Universal: Zeg 'ns AAA op DVD

\'Met de assistente van Dokter van der Ploeg\' nu ook weer in de huiskamers

Voorafgaand aan de theatervoorstelling van Zeg \'ns AAA werd in het toneeldecor aan hoofdrolspelers Carry Tefsen, Sjoukje Hooymaayer, Manfred de Graaf, Hans Cornelissen en Kiki Classen het eerste exemplaar van de Zeg \'ns AAA DVD uitgereikt*. De leukste afleveringen van de serie die 13 seizoenen lang miljoenen mensen aan de buis gekluisterd hield en winnaar was van de Gouden Televizierring.

De -door Ruud de Graaf  Theaterproducties- uitgebrachte toneelversie van Zeg \'ns AAA is nog tot eind november te zien in diverse theaters in het land en zal dan 175 voorstellingen uitverkochte zalen, lovende kritieken en dolenthousiast publiek hebben bewerkstelligd.

Mede naar aanleiding van dit ongekende succes besloten de VARA en Universal Pictures (Benelux) 5 dubbeldvd\'s uit te brengen met daarop steeds 8 topafleveringen van deze inmiddels legendarische publiekshit. 

Planning DVD releases Zeg \'ns AAA:

Deel 1 en 2 reeds verkrijgbaar
Deel 3 2 december 2004
Deel 4 10 februari 2005
Deel 5 14 april 2005

Recente artikelen

Laatste reacties

Sander Haarmans  |  26-10-2004

Ik heb altijd met plezier naar "zeg eens AAA" gekeken maar dat het nu op dvd moet uitkomen vind ik toch wel ietsje te ver gaan. Maar ja dat is mijn mening.
Lees meer >

Koen Verheyden  |  25-10-2004

als het is om intresse te peilen vind ik het slecht gedaan. Ik wil de hele serie en als die uitkomt koop ik hem ook. Ik heb totaal geen intresse in compilatie...
Lees meer >

El Barto  |  25-10-2004

Als ik heel eerlijk ben... mag ik deze even laten schieten? Het begint er op te lijken dat elke serie met meer dan gering succes op DVD wordt gezet, ongeach...
Lees meer >

Webby  |  24-10-2004

En volgend jaar 'die andere' VARA serie Unit 13 op dvd door Universal 8)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina