Universal Pictures: The Bourne Triple Disc Collector's Boxset

Universal Pictures: The Bourne Triple Disc Collector's Boxset

Ter gelegenheid van de bioscooprelease van The Bourne Ultimatum in september brengt Universal eind augustus een Bourne Triple Boxset uit met de twee voorafgaande films, The Bourne Identity, The Bourne Supremacy, met hun originele extra’s en de speciale Bonus Disc: The Ludlum Ultimatum, waar werkelijk alles wat er maar over het Bourne imperium te vertellen of gefilmd is, op staat. Een prachtig verzamelwerk in een mooie verpakking, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

THE BOURNE IDENTITY 2002
Nadat hij werd opgevist met twee kogels in zijn rug, ontdekt Jason Bourne dat hij over onvermoede, levensgevaarlijke talenten beschikt. Zijn gewelddadige verleden is echter een groot zwart gat. In een race tegen de tijd om het geheim van zijn identiteit te achterhalen, stuit hij op de dodelijke waarheid. Hij is een geheim regeringsagent, een op hol geslagen wapen van 30 miljoen dollar, dat dringend uit de weg moet geruimd worden. Maar zijn ex-opdrachtgevers vergeten één zaak: hun doelwit is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven. Een spetterende actiethriller met verbluffende vechtscènes, naar de bestseller van Robert Ludlum.

Regie: Doug Liman
Cast: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Clive Owen, Brian Cox
2.35:1 - Engels DD5.1 - 114”

THE BOURNE SUPREMACY 2004
In The Bourne Identity ontsnapte Jason Bourne – een spion met geheugenverlies en verbluffende talenten – aan een legertje onfrisse, al dan niet met de CIA gelieerde, personages. Met Marie (Franka Potente uit Lola Rennt), zijn liefje uit de eerste film, leeft Jason nu teruggetrokken op het strand van Goa, in het zuiden van Indië. Hun idyllische leventje wordt echter op gruwelijke wijze verstoord. Tot overmaat van ramp wordt hem een Berlijnse moordpartij in de schoenen geschoven. Voor Bourne is de maat vol. Hij draait de rollen om en gaat achter zijn kwelgeesten aan. Maar is wraak wel een goede raadgever?

Regie: Paul Greengrass
Cast: Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox, Julia Stiles, Karl Urban, Joan Allen
2.35:1 - Engels DD 5.1 - 104”

THE BOURNE - BONUS DISC
Meer dan 50 minuten gloednieuw beeldmateriaal over ‘s werelds meest mysterieuze huurmoordenaar, Jason Bourne. De tot nu toe nog angstvallig geheimgehouden informatie zal worden vrijgegeven. Ontdek de waarheid achter Bourne’s onbekende verleden.
The Bourne Ultimatum 2’16”
Een sneak peek op de film die in september in de bioscoop komt.
The Ludlum Identity 12’45”
Wie was de schrijver, Robert Ludlum? Middels archiefinterviews met zijn collega’s, vrienden, familie en natuurlijk Ludlum zelf, kom je er achter wat voor een excentriek en buitengewoon karakter deze best-selling schrijver was.
The Ludlum Conspiracy 12’38”
Wie is Jason Bourne? Waar komt hij vandaan? Hoe is hij ontstaan? Wat is zijn achtergrondverhaal?
The Ludlum Ultimatum 23’53”
Wat zit er allemaal achter en om Jason Bourne? De kracht, impact en aantrekkingskracht die deze intelligente actieheld heeft op het publiek.

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  11-09-2007

Volgens DVD Outlet is de releasedatum 30-11-2007.
Lees meer >

[NL]Patje_Lasek  |  11-09-2007

Hoe zit het nu met deze uitgave? Op de website van Van Leest en Free Record Shop staat dat hij 23-08 uit kwam. Maar ik ben hem nog steeds niet tegen gekomen in ...
Lees meer >

Rik P.  |  15-08-2007

Net een mailtje gehad dat m'n dvd is gecancelled: niet op voorraad bij de leverancier. OT: Komt goed uit, want ik vond net twee kopietjes terug. Gekeken: wat ee...
Lees meer >

Nohands  |  12-08-2007

Ik had die steelbook versie ook wel graag willen hebben, maar goed heb nu de twee losse delen. Ook ik wacht tot er een mooie box komt met alle drie de delen e...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina