Video Film Express releases in november en december

Video Film Express


Video Film Express releases in november en december.

EXAM ( DVD & Blu-ray Disc)

covercover8 kandidaten hebben de laatste selectieronde bereikt voor een prestigieuze baan bij een invloedrijk bedrijf. Gezeten in een afgesloten examenruimte, krijgen zij 80 minuten de tijd om een antwoord te geven op één vraag. Als de kandidaten het vragenformulier omslaan, zien zij slechts een blanco pagina.
De spanning in de kamer stijgt naar grote hoogte, terwijl de tijd verder tikt. Elke kandidaat moet uitzoeken wat het bedrijf van hen verwacht, en hoe ver ze bereid zijn te gaan om de ultieme baan te bemachtigen.

Regisseur: Stuart Hazeldine
Cast: Luke Mably, Jimmy Mistry, Nathalie Cox, John Lloyd Fillingham, Chukwudi Iwuji
DVD
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 2.35:1
Speelduur 95 minuten
Blu-ray Disc
Audio formaten: DTS-HD Master Audio 5.1
Video formaten: 1080P HD 2.35:1
Speelduur 97 minuten

Releasedatum: 16 november 2010



OCEANWORLD 3D (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverDoor de ogen van een zeeschildpadje neemt OceanWorld 3D de kijker mee op een adembenemende onderzeese reis. De magie van de 3D-ervaring voelt als een ware duik inhet diepe water, waardoor het lijkt alsof je echt tussen de oceaanbewoners zwemt.
Beleef het betoverende ballet van de manta roggen, de adellijke stoet van hamerhaaien, ervaar de meedogenloze jacht van de leeuwvis, het algenvoetbalspel van een groep jonge dolfijnen en ontmoet de grootste walvissoort die er bestaat.OceanWorld 3D is een unieke en leerzame 3D documentaire voor jong en oud van Jean-Michel Cousteau, de zoon van de legendarische diepzeefilmer Jacques-Yves Cousteau. Hou die 3D-duikbrilletjes maar in de aanslag!
- Deze dubbeldisc uitgave bevat zowel de 2D als 3D versie van de film (inclusief 3D brillen).
- Bevat ook Nederlands (stem Anneke Blok) en Vlaams gesproken versie (stem Ianka Fleerackers).
- De opnames voor Oceanworld 3D namen 7 jaar, en 26 internationale duikexpedities in beslag.
- Ondersteund door het milieuprogramma van de VN.
- De Blu-ray Disc-uitgave bevat naast de 2D versie ook de Trioviz 3D (inclusief 3D brillen) en de Real 3D (alleen te bekijken icm een 3D TV) uitgave van de film. Hierdoor is Oceanworld 3D de eerste uitgave die op alle TV's in 3D te bekijken is.

DVD  
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 1.78:1
Speelduur 85 minuten
Blu-ray Disc
Audio formaten: DTS-HD Master Audio 5.1
Video formaten: 1.78:1
Talen: Nederlands, Vlaams, Frans en Engels.
Speelduur 87 minuten

Releasedatum: 30 november 2010



CHARLIE VALENTINE (DVD)

coverCharlie Valentine is een doorgewinterde gangster, die voor zijn pensioen nog één keer een grote slag wil slaan. Maar als zijn ‘perfecte plan’ volledig mis loopt, moet hij op de vlucht slaan. Met de maffia op zijn hielen, duikt Charlie onder bij zijn vervreemde zoon Danny in Los Angeles.
Danny wil dat Charlie hem de kneepjes van het vak bijbrengt, en het duurt niet lang voordat ze weer tot hun nek in de problemen zitten. Terwijl ze alles riskeren om aan hun vijanden te ontsnappen, sluit ook het net uit het verleden zich langzaam om Charlie.

Regisseur: Jesse V. Johnson
Cast: Raymond J. Barry, Michael Weatherly, James Russo, Tom Berenger
Speelduur: 95 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 7 december 2010



NATIVITY (DVD)

coverDe mislukte basisschoolleraar Paul Maddens heeft de leiding over de opvoering van het kerstverhaal op zijn school. Elk jaar ontstaat er een strijd met de elitaire school uit dezelfde buurt, voor de best beoordeelde show. Als Paul opschept dat zijn ex-vriendin, een belangrijke Hollywood producent, naar hun opvoering komt kijken, is iedereen in rep en roer.

Regisseur: Debbie Isitt
Cast: Martin Freeman, Ashley Jensen, Pam Ferris
Speelduur 105 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 30 november 2010



DIK TROM - NIEUWE AVONTUREN (DVD)

coverAl meer dan 100 jaar spreekt Dik Trom met z'n kattenkwaad tot de verbeelding. Samen met zijn vrienden Piet van Dril en Jan Vos moet vooral veldwachter Flipsen het ontgelden. Maar ook de strenge juf is een dankbaar onderwerp voor z'n oerhollandse pesterijtjes. En om de een of andere reden komt Dik er telkens mee weg.
Zoals die keer dat Dik met zijn vrienden Flipsen helemaal dol draaien door constant op z'n raam te tikken. Bij de achtervolging ingezet door Flipsen krijgt hij een van de bengels te pakken. Maar niet Dik...nee het pak rammel gaat naar Dik's grootste plaaggeest Bruin Boon.
Toch bewijst Dik Trom dat hij een hart van goud heeft. Want als hij Tante Kee, die door het hele dorp voor heks wordt aangezien, volgt naar haar huisje en ontdekt wat haar parten speelt laat hij zien waarom hij zo'n bijzondere jongen is. En dat is-ie!!

- Heruitgave ter ere van de bioscooprelease van de nieuwe Dik Trom film op 24 november.

Regisseur: Bart van Gerwen
Cast: Friso Boer, Jorden Vogel
Speelduur: 50 minuten
Video formaten: 1.33:1

Releasedatum: 16 november 2010



DIK TROM - UIT HET LEVEN VAN (DVD)

coverDik Trom en zijn vrienden maken constant het leven van veldwachter Flipsen zuur. Zo ook nu, want het dorp wordt geteisterd door appel- en perendiefstal. Als echter ook de perzikboom van de Burgermeester doelwit van kattekwaad wordt, is voor Flipsen de maat vol. Hij zal ze krijgen. En ja hoor, Flipsen weet zowaar Dik Trom te pakken en sluit hem veilig op in de kelder. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: "wie het laatst lacht, lacht het best".....
Ook met Bruin Boon ligt Dik voortdurend overhoop.Dik vindt Bruin maar een lafbek en wanneer Boon de appel van Anneke afpikt, komt Dik Trom in aktie. Zoals zo vaak haalt Bruin Boon z'n moeder erbij, maar Dik staat voor zijn zaak en is voor de duvel niet bang. Genoeg te beleven dus in deze klassieker "De nieuwe avonturen van Dik Trom".

- Heruitgave ter ere van de bioscooprelease van de nieuwe Dik Trom film op 24 november.

Regisseur: Bart van Gerwen
Cast: Friso Boer, Jorden Vogel
Speelduur: 50 minuten
Video formaten: 1.33:1

Releasedatum: 16 november 2010




OMNIVERSUM

WILD OCEAN 3D (Blu-ray Disc)

coverElk jaar vindt er langs de oostkust van Zuid-Afrika een ongelofelijk vreetfestijn plaats. Miljarden sardines nemen deel aan een jaarlijkse trektocht langs de kust van Kwazulu-Natal in zuidelijk Afrika. Wild Ocean laat zien hoe hongerige walvissen, haaien, dolfijnen en pelikanen jagen op de gigantische scholen sardines. Deze grote trektocht, ook wel Sardine Run genaamd, vormt een bron van voedsel voor vele dieren en generaties Afrikaanse families.
De film laat zien hoe bedrijven, de regering en lokale bewoners vechten om dit waardevolle ecologische fenomeen in stand te houden. Er is meer dan twee jaar aan deze film gewerkt door de oprichters van de muziekgroep Stomp. Het is dus niet verbazend dat er extra aandacht besteed is aan de soundtrack. Wild Ocean is een symfonie van beeld en geluid.

- Om deze 3D Blu-ray Disc te kunnen bekijken, heeft u een 3D beeldscherm, een 3D Blu-ray speler en bijpassende bril nodig!
- Deze Blu-ray Disc kan ook in 2D worden bekeken met een reguliere TV en een Blu-ray speler.

Speelduur 40 minuten
Audio formaten: DTS HD Master 5.1
Video formaten: 1080P HD 1.78:1

Releasedatum: 30 november 2010



DINOSAURS ALIVE! 3D (Blu-ray Disc)

coverOntrafel de mysteries die zich recht onder je voeten bevinden in Dinosaurs Alive!. Volg ’s werelds meest vooraanstaande paleontologen, van het American Museum of Natural History in New York, in dit overweldigende IMAX avontuur bij sommige van de meest bijzondere dinosaurus-opgravingen ooit. We reizen mee over de exotische duinen in de Gobi woestijn in Mongolië en langs de zandstenen rotsformaties in New Mexico en stuiten op één van de grootste vondsten in de geschiedenis: de oudste dinosaurus die ooit in Amerika gevonden is!
Dinosaurs Alive! vertelt hoe nieuwe inzichten soms zijn opgebouwd uit eerdere ontdekkingen en hoe elke nieuwe generatie paleontologen verder borduurt op het werk van hun voorgangers. Zo zijn de theorieën over het gedrag, anatomie, fysiologie, evolutie en de uitsterving van dinosaurussen steeds bijgesteld. Door verbluffend echte computeranimaties komen de dinosaurussen en het landschap waarin zij leefden bij elke wending in het verhaal tot leven!

- Om deze 3D Blu-ray te kunnen bekijken, heeft u een 3D beeldscherm, een 3D Blu-ray speler en bijpassende bril nodig!
- Deze Blu-ray kan ook in 2D worden bekeken met een reguliere TV en een Blu-ray speler.

Speelduur 40 minuten
Audio formaten: DTS HD Master 5.1
Video formaten: 1080P HD 1.78:1

Releasedatum: 30 november 2010



VAN GOGH - BRUSH OF GENIUS (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverDeze biografie over Vincent van Gogh werpt nieuw licht op zijn schilderijen en ongelooflijke leven. Vincent van Gogh reist met u naar Saint Remy de Provence, Arles en Auverssur- Oise waar we de plekken en landschappen herontdekken die als inspiratie dienden voor zijn meest belangrijke werken. De buitengewone kleuren en gepassioneerde schildertechnieken van Vincent van Gogh komen op een geheel nieuwe wijze tot leven.

Beleef het leven van de wereldberoemde schilder via zijn brieven, bezoek de landschappen die hem inspireerden en leer Van Gogh kennen zoals we hem nog niet eerder zagen. Er is bij de productie van deze DVD en Blu-ray Disc kosten nog moeite gespaard om het werk van Van Gogh in deze IMAX film zo goed mogelijk over te laten komen.

DVD
Speelduur 40 minuten
Audio formaten: Dolby Digitgal 5.1
Video formaten: 1.78:1
Blu-ray Disc
Speelduur 40 minuten
Audio formaten: DTS HD Master 5.1
Video formaten: 1080P HD 1.78:1

Releasedatum: 7 december 2010






COMEDY COLLECTION (DVD)

coverBIG FAT IMPORTANT MOVIE: Een cynische anti-Amerikaanse documentairemaker is op een missie om de nationale feestdag te annuleren. Hij krijgt bezoek van drie geesten die hem meenemen op een lachwekkende reis. Een laatste poging om hem de ware betekenis van de Amerikaanse geest te laten zien. Een totaal uitzinnige en hilarische film van komediegrootmeester David Zucker.
WORLD'S GREATEST DAD: Lance Clayton droomde er ooit van een beroemd schrijver te worden, maar hij heeft het niet verder geschopt dan literatuurdocent aan de lokale hogeschool. Kyle, zijn enige zoon, is een onuitstaanbare eikel. Zijn vriendin Claire wil hun relatie niet al te serieus maken, en houdt zelfs voor de buitenwereld geheim dat ze met Lance is. Maar dan gooit een absurd incident, waarbij Kyle op een genante manier om het leven komt, het bestaan van Lance overhoop.
HEAVY PETTING: Charlie ontmoet Daphne, het meisje van zijn dromen. Maar hij kan niet vermoeden dat hij zich een weg zal moeten banen voorbij haar troetelhond 'Babydoll' om haar hart voor zich te winnen. Net wanneer het erop lijkt dat hij het nooit van het beest zal halen, gebeurt er iets onverwachts. Charlie begint verliefd te worden op de hond...

- Hilarische 3-disc box, met vele grote namen, zoals Robin Williams, Leslie Nielsen, Kelsey Grammer, Malin Akerman en Dennis Hopper.

Cast: Leslie Nielsen, Kelsey Grammer, Robin Williams, Alexie Gilmore
Speelduur: 26 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 5.1
Video formaten: 1.78:1

Releasedatum: 7 december 2010



HORROR COLLECTION (DVD)

coverHANNIBAL RISING: Deze nieuwe film over Hannibal Lecter volgt het leven van de geniale moordenaar vanaf zijn jeugd in Litouwen, waar zijn ouders en zusje tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zijn ogen worden afgeslacht. Hannibal wordt in Parijs opgevangen door de weduwe van zijn oom, de beeldschone Lady Murasaki. Onder haar leiding leert de intelligente Hannibal omgaan met de pijnlijke herinneringen uit de oorlog. Maar tegelijk beseft hij dat hij niet zal rusten voor de moordenaars van zijn familie met gelijke munt zijn terugbetaald.
END OF THE LINE: In deze angstaanjagende en claustrofobische horrorfilm neemt Karen, een jonge zuster werkzaam op een psychiatrische afdeling, de laatste metro richting haar huis. Plotseling stopt de metro midden in de tunnel en begint een helse nachtmerrie... Is dit het einde der tijden? Samen met een aantal medepassagiers bindt Karen de strijd aan tegen bovennatuurlijke machten, moordlustige sekteleden, hun eigen angsten en een wereldwijde Apocalypse.
HOUSE OF THE DEAD: Danslustige tieners gaan naar een eilandje voor een party. Wanneer ze met de boot aankomen blijkt alles verlaten te zijn. Het eiland is overgenomen door bloeddorstige zombies. Ze beginnen een wanhopige zoektocht naar wapens om zich te kunnen verdedigen tegen deze gedrochten. Hun enige hoop om de nacht te overleven is de strijd te winnen.

 
Cast: Gaspard Ulliel, Ilona Elkin, Gong Li
Speelduur: 292 minuten

Releasedatum: 7 december 2010



ROMANCE COLLECTION (DVD)

coverFAR FROM HEAVEN: De jaren `50. Cathy is de perfecte huisvrouw. Ze heeft een succesvolle echtgenoot en een stel schattige kinderen. Wanneer ze op een nacht haar man Frank betrapt met een andere man, stort haar wereld in. Totaal onthutst en overmand door verdriet vindt ze troost bij de Afro-Amerikaanse tuinman Raymond. Haar relatie met Raymond wordt door de maatschappij niet getolereerd en werkt de verdere desintegratie van Cathy's leven in de hand. Far From Heaven werd genomineerd voor 4 Oscars.
SAFE HARBOUR: De 11-jarige Pip is eenzaam nadat haar vader en broer zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Tijdens een strandwandeling ontmoet ze Matt, een kunstenaar met een gebroken hart, die al snel genegenheid voor Pip en haar moeder Ophelia opvat. Maar wanneer Ophelia en Matt steeds meer naar elkaar toe groeien, worden de geheimen uit het verleden een serieuze bedreiging voor hun nieuw gevonden geluk.
THE FABULOUS BAKER BOYS: Jack en Frank Baker zijn twee pianospelende broers wiens levens verstoord worden wanneer de mooie, jonge Susie zich bij hen voegt en hun carrière nieuw leven inblaast. Wanneer de relatie tussen Susie en Jack meer wordt dan alleen professioneel, beginnen de onderlinge spanningen te stijgen. The Fabulous Baker Boys werd genomineerd voor 4 Oscars.

Cast: Julianne Moore, Dennis Quaid, Michel Pfeiffer, Jeff Bridges
Speelduur: 318 minuten
Audio formaten: Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 7 december 2010



CRIME COLLECTION (DVD)

coverIN THE ELECTRIC MIST: Detective Dave Robicheaux maakt jacht op een seriemoordenaar die het voorzien heeft op jonge vrouwen. Tijdens zijn onderzoek ontmoet Dave de Hollywoodster Elrod Sykes, die hem vertelt dat hij een lijk heeft gezien in een moeras. Al snel begint Dave het vermoeden te krijgen dat er een verband is met de nieuwe moorden. Maar wanneer Dave dichter bij de moordenaar komt, komt de moordenaar dichter bij Dave en zijn familie.
UNDER SUSPICION: In zijn villa op Porto Rico bereidt de vooraanstaande advocaat Henry Hearst een speech voor, als de telefoon gaat. Of hij nog even langs het politiebureau wil komen. Hoofdinspecteur Victor Benezet zit namelijk nog met een paar onduidelijkheden in zijn maag wat betreft Hearsts verklaring omtrent het geschonden lijkje van een tienermeisje, dat hij die ochtend heeft ontdekt. De paar vraagjes slaan om in een kruisverhoor, en al snel is duidelijk dat Hearst zelf verdachte nummer één is.
TAFFIN: Taffin is een ruwe en slimme man, die zich laat inhuren om incassowerk te doen. Als schuldopeiser is hij onstopbaar. De lokale gemeenschap protesteert ondertussen tegen de komst van een chemische fabriek in het dorp. Wanneer de projectontwikkelaars hun zware jongens sturen om het protest te smoren, besluit Taffin dat het tijd is om zich er hardhandig mee te gaan bemoeien.

 
Cast: Tommy Lee Jones, John Goodman, Gene Hackman, Morgan Freeman, Pierce Brosnan
Speelduur: 315 minuten
Video formaten: 1.78:1
Audio formaten: Dolby Digital 5.1

Releasedatum: 7 december 2010

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina