. Want waarom:
• Verzint Dr. Moerkerk allerlei uitvluchten om een confrontatie met zijn vrouw te voorkomen?
• Verkleedt Dr. Konijn zich als zuster?
• Heeft de hoofdzuster een spuit enkele centimeters in haar achterste gestoken gekregen?
• komt de ex-zuster Janine Thyssen na achttien jaar weer naar het ziekenhuis?
• Is Adri Thyssen zo over zijn toeren?
• Ligt Karel Adri niet op afdeling B?
• Wil de agent het tot de bodem uitzoeken?
• Wordt moeder ‘poessie’ genoemd?
• Krijgt Dr. Bastiaans weer de schuld met alle gevolgen van dien?


Help me Eros (release 29 april 2008)

Nadat hij al zijn geld op de aandelenbeurs verloren heeft leidt Ah Jie een luizenleven: op zijn chique flat verzinkt hij in armoede en eenzaamheid en rookt hij de marihuanaplantjes die hij kweekt zelf op. Als hij in een opwelling de hulplijn belt, krijgt hij Chyi aan de lijn. Hij wordt verliefd op haar lieve stem en fantaseert over de vrouw aan de andere kant van de lijn, die er in werkelijkheid heel anders uit ziet en niet ingaat op zijn avances. Maar Shin, het buurmeisje dat de kost verdient met het leuren van betelnoten en op wie hij zijn fantasiebeeld projecteert, beantwoordt zijn avances wel: samen storten zij zich in een erotisch en psychedelisch avontuur.


Voleurs de Chevaux (release 29 april 2008)

We schrijven 1810, ergens in het Oosten. Jakub en zijn broer Vladimir laten zich inwijden bij het Kozakkenlegger. Een harde opleiding staat hen te wachten. Op een onbewaakt moment worden door Roman en Elias hun paarden gestolen. Bij deze overval wordt Vladimir gedood, Jakub blijft verbitterd achter. Het enige wat hem rest is wraak en er ontstaat een bloedige vete tussen hem en de paardendieven. Voleurs de Chevaux is een ontroerende avonturenfilm die het verhaal vertelt van twee kozakkenbroers die oog in oog komen te staan met twee broers die hun paarden roven. Een episch verhaal over wraak, verraad en broederliefde en dit alles te midden van de verbluffende schoonheid van de natuur.


Van Veeteren - De Zwaluw, de Kat, de Roos en de Dood (release 29 april 2008)

Münster vindt het lichaam van een jonge gewurgde vrouw en verrast de moordenaar die nog op de plaats van de moord is. De moordenaar ontsnapt maar laat een waardevol boek achter met een boodschap erin. Een tweede slachtoffer wordt gevonden en Van Veeteren wordt op zijn literaire kennis getest. Een seriemoordenaar is aan het werk die namen steelt uit romans uit de 19de eeuw.
Welke naam zal hij gebruiken voor zijn volgend slachtoffer?


Wallander - De Dekmantel (release 29 april 2008)

Wanneer de politie opgebeld wordt om een verlaten container te onderzoeken, treffen ze binnenin dode lichamen aan. Naarmate het onderzoek vordert, blijkt het om een geval van mensensmokkel te gaan waarbij het aantal verdachten zeer groot is. Uiteindelijk krijgt Kurt een aanwijzing van een groep plaatselijke nonnen en een sportfan die er niet in slaagt zijn ware identiteit volledig te verbergen. Maar de zaak is pas afgewerkt wanneer Kurt kan ontcijferen wie er achter de smokkel zit.

Wallander - De Fotograaf (release 29 april 2008)

Een Amerikaanse toeriste wordt dood aangetroffen. Haar man eist dat haar lichaam en al haar bezittingen
terug naar Amerika worden gebracht. De vrouw had echter een wereldberoemde Zweedse fotograaf bezocht.
Dit versterkt het vermoeden van de man dat zijn vrouw hem al lange tijd ontrouw was. Kurt Wallander interesseert zich sterk voor de bedrogen echtgenoot en zijn dode vrouw omdat hij gelooft dat er meer achter de fotograaf zit dan men zou denken. Hij komt te weten dat de vrouw werd vermoord en dat het motief voor haar dood ver buiten Zweden moet gezocht worden. En dan sterven er nog meer mensen.

Wallander – Het Zwakke Punt (release 29 april 2008)
Een boer werd doodgetrapt door zijn favoriete paard. De paardenfokker beweert dat dit Onmogelijk is. Ook de autopsie levert nieuwe aanwijzingen omtrent de doodsoorzaak. De buren bevestigen dat de boer alleen woonde. Toch verbleef er een mysterieuze vrouw bij hem die hij leerde kennen via een advertentie. De zoektocht naar de vrouw levert niets op. Wanneer de politie ontdekt dat op de dag van de dood van de boer zijn bankrekening leeg werd gehaald, beseffen ze dat het zaakje stinkt. Kurt en Linda spelen kat en muis met de moordenaar wanneer ze zelf een advertentie plaatsen. De poging met het lokaas werkt maar Kurt raakt in grote moeilijkheden.

Recente artikelen

Laatste reacties

Herman ter Lingen  |  28-04-2008

Met Video/Film Express is het toch oppassen geblazen vwb de aangegeven speelduur; daar trof ik deze aankondiging aan: Vijf, de - Compleet Na de succesvolle e...
Lees meer >

Werner  |  08-04-2008

Binnenkort verschijn ter bij RCV ook al een (mega-) box (52 afleveringen) Is er een specialist die wellicht weet of deze VFE box een 'doublure' is ? Ik dac...
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  08-04-2008

Binnenkort verschijn ter bij RCV ook al een (mega-) box (52 afleveringen) Is er een specialist die wellicht weet of deze VFE box een 'doublure' is ?
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  08-04-2008

Het complete eerste seizoen bestaat volgens IMDB uit 9 afleveringen van 25 minuten. Volgens opgave van VFE zou deze box een speelduur hebben van 300 minuten ??....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina