Video Film Express: januari releases op DVD

Lumiere Entertainment

Video Film Express releases in januari.

 

World's Greatest Dad (DVD)

cover Een scherpe en gedurfde comedy met Robin Williams (Good Will Hunting, Mrs. Doubtfire) in topvorm! Lance Clayton droomde er ooit van een beroemd schrijver te worden, maar hij heeft het niet verder geschopt dan literatuurdocent aan de lokale hogeschool. Kyle, zijn enige zoon, is een onuitstaanbare eikel. Zijn vriendin Claire wil hun relatie niet al te serieus maken, en houdt zelfs voor de buitenwereld geheim dat ze met Lance is. Maar dan gooit een absurd incident, waarbij Kyle op een genante manier om het leven komt, het bestaan van Lance overhoop. Ironisch genoeg lijkt de grootste tragedie uit zijn leven alle deuren voor Lance te openen. Hij begint met het schrijven van een nep-dagboek onder Kyles naam, en plotseling liggen roem en rijkdom voor het grijpen.

Regisseur: Bobcat Goldthwait
Cast: Robin Williams, Alexie Gilmore, Daryl Sabara
Speelduur: 92 minuten
 
DVD
Audio: Dolby Digital 5.1
Video: 1.85:1

Releasedatum: 26 januari 2010

Black Stallion (4 DVD)

coverThe Adventures of the Black Stallion volgt het leven van de 15-jarige Alec en het paard The Black. Alec heeft het wilde dier kunnen temmen en de twee hebben een onbreekbare band gevormd. De hengst heeft een vurig temperament, naast Alec mag niemand in de buurt komen. The Black is een onwaarschijnlijk sterk en snel paard, en hij maakt al snel furore in de racewereld. Samen met zijn trainer Henry Daily reist Alec van race naar race. De aanwezigheid van The Black staat garant voor roerige tijden. De tv-serie The Adventures of the Black Stallion was razend populair in de jaren negentig. De hoofdrollen worden gespeeld door de viervoudig Oscargenomineerde Mickey Rooney en de Young Artist Award winnaar Richard Ian Cox.

Deze 4-DVD box bevat 16 spannende avonturen!

Cast: Mickey Rooney, Richard Ian Cox
Speelduur: 400 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.33:1

Releasedatum: 11 januari 2010

Rawhide - Seizoen 2 Deel 1 (4 DVD)

coverGil Favor is de leider van een groep cowboys die met een kudde vee door het land trekt. Hij wordt geassisteerd door oudgedienden Quince en Nolan, de kok Wishbone, de jongeling Mushy en zijn opvliegende rechterhand Rowdy Yates (Clint Eastwood). Op hun trektocht komen ze allerlei vreemde figuren tegen, en raken ze betrokken bij de meest uiteenlopende situaties en avonturen.
Rawhide is een klassieke tv-serie die een grote internationale hit werd in de jaren vijftig en zestig. Ook in Nederland was de western een tv-succes. Voor Clint Eastwood was het zijn eerste grote rol, en de start van een lange carrière. De titelsong van Frankie Laine werd legendarisch: ‘Rollin’, Rollin’, Rollin’…’

- Deze 4-dvd box bevat de eerste 16 afleveringen uit het tweede seizoen.

Regisseur: Diversen
Cast: Clint Eastwood, Eric Fleming, Steve Raines
Speelduur: 800 minuten
Audio: Mono
Video: 1.33:1

Releasedatum: 26 januari 2010

Buurman en Buurman - 13 nieuwe afleveringen (2 DVD)

coverBegin 2009 doken er 13 verloren gewaande afleveringen op uit de archieven van de legendarische Tsjechische poppenanimatieserie. Afleveringen die nog nooit op DVD zijn uitgegeven. Maak nu met deze dubbeldisc je Buurman & Buurman collectie compleet! In deze DVD box maken de 2 doe-het-zelvende buurmannen hun eigen huis onveilig. Geen probleem is voor hen te groot. Samen bedenken ze overal een oplossing voor. Een kapotte kachel? Dan wordt het toch gewoon een open haard? De houten vloer boenen? Buurman en Buurman maken er gewoon een wedstrijd van... Ze blijven altijd optimistisch, dat is hun kracht … A JE TO! De stemmen in deze Nederlandstalige versie worden verzorgd door Kees Prins en Simon van Leeuwen.

Regie: Lubomir Benes en Vladimir Jiranek
Speelduur: 110 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.33:1

Releasedatum: 26 januari 2010

Mile High - Seizoen 2 (4 DVD)

coverDe uitdagende crew van budget airline 'Fresh!' staat weer klaar voor take-off. Door de versmelting met 'Goldstar' airline bevat het tweede seizoen Mile High vele nieuwe gezichten. De vertrouwde Fresh! crew wordt aangevuld met de verleidelijke piloot Dan. Ook zijn ogenschijnlijk perfecte vriendin, Rachel Porter, wordt aan het cabine personeel toegevoegd. Vergezeld door Lorna, een slimme, sprankelende en altijd gebruinde stewardess zorgen ze voor veel turbulente momenten in het luchtruim.
De nieuwe bemanningsleden worden uiteraard ingewerkt door bekende gezichten uit het eerste seizoen. De adembenemende Lehann staat nog altijd klaar om de passagiers te verwelkomen aan boord. Ook naïeve Poppy en superbitch Janis geven de passagiers vluchten om niet te vergeten. Jack zit wederom tot in zijn oren in de schandalen en ook sleazy piloot Croker is geen spat veranderd. Riemen vast voor 13 afleveringen in een luxe 4-dvd box van deze turbulente serie, vol humor, drama en romantiek.

Regisseur: Diversen
Cast: Jo-Anne Knowles, Naomi Ryan, Adam Sinclair, Tom Wisdom
Speelduur: 580 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.78:1

Releasedatum: 26 januari 2010

The Butterfly Tattoo(DVD)

coverChris Marshall (Duncan Stuart) ontmoet het meisje dat hij gaat vermoorden op een bal in Oxford. Het is een warme nacht, begin juni, en de 17-jarige Chris hoopt vurig op een zomerromance met Jenny (Jessica Blake). Niets wijst op problemen. Hij heeft het druk met zijn job en is zo in de ban van de mooie maar duistere Jenny, dat hij alle voorboden van gevaar mist. Voor Chris het beseft, is hij gevangen in het sinistere web van een crimineel wiens drang naar wraak iedereen verplettert die hem in de weg staat…

Regisseur: Phil Hawkins
Cast: Jessica Blake, Duncan Stewart
Speelduur: 100 minuten
Audio: Dolby Digital Stereo
Video: 1.78:1

Releasedatum: 11 januari 2010

Nazi Cult Collection (6 DVD)

coverELSA FRAULEIN SS (1977 – 80 min)
1943. Hitler is verontrust over de verminderde inzet van zijn hoge officieren. Hij stuurt een sekstrein naar het front, gevuld met mooie vrouwen maar ook met microfoons, zodat hij de mannelijke bezoekers kan afluisteren. Het bevel over de trein is in handen van de SS-kolonel Elsa Acherman, een uiterst gevoelloze en wrede vrouw die ervan geniet verraders van het regime te martelen en te vermoorden.

JAILHOUSE WARDRESS (1979 – 84 min)
Nadat Nazi-Duitsland is gevallen, ontsnappen er een aantal van de meest sadistische SS-officieren naar Zuid-Amerika. Daar bouwen ze een fort waar ze vrouwen gevangen houden en ze dwingen allerlei seksuele handelingen uit te voeren. Een groep mensen die revanche zoekt, stuurt een commando-eenheid naar het fort om de sadisten voor eens en altijd uit te roeien.

HELGA SHEWOLF OF STILBERG (1977 – 93 min)
Stilberg is een duister fort dat gebruikt wordt als detentiekamp voor politieke gevangenen. Aan het commando staat Helga Stiver, een fanatieke volger van het regime. Ze maakt op verschrikkelijke wijze misbruik van de vrouwelijke gevangenen. Als Lisbeth, de dochter van de oppositieleider, naar Stilberg komt, valt ook zij ten prooi aan de sadistische Helga.

CONVOY OF GIRLS (1978 – 85 min)
De Duitse officier Von Strassel ontmoet de mooie Renata op een officiersfeestje. De vrouw en haar vader zijn in moeilijkheden geraakt omdat ze een Joods meisje verborgen hielden in huis. Als Renata met een groep vrouwen naar het oostfront wordt gestuurd, besluit Von Rassel haar te redden.

SPECIAL TRAIN FOR HITLER (1977 – 109 min)
Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog wordt Ingrid Schüller aangesteld als kapitein van een nieuw SS-korps. Ze krijgt de leiding over een speciale trein gevuld met jonge vrouwen die naar het front wordt gestuurd om het moreel van de soldaten op te houden. Op weg naar het oostfront raakt de trein betrokken bij bloedige gevechten.

NATHALIE RESCUED FROM HELL (1978 – 103 min)
September 1942. Nathalie, een Russisch geheim agente, krijgt de opdracht te infiltreren in een kamp waar de Nazi’s vrouwelijke gevangenen misbruiken als ‘entertainment’ voor de officieren. Haar doel: Ingrid Wassering, een Engelse spion. Haar orders: help de vrouw ontsnappen, of doodt haar voordat ze praat.

Speelduur: 554 minuten
Audio: Mono
Video: 1.78:1

Releasedatum: 11 januari 2010

Recente artikelen

Laatste reacties

TheGodfather  |  29-12-2009

Nieuwe Buurman & Buurman!! (y)
Lees meer >

Gast_09  |  23-12-2009

the butterfly tattoo klinkt goed
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina