Universal: Releases in Augustus

The Ring 2
release: 23/25 aug
SF/Horror

Rachel is met haar zoon Aidan naar Asheville verhuisd en werkt bij de plaatselijke krant. In de archieven ontdekt Rachel een moordzaak en al gauw lijkt het er op dat het te maken heeft met de mysterieuze videotape. Dan wordt Aidan opgenomen in het ziekenhuis: bewusteloos, koud en vol blauwe plekken. Rachel denkt dat dit het werk is van Samara Morgan en ze gaat terug naar Seattle om dieper te graven in diens verleden.

Samen met The Ring Two verschijnt er ook een Collector\'s Edition van het originele The Ring.

Extra’s
- Rings
- Imagination in focus
- Samara - From eye to icon
- The Haunting of The Ring 2
- Deleted Scenes
- Making Of
- Trailers

Audio:Engels 5.1
Ondertiteling:Engels, Nederlands, Pools


The Ring - Collector\'s Item
release: 25 aug
SF/Horror

Iedereen kent wel zo\'n urban legend, een verhaal dat je haren ten berge doet rijzen, maar waar je als weldenkend mens geen greintje geloof aan hecht. Maar wat te denken van het verhaal van een lugubere videotape die je, een week na het bekijken ervan, doodt? Wanneer vier tieners binnen een week op mysterieuze wijze om het leven komen, spoort onderzoeksreporter Rachel Keller (Naomi Watts) de video op... en bekijkt hem. Nu wordt de legende werkelijkheid! In zeven dagen moet ze het mysterie van The Ring ontrafelen of... sterven.

Extra’s:
- Rings; een korte film die onthult wat er gebeurde met de tape tussen The Ring en The Ring 2
- Hoe The Ring gemaakt werd
- Don\'t watch this en nog veel meer...


Troetelbeertjes: de reis naar grapjesland

release: 11 aug
Family Entertainment

Wanneer één van zijn grappen slecht afloopt, verlaat Zonnebeertje Troetelland. In Grapjesland wordt hij koning gekroond en krijgt hij de koninklijke scepter die de magische juwelen bewaakt. Zij bevatten het geheim van de kracht van Grapjesland die iedereen aan het lachten maakt. Bezorgd gaan Eerlijkhart, Lachbeertje en de andere Troetelberen op zoek naar Zonnebeertje en smeken hem terug naar huis te komen. Zal hij kiezen voor koninklijk gelach of voor het hartverwarmende gezelschap van zijn vriendjes? Blijft hij in een land waar ernst een verboden woord is of gaat hij terug naar Troetelland onder de regenboog? Een muzikaal sprookje vol grappen, liefs en heel veel troetels! Het eerste CGI-avontuur van de wereldberoemde beertjes bevat 5 originele liedjes!

Extra’s
- Sing-along-songs
- Spelletjes

Duur: 77 min
Beeld: 16:9 Anamorphic
Geluid: DD 5.1 Engels, DD 5.1 Nederlands, DD 5.1 Frans



Muis: Bedtijd

release: 11 aug
Family Entertainment

Muis, da\'s dolle pret voor de allerkleinsten. Samen met haar vriendjes beleeft ze de dolste avonturen. Van Muis verschijnen binnenkort drie dvd\'s met tal van avonturen: Bedtijd, Jarig en Strand. Elke dvd bevat een tiental verhaaltjes, geïnspireerd door de boeken van de Engelse illustrator Lucy Cousins. Van Muis worden in Nederland alleen al jaarlijks 100.000 boeken verkocht.


City of Ghosts

release: 11 aug
Thriller

In zijn regiedebuut pakt Matt Dillon uit met een complexe misdaad thriller tegen de broeierige achtergrond van het door oorlog verscheurde Cambodja. Hij vertolkt zelf de rol van Jimmy, een oplichter die op de loop moet gaan voor de FBI, en naar Phnom Penh trekt om zijn aandeel in een grootschalige verzekeringsfraude op te eisen. Daar komt hij terecht in een besloten internationale gemeenschap van misdadigers en mysterieuze figuren: een Franse hoteluitbater met een vingervlugge aap (Gérard Depardieu), de gluiperige Kaspar (Stellan Skarsgard), de bloedmooie kunsthistorica Sophie (Natascha McElhone) en Jimmy\'s mentor Marvin.

Extra’s
- Interview Matt Dillon
- Trailers

Duur: 112 min
Beeld: 16:9
Geluid: DD 5.1 Engels - DTS


Animal Farm
release: 11 aug
Animatie

Animal Farm (1953) is de - gerestaureerde - tekenfilmversie van George Orwells bekende maatschappijsatire. Wanneer de domme en wrede boer Jones na een revolutie van de dieren van zijn erf wordt verdreven, wordt de Herenhoeve omgedoopt in Dierenboerderij. Twee varkens, Sneeuwbal en Napoleon, werpen zich al snel op als elkaars rivalen. Napoleon en zijn maatje Klikspaan grijpen uiteindelijk de macht en al gauw worden de varkens de elitegroep binnen het dierenrijk. Ze buiten de andere dieren, die hard moeten werken en nauwelijks nog te eten krijgen, uit. Zo wordt de Dierenboerderij een heel \'menselijke\' gemeenschap, waarbij van de nobele kameraadschappelijke gedachte niet veel heel blijft. Dit kan alleen maar leiden tot een nieuwe opstand.

Duur: 74 min


Buck Rogers in the 25th Century: seizoen 2
release: 11 aug
SF

Buck Rogers draaide twee seizoenen (1979-1981) mee in de sciencefiction-hype die ontstond na het succes van Star Wars en Battlestar Galactica. Intussen heeft de serie, niet in het minst door zijn campy decors en sexy spacedisco outfits, de status van een heuse cultklassieker verworven. In 1987 - toen nog de toekomst! - lanceert de NASA een ruimtesonde naar de verste uithoeken van het heelal. De sonde, Ranger 3, en zijn piloot, kapitein William "Buck" Rogers (Gil Gerard), wijken echter van hun baan af. De vitale systemen bevriezen en Buck Rogers wordt vijf eeuwen later wakker. Bij zijn terugkeer naar de Aarde blijkt die een nucleaire oorlog achter de rug te hebben en bedreigd te worden door een invasie van de Draconians... Leuk om te weten: Mel Blanc leverde de stem van de robot Twiki.

Extra’s: Geen
Format: Seizoen 2 - 4 dvd\'s
Beeld: 4:3
Geluid: Mono

Recente artikelen

Laatste reacties

sxesven  |  13-08-2005

Lees ik daar eens even keihard overheen, haha. Bedankt, zie het nu pas! Misschien schaf ik The Ring overigens alsnog aan voor de extra's.
Lees meer >

Frank  |  12-08-2005

Vervelend overigens dat men niet gewoon Rings bij Ring Two voegde en dat men zó laat pas met deze CE komt. Rings zit wel bij de extra's op The Ring 2, dus je...
Lees meer >

sxesven  |  12-08-2005

Ga 'm toch even omhoog trappen, was toen dit nieuwsbericht geplaatst was op vakantie en lees het net pas. Ring Two ga k zeker kopen, en dan koop ik ook gelij...
Lees meer >

Frank  |  01-08-2005

Vreemd, hier geen vermelding van Inspector Morse 7 die er zeker en vast op 1 augustus ook aankomt... Het is me opgevallen dat persberichten tegenwoordig niet...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina