Universal releases op DVD en Blu-ray Disc in februari

Universal Pictures presenteert DVD en Blu-ray Disc releases in februari:

DOWNTON ABBEY - Seizoen 4 (deel 2) (DVD)

Downton Abbey seizoen 4-2 DVDDe eerste 6 afleveringen van het vierde seizoen kwamen in februari 2013 uit op DVD. Nu wordt het seizoen compleet gemaakt met deel 2 van seizoen 4, waarop ook de inmiddels legendarische extra lange kerstaflevering te zien is.
Het historische kostuumdrama van Julian Fellowes mag met recht een fenomeen worden genoemd, met miljoenen kijkers over de hele wereld. De meeslepende kostuumdrama-serie verhaalt over de aristocratische familie Crawley en hun personeel op het landgoed Downton Abbey. Dankzij intrigerende verhaallijnen en doorleefde vertolkingen van onder Hugh Bonneville (Robert Crawley), Michelle Dockery (Lady Mary), Elizabeth McGovern (Cora Crawley), Allen Leech (Tom Branson) en Maggie Smith (Violet Crawley) is de serie al jarenlang een enorme hit. Een bijzondere rol is in het nieuwe seizoen 4 weggelegd voor de Nieuw-Zeelandse operazangeres Dame Kiri Te Kanawa, die de rol van (echt bestaande) operazangeres Nelle Melba speelt.

Genre: Drama
Cast: Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Maggie Smith

Technische specificaties (2DVD):
Speelduur: 300 min - 6 afleveringen
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 2.0 - ENG
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden

Extra’s

  • Making of
  • Downton Diaries
  • Meet the New Cast

Releasedatum: 5 februari

 

ABOUT TIME (DVD & Blu-ray Disc)

About Time DVDAbout Time Blu-ray DiscAls Tim 21 wordt, vertelt zijn vader hem een haast ongelooflijk geheim: alle mannen uit hun familie kunnen teruggaan in de tijd om hun eigen verleden opnieuw te beleven. Hij kan een bepaalde situatie steeds anders aanpakken, tot die wel goed afloopt. Die gave wil hij gebruiken om het hart van de beeldschone Mary te veroveren, maar  hij komt erachter dat ware liefde nog knap lastig is – zelfs als je het steeds weer over kan doen.

Genre: Romantische komedie
Regie: Richard Curtis
Cast: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Tom Hollander

Technische specificaties DVD:
Speelduur: 118 min′
Beeld: 2.401:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 - ENG, FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Nederlands

Technische specificaties Blu-ray Disc:
Speelduur: 123 min
Beeld: 2.40:1 – 1080p
Geluid: DTS-HD Master Audio 5.1 ENG / DTS-Surround 5.1 FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans, Italiaans

Extra’s

  • Deleted Scenes with Intros by Director Richard Curtis
  • Blooper Reel: Making Movies is a Serious Business
  • About Tim and Time Travel
  • The Look, Style and Locations
  • The World of Richard Curtis
  • “The Luckiest” Music
  • Ellie Goulding “How Long Will I Love You?” Music Video
  • Feature Commentary with Director Richard Curtis and Cast Members

Releasedatum: 5 februari

 

SUITS – SEIZOEN 2 (DVD)

Suits Seizoen 2 DVDDe nieuwe tv-serie Suits, bedacht door Aaron Korsh, gaat over de snelle en riskante zakenwereld van een vooraanstaand advocatenkantoor in New Yorkse wijk Manhattan. Succesvol bedrijfsjurist Harvey Specter (Gabriel Macht) neemt een groot risico door de geniale, maar ongemotiveerde Mike Ross (Patrick J. Adams) aan te nemen als z’n nieuwe compagnon. Het enige probleem is dat Mike geen rechtendiploma heeft…

Topadvocaat Harvey Specter (Gabriel Macht, Love and Other Drugs) en juridisch wonderkind Mike Ross (Patrick J. Adams, Luck) – die niet eens meester in de rechten is – keren terug  als dynamisch duo in het tweede seizoen van de populaire serie SUITS. Harvey en Mike blijven hun geheim bewaken, terwijl ze te maken hebben met de onheilspellende terugkeer van medeoprichter en firmant Daniel Hardman (David Costabile, Breaking Bad), ze veel cliënten hebben en geconfronteerd worden met dramatische ontwikkelingen in hun privéleven. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Gina Torres (Gossip Girl), Meghan Markle (Horrible Bosses) en Rick Hoffman (Samantha Who?).

Bekijk alle 16 afleveringen van deze tweede reeks in één ruk achter elkaar. Volgens veel recensenten is het ‘een van de allermooiste tv-series’ (David Wiegand, San Francisco Chronicle)

Genre: Comedy, Drama
Cast: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle

Technische specificaties:
Speelduur: 704 min
4DVD- 16 afleveringen
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 2.0 - ENG / Dolby Digital 5.1 FR
Ondertiteling: Frans, Nederlands

Extra’s

  • Deleted scenes
  • Featurette
  • Webisodes
  • Gag reel

Releasedatum: 12 februari

 

BERT VISSCHER - AFIJN (DVD)

Bert Visscher - Afijn DVDSpanning rond de plaatselijke ijsbaan. Binnenkort zal de beroemde Russische kunstschaatsster Ludmila Properova een gastoptreden verzorgen. Geregeld door ijsmeester Sybe die in het verleden nog met haar heeft mogen dansen op de Spelen van ’82 in Sarajevo. Vreemd, waren die spelen niet in ’84? Afijn, belangrijk om nu de zaken op orde te krijgen. De ruzie tussen bestuur en de vergrijzende ijsdansvereniging moet worden bijgelegd en poelier Zwezerik moet worden overtuigd om toch ook dit jaar weer te sponsoren. Er is simpelweg te weinig geld voor onderhoud. Niemand garandeert de veiligheid van de starttoren. En wordt er daar eigenlijk wel louter gestart. Waarom is de toegang tot de toren toch zo makkelijk voor het mokkeltje van de warme chocolade? En hoe is het mogelijk dat het elfstedenkruisje van de voorzitter nooit in de prijzenkast heeft gehangen? Hij reed de tocht samen met Reinier Paping in ‘62. Wacht, dat was toch ‘63 ? Afijn, niet zeuren nou. Handen uit de mouwen en zorgen dat dit evenement het dorp definitief op de kaart zet. Oh ja, en het ijs, hoe staat het met het ijs? Heer sta ons bij en laat het vriezen!

Genre: Cabaret
Cast: Bert Visscher
Opgenomen 17 en 18 mei 2013: Stadsschouwburg Groningen

Technische specificaties:
Speelduur: 120 min
Beeld: 1.78:1
Geluid: Nederlands Dolby Digital 2.0

Releasedatum: 19 februari

 

WELCOME TO THE JUNGLE (DVD & Blu-ray Disc)

Welcome to the Jungle DVDWelcome to the Jungle Blu rayOp aangeven van ideeënman Chris (Adam Brody) stuurt een marketingbedrijf zijn werknemers op een teambuildingtrip naar een onbewoond eiland. Leider van het gebeuren is Storm Rothchild (Jean-Claude Van Damme), een ex-marinier die niet helemaal blijkt te sporen. Dan slaat onverwachts het noodlot toe en begint voor Chris en zijn collega’s een bitse overlevingsstrijd met de natuur en… elkaar!

Welcome to the Jungle is een hilarische reis naar het hart van de waanzin, met Rob Huebel, Kristen Schaal, Dennis Haysbert en Megan Boone in gesmaakte bijrollen.

Genre: Actie, Comedy
Regie: Rob Meltzer
Cast: Jean-Claude Van Damme, Kristen Schaal, Megan Boone, Adam Brody, Dennis Haysbert

Technische specificaties DVD:
Speelduur: 90 min
Beeld: 2.35:1
Geluid: Dolby Digital 5.1, ENG, FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Nederlands

Technische specificaties Blu-ray Disc:
Speelduur: 94 min
Beeld: 2.35:1 – 1080p
Geluid: DTS-HD Master Audio 5.1 ENG / DTS-Surround 5.1 FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Extra’s

  • Behind the scenes
  • Deleted scenes

Releasedatum: 26 februari

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  24-01-2014

About Time: Zéér mooie film!
Lees meer >

WaymannDirector  |  23-01-2014

About Time heb ik nog niet gezien, maar wil hem wel graag hebben op blu-ray, al was het maar voor de schitterende cover! Maar dan verpesten ze het hier met de F...
Lees meer >

Franklin1975  |  23-01-2014

About Time heb ik nog niet gezien, maar wil hem wel graag hebben op blu-ray, al was het maar voor de schitterende cover! Maar dan verpesten ze het hier met de F...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina