Universal releases op DVD en Blu-ray Disc in december

Universal Pictures presenteert DVD en Blu-ray Disc releases in December:

DOWNTON ABBEY - Seizoen 4 (deel 1) (DVD)

Downton Abbey seizoen 4 DVDHet vierde seizoen van Downton Abbey speelt zich af in 1922, zes maanden na de tragische dood van Matthew. Zijn verlies heeft diepe sporen nagelaten bij onze vertrouwde en geliefde personages: de Crawleys én het personeel waarmee ze zo nauw verbonden zijn. Daarnaast zijn er ook tal van nieuwe uitdagingen. Mary kijkt de toekomst somber tegemoet als alleenstaande moeder en wordt door de familie aangemoedigd om de scherven van haar gebroken leven te lijmen. Ze aanvaardt een nieuwe functie op het somptueuze landgoed en moet, als weduwe, een stoet huwelijkskandidaten de revue laten passeren. Buiten de beschermde cocon van Downton zijn de roaring twenties intussen volop losgebroken. Rose voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot het bruisende Londense nachtleven en dat voorspelt niet veel goeds voor de Crawleys. De ontluikende relatie tussen Edith en Gregson wordt bedreigd door gebeurtenissen die ze niet zelf in de hand heeft. Intussen laaien ook beneden de passies hoog op. Er zullen jonge harten gebroken worden…

Genre: Drama
Cast: Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Maggie Smith

Technische specificaties (2DVD):
Speelduur: 300 min - 6 afleveringen
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 2.0 - ENG
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden

Releasedatum: 14 december

 

WAREHOUSE 13 – Seizoen 4 (DVD)

Zet je schrap voor nog meer paranormale, ijzingwekkende en superspannende momenten met het vierde seizoen van Warehouse 13!

Warehouse 13 Seizoen 4 DVDNa de vernietiging van hun pakhuis willen de agenten een gevaarlijk mythisch voorwerp inschakelen in een wanhopige poging om dat verlies weer ongedaan te maken. Maar dat blijkt een erg riskante onderneming die het Warehouse-team en hun wereld voor altijd dreigt te veranderen.

Gastrollen zijn er dit keer weggelegd voor Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation), Sam Huntington (Being Human) en andere bekende gezichten uit de sciencefictionwereld.  Deze vijfdelige set bevat, naast 20 gloednieuwe en meeslepende mysteries, ook een schat aan ultrageheim bonusmateriaal, waaronder een nooit eerder vertoond hoofdstuk van de geanimeerde webreeks “Grand Designs.”

Genre: Drama, Mysterie, Sciencefiction
Cast: Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek

Technische specificaties DVD:
Speelduur: 840 min′
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 - ENG, FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands
Extra’s

  • Audiocommentaar
  • Deleted scenes
  • Extended scenes
  • Gag reel
  • Webisodes

Releasedatum: 4 december

 

The ASSASINS (DVD)

Assasins DVD UniversalIn het jaar 198 verslaat Cao Cao (Chow Yun Fat), Eerste Minister van de Han-dynastie, China’s grootste krijger Lu Bu. Daarmee smoort hij de ambities van elke krijgsheer van het land in de kiem. Enkele jaren later, nadat hij zich ontfermd heeft over de Han-keizer, kroont Cao zichzelf tot Koning van Wei. Maar wanneer hij het majestueuze Eiland van de Bronzen Mus laat bouwen als symbool van zijn eigen macht, begint het gerucht de ronde te doen dat hij de Keizer van de troon wil stoten.

Terzelfder tijd worden de jonge geliefden Mu Shun (Tamaki Hiroshi) en Ling Ju (Crystal Liu Yi Fei) vanuit hun gevangenenkamp overgebracht naar een verborgen graftombe. Hier worden ze vijf jaar lang opgeleid als huurmoordenaars en genadeloos klaargestoomd voor een geheime missie. In 220 voorspellen astronomische voortekenen dat er een dramatische verandering op til is. Cao’s zoon Cao Pi (Qiu Xin Zhi) en Cao’s aanhang zetten hem ertoe aan om de nieuwe Keizer te worden. Zijn tegenstanders zijn echter niet van plan dat zomaar te laten gebeuren…

Genre: Drama, Geschiedenis
Regie: Zhao Linshan
Cast: Chow Yun-Fat, Liu Yifei, Tamaki Hiroshi

Technische specificaties:
Speelduur: 103 min
Beeld: 2.35:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 - ENG, FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

Releasedatum: 11 december

 

KICK-ASS 2: BALLS TO THE WALLS (DVD & Blu-ray Disc)

Kick Ass 2 DVDKick Ass 2 Blu rayDe bizar dappere acties van Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson ) zorgen voor een nieuwe lading gemaskerde zelfbenoemde superhelden, onder leiding van de stoere Kolonel Stars and Stripes (Jim Carey), en onze held besluit zich bij hen aan te sluiten.

Als de amateur-superhelden worden opgejaagd door Red Mist (Christopher Mintz-Plasse) – herboren als The Mother Fucker – kan alleen zwaardvechtster Hit Girl (Chloë Grace Moretz) hen nog redden.

Genre: Actie, Comedy
Regie: Matthew Vaughn
Cast: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey

Technische specificaties DVD:
Speelduur: 98 min
Beeld: 2.40:1
Geluid: Dolby Digital 5.1, ENG, FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands

Technische specificaties Blu-ray Disc:
Speelduur: 103 min
Beeld: 2.40:1 – 1080p
Geluid: DTS-HD Master Audio 5.1 ENG / DTS-Surround 5.1 FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits, Portugees, Spaans, Italiaans
Extra’s

  • Alternate opening
  • The Making of Kick-Ass 2
  • Extended scenes
  • Hit Girl Attacks: Creating the Van Sequence
  • Big Daddy Returns: The Unshot Scene
  • Feature Commentary with Aaron Taylor-Johnson, Christophe Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz and Writer/Director Jeff Wadlow

Ook verkrijgbaar: boxset met Kick Ass 1 en Kick Ass 2: Balls to the Walls op DVD en Blu-ray Disc.

Dave Lizewski is een doodgewone scholier. Hij woont bij zijn vader en vult zijn dagen met games en strips. Tot hij besluit zijn comicsobsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals het een superhero betaamt, kiest hij een klinkende naam – Kick-Ass – en hult hij zich in een flitsend pak met masker en gevechtsstok. Er is slechts één acuut probleem: Kick-Ass heeft nul superkrachten. Dat belet niet dat hij binnen de kortste keren een virale hit is op MySpace en YouTube. Zijn reputatie als misdaadbestrijder groeit nog meer wanneer ook Red Mist, Hit Girl en haar vader, Big Daddy, zich als crimefighters melden.

Kick Ass Box Blu-ray DiscKick Ass Box DVD

Releasedatum: 11 december

 

SUITS - Seizoen 1 (DVD)

Suits, seizoen 1 DVDDe nieuwe serie Suits gaat over de snelle en riskante zakenwereld van een vooraanstaand advocatenkantoor in Manhattan. Succesvol bedrijfsjurist Harvey Specter (Gabriel Macht) neemt een groot risico door de geniale maar ongemotiveerde Mike Ross (Patrick J. Adams) aan te nemen als z’n nieuwe compagnon. Het enige probleem is dat Mike geen rechtendiploma heeft. Hij heeft echter wel een enorm grote kennisschat en een buitengewoon goed geheugen, waardoor hij een briljant advocaat blijkt te zijn. Mike en Harvey houden Mike’s gebrek aan juridische scholing geheim en worden een onverslaanbaar duo. Ook met Meghan Markle, Gina Torres, Sarah Rafferty en Rick Hoffman.

Genre: Comedy, Drama
Cast: Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle

Technische specificaties 3 DVD:
Speelduur: 540 min 12 afleveringen
Beeld: 1.78:1
Geluid: Dolby Digital 2.0 - ENG, Dolby Digital 5.1 - FR
Ondertiteling: Frans, Nederlands
Extra’s

  • Deleted scenes
  • Outtakes
  • Gag reel

Releasedatum: 11 december

 

THE PURGE (DVD & Blu-ray Disc)

“Stel dat je, één nacht per jaar, ongestraft zou kunnen wegkomen met het plegen van een misdaad, wat zou je dan doen?”

The Purge DVDThe Purge Blu-rayIn het welvarende Amerika van de nabije toekomst heeft de overheid een jaarlijkse periode ingelast waarin elke vorm van criminaliteit, moord incluis, 12 uur lang ongestraft blijft: The Purge. Ziekenhuizen sluiten de deuren en de politie beantwoordt geen enkele oproep… een epidemie van geweld die de rest van het jaar rust moet verzekeren. Tijdens deze “zuiveringsnacht” wordt een gezin tot het uiterste gedreven wanneer de meedogenloze buitenwereld plots bij hen aanklopt… Zullen ze de nacht overleven?

Genre: Horror, Sciencefiction, Thriller
Regie: James DeMonaco
Cast: Ethan Hawke, Lena Headey

Technische specificaties DVD:
Speelduur: 82 min
Beeld: 2.40:1
Geluid: Dolby Digital 5.1 - ENG - FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands

Technische specificaties Blu-ray Disc:
Speelduur: 86 min
Beeld: 2.40:1 – 1080p
Geluid: DTS-HD Master Audio 5.1 ENG / DTS-Surround 5.1 FR
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans
Extra’s

  • Surviving the Night: The Making of The Purge

Releasedatum: 18 december

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Jeroen D  |  30-11-2013

Kick-ass 2 en The Purge ga ik zeker halen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina