Vermaak voor de hele familie met de februari releases van Universal Pictures

Vermaak voor de hele familie met de februari releases van Universal Pictures

Verkrijgbaar op DVD vanaf 15 februari

Chicago Med - Seizoen 1

Chicago Med seizoen 1Van de Emmy® Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) en het team achter Chicago Fire en Chicago P.D. is Chicago Med het volgende deel van de franchise. De doctoren, verplegers en andere ziekenhuiswerknemers nemen de moeilijkste medische zaken op in het beste traumaziekenhuis van de stad. Naast de hoge druk op de werkvloer krijgen zij ook te maken met persoonlijke drama’s waar altijd een leven op het spel staat. Naast de bekende gezichten uit Chicago Fire en Chicago P.D. bestaat de cast uit Oliver Platt (The Big C), S. Epatha Merkerson (Law & Order), Nick Gehlfuss (Shameless), Yaya DaCosta (The Kids Are All Right), Colin Donnell (Arrow), Brian Tee (Jurassic World), Torrey DeVitto (The Vampire Diaries) en Rachel DiPillo (Jane the Virgin).

Genre: Actie, Drama
Cast: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

Specificaties DVD:
Speelduur: 780′
Beeldformaat: 1.78:1
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Colony - Seizoen 1

Colony Seizoen 1 DVDProducenten Carlton Cuse (Lost) en Ryan Condal (Hercules) komen met een sci-fi thriller die jouw nieuwe obsessie gaat worden! Colony speelt zich af in de nabije toekomst en vertelt het verhaal van een familie die probeert te overleven in een bezet Los Angeles. Het is een gevaarlijke wereld met verschillende ideologieën. Sommigen kiezen er voor om de bezetters te helpen en profiteren van de nieuwe orde, anderen gaan er tegen in en moeten leven met de gevolgen. Will Bowman (Josh Holloway – Lost), een voormalig FBI- agent en zijn vrouw Katie (Sarah Wayne Callies – The Walking Dead) zijn gescheiden van hun zoon tijden de invasie, nu doen zij er alles aan om herenigd te worden.

Genre: Actie avontuur, Sciencefiction
Cast: Isabella Crovetti, Josh Holloway, Sarah Wayne Callies

Specificaties DVD:
Speelduur
: 420′
Beeldformaat: 1.78:1
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands
Extra’s
Colony: Behind the Wall
Deleted scenes

 

Blaze and the Monster Machine: Rev Up & Roar

Blaze and the Monster MachineEr wachten grote verrassingen in de 4 wilde afleveringen van Blaze en de Monsterwielen! Van een dino-redding tot een duel op Drakeneiland, Blaze is klaar om gas te geven en te brullen! Inclusief: Zegg en het ei, Gasquatch!, Duel op Drakeneiland en Het Dino-spel.

Genre: Actie, Animatie, Familie

 

Ook verkrijgbaar vanaf 15 februari:

Shimmer & Shine
Madam Secretary Seizoen 1

Universal

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina