Video Film Express releases op DVD en Blu-ray Disc in oktober

Video Film Express


Video Film Express releases in oktober.

 

coverRABAT (2-DVD & Blu-ray Disc)

RABAT is een roadmovie die de kijker meeneemt op de reis van de drie vrienden Nadir, Abdel en Zakaria. Als Nadir van de een op de andere dag de oude taxi van zijn vader van Amsterdam naar Rabat moet rijden, nodigen zijn twee beste vrienden zichzelf uit om met hem mee te gaan. De reis voert het drietal door het Europese landschap naar de Marokkaanse hoofdstad. Nieuwe werelden, ontmoetingen onderweg en het geheime reisdoel van Nadir zetten naarmate ze dichter bij Rabat komen de vriendschap steeds verder onder druk.

- DVD en Blu-ray Disc uitgave bomvol extra's: Making of, featurettes, videoclips, korte films en de populaire taxi-sessies.

cover
Regisseur: Victor Ponten
Cast: Nasrdin Dchar, Marwan Kenzari, Achmed Akkabi
DVD
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 98 minuten
Blu-ray Disc
Audioformaat: DTS-HD MA 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 98 minuten

Releasedatum: 11 oktober

CAGED (DVD & Blu-ray Disc)

coverNa jarenlang haar behoeften te hebben onderdrukt, besluit Stella haar leven om te gooien. Ze begint een dubbelleven, bezoekt seksclubs en erotische feesten, en leeft daardoor helemaal op. Totdat ze op een dag wakker wordt in een kelder, zonder een idee hoe ze daar terecht is gekomen. Als na enkele dagen Christine bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hen ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's levensstijl te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.

- De controversiële psychologische thriller van regisseur Stephan Brenninkmeijer.
- Luxe DVD en Blu-ray uitgave met een uitgebreide making of (60 min).

cover
Regisseur: Stephan Brenninkmeijer
Cast: Joep Sertons, Chantal Demming, Victor Reinier
DVD
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur: 105 minuten
Blu-ray Disc
Audioformaat: DTS-HD MA 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 105 minuten

Releasedatum: 25 oktober

FRITS & FREDDY(DVD & Blu-ray Disc)

covercoverFrits en Freddy Frateur komen aan de kost als huis-aan-huisbijbelverkopers, maar ook in de bijbelbusiness heeft de crisis toegeslagen. Wanneer ze aanbellen bij Carlo Mus, een door de geheime politie geschaduwde topgangster, worden ze spottend weggestuurd. Dat nemen de broers niet. Ze molesteren Mus en eisen geld, desnoods zwart geld, maar wanneer het alarm van de villa afgaat, slaan ze op de vlucht. Frits en Freddy zinnen op wraak. Het ontbreekt hen echter zoals meestal aan een goed doordacht plan. Of beter nog: aan gelijk welk plan.

- Van de makers van de bekroonde topserie: Matroesjka's.

Regisseur: Guy Goossens
Cast: Freddy Frateur, Frits Frateur, Carlo Mus, Sjarel Willems
 
DVD
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur: 90 minuten
Blu-ray Disc
Audioformaat: DTS-HD MA 5.1
Beeldformaat: 2.35:1
Speelduur 90 minuten

Releasedatum: 11 oktober

MITCHELL and WEBB LOOK - Box 1 (2-DVD)

coverDavid Mitchell en Robert Webb vormen een hilarisch duo in deze sketch-serie bekend van de BBC. That Mitchell and Webb Look werd bekroond met een BAFTA Award voor Beste Comedy Show. Deze box bevat 6 afleveringen met de meest absurde scènes en karakters. Let op de robot die bijna het verschil kan ruiken tussen kaas en benzine, het ongebruikelijke sollicitatiegesprek, en de avonturen van de altijd dronken Sir Digby Chicken Caesar. Dit is comedy van het hoogste niveau! Met een tweede disc vol extra’s! Nog nooit eerder vertoonde sketches, Interviews met Mitchell & Webb, schitterende deleted scenes, bloopers en een making-of.

- Elke box bevat een tweede disc bomvol extra's: nooit eerder vertoonde sketches, interviews, making of en bloopers.

Regisseur: David Mitchell
Cast: Robert Webb
   
Speelduur 180 min
Audioformaat: Dolby Digital 2.0
Beeldformaat: 1.78:1

Releasedatum: 11 oktober

IN MY SLEEP (DVD)

coverIn deze bloedstollende thriller, worstelt Marcus met parasomnia, een zeldzame slaapwandelstoornis. Nadat Marcus wakker wordt met bloed op zijn handen en een mes aan zijn zijde, hoort hij dat een goed vriend is doodgestoken. Marcus probeert alles uit te zoeken en te begrijpen - kan hij in zijn slaap zijn vriend vermoord hebben om zo een donker geheim tussen de twee te verbergen? Als Marcus zijn eigen nachtelijke activiteiten onderzoekt, wanhopig om uit te vinden wat er gebeurt nadat hij gaat slapen, probeert de politie hem te pakken. Zijn zoektocht om de waarheid te achterhalen leidt hem naar een schokkende onthulling.

Regisseur: Allen Wolf
Cast: Philip Winchester, Lacey Ghabert, Abigail Spencer
   
Speelduur 100 min
Audioformaat: Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 25 oktober

HOE OVERLEEF IK... MEZELF? (DVD)

coverRosa is een gevoelig, fantasierijk meisje van dertien. Ze is, zoals bijna alle meisjes van haar leeftijd, erg onzeker over zichzelf. Na de scheiding van haar ouders woont ze bij haar moeder in Den Bosch. Rosa’s moeder heeft een baby van haar nieuwe vriend Alexander, die in Groningen woont. Ze besluit bij hem in te trekken en Rosa moet natuurlijk mee. Ze is dol op haar halfbroertje, maar minder op haar gloednieuwe stiefvader, die ze vanwege zijn harige achterwerk stiekem Apenbil noemt. Rosa moet alles wat haar bekend en vertrouwd is achterlaten, inclusief haar beste vriendin Esther. Hoe gaat ze zichzelf en al deze veranderingen overleven?

Regisseur: Nicole van Kilsdonk
Cast: Mees Peijnenburg, Jolijn van de Wiel, Jade Olieberg
   
Speelduur 97 min
Audioformaat: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 2.35:1

Releasedatum: 25 oktober

BUURMAN & BUURMAN - Deel 7 & 8 (DVD)

covercoverOok in dit zevende en achtste deel maken deze twee doe-het-zelvende buurmannen hun eigen huis onveilig. Geen probleem is voor hen te groot. Samen bedenken ze overal een oplossing voor. Een kapotte kachel? Dan wordt het toch gewoon een open haard? De houten vloer boenen? Buurman en Buurman maken er gewoon een wedstrijd van... Ze blijven altijd optimistisch, dat is hun kracht … A JE TO! Deze Tsjechische poppenanimatieserie werd door de lezers van de VPRO Gids en de bezoekers van de Villa-Website gekozen tot het aller- aller- aller meest favo- favo- favo- favo- favoriete Villa Achterwerk-programma aller- alleralleraller- ALLERTIJDEN!

Regisseur: Allen Wolf
Cast: Kees Prins, Simon van Leeuwen
   
Speelduur 2x55 min
Beeldformaat: 1.33:1
Audioformaat: Dolby Digital 2.0

Releasedatum: 11 oktober

MUMMIES - SECRETS OF THE PHARAOS (3D Blu-ray Disc)

coverMummies, secrets of the pharaohs neemt ons mee naar het jaar 1870, een periode waarin de Egypte-manie op zijn hoogtepunt is. Veel archeologen zijn op zoek naar schatten uit de Oudheid, maar nog nooit is er een koninklijke graftombe gevonden. Totdat Charles Edwin Wilbour op de plaatselijke markt een ontdekking doet…. De film neemt ons ook mee terug naar de tijd van farao Ramses de Grote. Hij was maar liefst 67 jaar lang heerser over het oude Egypte. Hij had veel vrouwen, maar Nefertari was zijn grote liefde.

Audioformaat: DTS-HD MA 5.1
Beeldformaat: 1.78:1
Speelduur 39 minuten

Releasedatum: 11 oktober

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina