Universal releases op DVD en Blu-ray Disc in februari

Universal

 

 

Universal releases op DVD en Blu-ray Disc in februari.


TED (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverSeth MacFarlane, de bedenker van Family Guy, past zijn grensverleggende zin voor humor toe op zijn eerste langspeelfilm, Ted

Ted vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die, sinds zijn kinderwens in vervulling ging, opgescheept zit met zijn tot leven gekomen teddybeer… een knuffel wiens aaibaarheidsfactor al lang overschreden is.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 101 minuten
Beeld: 1.85?
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG, FR
Ondertiteling: ENG, NL, FR
Extra’s: Geen

Technische gegevens Blu-ray Disc:
Speelduur: 106 minuten
Beeld: 1.85:1 – 1080p
Geluid: DTS-HD MA 5.1: ENG -DTS SURR 5.1: FR, IT, SP, DU - DD 2.0: commentaren
Ondertiteling: ENG, NL, FR, SP
Extra’s

  • Deleted & alternate scenes
  • Gag Reel
  • The Making of Ted
  • Commentaar met Seth MacFarlane & Mark Wahlberg

Release 6 februari 2013

THE FIVE-YEAR ENGAGEMENT (DVD & BLU-RAY DISC)

covercoverDe producer van Bridesmaids en de regisseur van Forgetting Sarah Marshall bundelen andermaal hun krachten voor The Five-Year Engagement, een romantische komedie die begint waar de meeste ophouden… In deze even hilarische als hartverwarmende film vertolken Jason Segel (The Muppets) en Emily Blunt (The Devil Wears Prada) een verloofd koppel dat er maar niet in slaagt om elkaar het jawoord te geven. Genekt door carrière-uitdagingen, verlamd door familiale bemoeienissen en gehinderd door tal van andere obstakels moeten ze hun droomhuwelijk telkens weer uitstellen. Maar kan hun relatie deze eindeloos aanslepende verloving wel aan?

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 120 minuten
Beeld: 1.85:1
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG, FR, SP
Ondertiteling: ENG, NL, FR
Extra’s

  • Gag Reel
  • Extended & Alternate Scenes

Technische gegevens Blu-ray Disc:
Speelduur: 124 minuten
Beeld: 1.85:1 – 1080p
Geluid: DTS-HD MA 5.1: ENG - DTS SURR 5.1: FR, SP, DU
Ondertiteling: ENG, NL, FR
Extra’s

  • Making of
  • Gag Reel
  • Extended & Alternate Scenes
  • Commentaar

Release 6 februari 2013

ALPHAS – SEIZOEN 1 (DVD)

coverVijf ogenschijnlijk doodgewone burgers. Eén buitengewoon team. Deze zogenaamde Alphasbeschikken door de unieke anomalieën van hun brein – zowel fysisch als psychisch – over bovenmenselijke capaciteiten. Nu moet deze hechte ploeg in opdracht van de overheid de strijd aanbinden met een verbijsterende, nieuwe soort criminaliteit. De fantastische cast van deze explosieve nieuwe actieserie wordt aangevoerd door Primetime Emmy-winnaar en Oscargenomineerde David Strathairn (The Bourne Ultimatum). Fel gesmaakte bijrollen zijn er voor scifi-iconen Lindsay Wagner (The Bionic Woman), Summer Glau (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) en Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation). Zet je schrap voor een nieuw ras van superhelden: de Alphas!

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 480 minuten, 10 afleveringen + pilot
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG, FR
Ondertiteling: Nederlands, ENG, FR
Extra’s

  • Deleted scenes
  • Alphas at Comic-Con 2011
  • Alphas: Fan Q & A

Release 6 februari 2013

LAW AND ORDER: S.V.U. – SEIZOEN 13 (DVD)

coverIn het aangrijpende dertiende seizoen snijdt Law & Order: Special Victims Unit enkele van de controversieelste en actueelste thema’s uit de reeks aan. Er zijn ook grote veranderingen op til bij de SVU. Terwijl de oude garde nog moet bekomen van de schietpartij aan het einde van het vorige seizoen en het verdwijnen van een vertrouwd gezicht, wordt het team versterkt door twee nieuwe rechercheurs (Danny Pino en Kelli Giddish). Los van deze nieuwe uitdagingen krijgen de agenten andermaal een reeks spraakmakende seksueel-getinte misdaden voorgeschoteld. Meer dan ooit moeten ze hun persoonlijke gevoelens gescheiden zien te houden van de slopende dossiers die ze tot het bittere einde moeten uitspitten. In de hoofdrollen van deze tijdloze misdaadserie herkent u opnieuw Primetime Emmy® Award Winnares† Mariska Hargitay, Ice-T, Dann Florek en Richard Belzer. Fel gesmaakte bijrollen zijn er voor Harry Connick, Jr., Andre Braugher, Treat Williams, T.R. Knight en Chloe Sevigny. Zet je schrap om zonder onderbrekingen de 23 meeslepende afleveringen van seizoen 13 van L&O: SVU te bekijken, de bekroonde, compromisloze tv-serie van producer Dick Wolf.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 960 minuten, 23 afleveringen
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG, FR
Ondertiteling: Nederlands, ENG, FR
Extra’s: geen

Release 6 februari 2013

DOWNTON ABBEY – SEASON 2 (DVD)

coverWe schrijven 1920… Engeland likt nog steeds zijn wonden van de Eerste Wereldoorlog. Ook bij de geliefde personages van Downton Abbey heeft de oorlog littekens nagelaten. In de levens van de Crawleys en hun bedienden spelen romantiek, ambitie en verlangen echter nog altijd een centrale rol. De wereld van Downton lijkt veilig en sereen, totdat de komst van nieuwe familieleden en veranderingen in het personeel de boel stevig opschudden. In het onbestendige, naoorlogse landschap lijkt niets nog zeker. Terwijl het land overspoeld wordt door financiële chaos, wacht de Crawleys in het nieuwe seizoen van deze epische televisiehit een bittere strijd voor het behoud van hun geliefde thuis… Dit tweede volume van Seizoen 3 bevat afleveringen 7-8 + de speciale, twee uur durende kerstaflevering “A Journey to the Highlands”, waarin de Crawleys een familieuitstapje maken naar Duneagle Castle in Schotland.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 3,5 uur
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 2.0: ENG
Ondertiteling: Nederlands, ENG
Extra’s (Engels DD 2.0, Nederlands ondertiteld)

  • Lady Mary’s Wedding Day
  • Lady Edith’s Wedding Day
  • Interview Shirley MacLaine
  • Behind the Scenes: The Cricket Match
  • Introduction to Series 3 by Julian Fellowes
  • Introducing Shirley MacLaine
  • Building the Set
  • Weddings feature
  • Introducing the New Cast

Release 6 februari 2013

PARENTHOOD – SEIZOEN 1 (DVD)

coverHilarisch, hartverwarmend, een klasse apart… In Amerika zijn pers en publiek het alvast roerend met elkaar eens over deze verfrissend originele tv-hit van producers Ron Howard, Brian Grazer en Jason Katims, de man achter Friday Night Lights. Parenthood pakt natuurlijk uit met een absolute sterrencast -Lauren Graham (Gilmore Girls), Peter Krause (Six Feet Under), Dax Shepard (Baby Mama), Craig T. Nelson (Coach) – maar het zijn vooral de verhaallijnen rond de vier volwassen telgen van de verre-van-volmaakte Braverman-clan die voor beurtelings verrassende en herkenbare plotwendingen zorgen. Allemaal streven ze naar evenwicht tussen kinderen en carrières, jongleren ze met dromen en verplichtingen en worstelen ze met liefde en romantiek, of het aperte gebrek daaraan. Het puikje van de hedendaagse tv-acteurs neemt je in Parenthood mee op een onweerstaanbaar grappige en deugddoende reis doorheen een van de meest uitdagende en tegelijk dankbare rollen die je in je leven kunt spelen: die van een ouder.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 600 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG, FR
Ondertiteling: ENG, NL, FR
Extra’s

  • Audiocommentaar
  • Deleted Scenes

Release 6 februari 2013

ROYAL PAINS – SEIZOEN 1 (DVD)

coverHank (Mark Feuerstein) is een rijzende ster in de medische gemeenschap van New York City tot hij op een dag alles verliest in de strijd om het leven van een patiënt. Zijn carrière is genekt en zijn privéleven een puinhoop… Wat Hank vooral nodig heeft, is een schone lei en omdat zijn jongere broer Evan (Paulo Costanzo) het na een tijdje gehad heeft met Hanks zelfbeklag, troont hij de navelstaarder zonder waarschuwing mee naar de Hamptons voor het Memorial Day weekend. Wanneer de broers onuitgenodigd binnenvallen op een feestje van een miljardair en Hank een doodzieke gast redt, gaat zijn spectaculaire interventie niet onopgemerkt voorbij. Voor het hippe, steenrijke Hamptons-publiek is Hank plots de “conciërge-dokter” die iedereen wil kennen. Met de steun van Evan en een ambitieuze jonge vrijwilligster die voorstelt hem te helpen in zijn praktijk, besluit Hank ter plaatse te blijven om medische crisissen op te lossen en mensen in nood te helpen. Eindelijk doet hij weer wat hem het beste ligt. Maak kennis met de populairste – en begeerlijkste – dokter van de Hamptons!

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 525 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG
Ondertiteling: ENG, NL, FR
Extra’s

  • Audiocommentaar
  • Deleted Scenes
  • Gag Reel
  • Videoblog

Release 6 februari 2013

LAW & ORDER: CRIMINAL INTENT – SEIZOEN 9 (DVD)

coverDe strijd tegen de misdaad houdt nooit op. Law and Order: Criminal Intent is, naast de originele tv-serie en Law and Order: Special Victims Unit, de derde tak aan de populaire misdaadfranchise van de legendarische producer Dick Wolf. Ook in het negende seizoen van Criminal Intent moeten rechercheur Zack Nichols (Jeff Goldblum) en zijn speurders van de Afdeling Zware Criminaliteit in New York City de meest ingewikkelde en schokkende misdaden proberen op te lossen.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 648 minuten, 16 afleveringen
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 FR - Dolby Digital 2.0: ENG
Ondertiteling: NL, FR
Extra’s: geen

Release 6 februari 2013

IN PLAIN SIGHT (US MARSHALS) – SEIZOEN 1 (DVD)

coverDuik, samen met Mary McCormack, onder in de meeslepende en eigenzinnige tv-hit In Plain Sight, een serie die nu voor het eerst op dvd verschijnt! U.S. Marshal Mary Shannon (McCormack) werkt voor het Federal Witness Protection Program (WITSEC), een getuigenbeschermingsprogramma dat instaat voor onderduikadressen en bescherming voor beroepsmisdadigers, pathologische leugenaars, dieven, moordenaars en de occasionele onschuldige omstaander. Tijdens de lange werkuren kan ze rekenen op haar betweterige partner Marshall Mann (u leest het goed, Marshal Marshall) en haar trouwe, aftandse karretje, maar privé is het vooral puin ruimen, met een knipperlichtrelatie, een labiele zuster en een moeder die vooral op haar systeem werkt. In Plain Sight is een grappige, meeslepende dramaserie die kan bogen op een indrukwekkende rolverdeling, met o.a. Fred Weller, Nichole Hiltz, Todd Williams en Lesley Ann Warren.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 625 minuten, 12 afleveringen
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 ENG, FR
Ondertiteling: NL, ENG, FR
Extra’s

  • Deleted Scenes

Release 6 februari 2013

MONSTER HIGH: IN LOVE/FRIGHTS DOUBLE FEATURE (DVD)

coverMonster High: “Friday Night Frights”
De School Spirit verkeert op een hoogtepunt wanneer Monster High mag deelnemen aan de finales van de SKRM (Skultimate Roller Maze). Wanneer Clawd en Deuce echter een mysterieuze blessure oplopen, verliest het team zijn sterspelers. Frankie zet de traditie van de enkel-voor-jongenssport op zijn kop en overtuigt haar vriendinnen ervan om samen met het team de School Spirit van Monster High te redden! Ze blazen het spel met hun stijl, flair en unieke monstertalenten nieuw leven in. Monster High lijkt goed op weg om SKRM-kampioen te worden, tot de rivalen hun smerigste trucjes bovenhalen. Het lot van de sport en de geloofwaardigheid van hun school staan op het spel… skaten ze, tegen alle verwachtingen in, als eersten over de finish?

Monster High: “Why Do Ghouls Fall in Love”
De zestienhonderdste verjaardag van Draculaura is natuurlijk aanleiding voor een reuze Sweet Sixteen-feest op Monster High! Maar haar hooggespannen verwachtingen zouden haar sociale leven wel eens finaal de das kunnen omdoen. Ze kan immers niet kiezen tussen haar voor de hand liggende vriendje Clawd en de nieuwe hartenbreker, Valentine de Vampier, haar romantische avontuurtje uit het verleden. Haar vriendinnen vinden het vreemd dat hij een speciale feestdag voor haar heeft gemaakt, maar er toch zijn eigen naam aan gaf… hoe romantisch is dat? Gealarmeerd proberen ze hem te stoppen voor hij – letterlijk – haar hart steelt! Maar Draculaura moet voor het feest een beslissing treffen! Ontdekt ze zelf het sinistere plan van Valentine? Schieten haar boezemvriendinnen haar op tijd ter hulp? Wordt Cupido een schurk of een held? En, belangrijkst van allemaal, slaagt Draculaura in haar rijexamen?

Technische gegevens:
Speelduur: 80 minuten
Beeld: 16x9
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG, NL
Ondertiteling: NL, ENG
Extra’s: geen

Release 6 februari 2013

DEATH RACE 3: INFERNO (DVD & Blu-ray Disc)

covercoverTijdens zijn gedwongen verblijf in Terminal Island Prison onderging CARL LUCAS een geheime metamorfose tot de gevierde FRANKENSTEIN, winnaar van drie “death races” die wereldwijd werden uitgezonden. Nadat hij ook zegeviert in zijn vierde race, zijn Lucas en zijn technische crew nog slechts één overwinning van de vrijheid verwijderd.

Technische gegevens DVD:
Speelduur: 100 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1: ENG, FR, SP
Ondertiteling: NL, ENG, FR, SP, POR
Extra’s: geen

Technische gegevens Blu-ray Disc:
Speelduur: 105 minuten
Beeld: 1.78:1 – 1080p
Geluid: DTS-HD MA 5.1: ENG - DTS SURR 5.1: FR, SP, DU, IT
Ondertiteling: ENG, NL, FR, DU, SP
Extra’s

  • Alternate Opening
  • Deleted scenes
  • Deleted shots montage
  • The Making of
  • Racing for Death
  • Art of imitating life: Goldberg
  • Commentaar met regisseur Roel Reiné

Release 13 februari 2013

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina