Universal Pictures: Koop DVD releases in november 2007

Universal DVD koopreleases november 2007


Emmanuelle (1974)

Emmanuelle, naar het controversiële boek van Emmanuelle Arsan, blijft een grensverleggende film. Het is immers de eerste openlijk erotische film die voor een groot publiek bedoeld was. De sfeervolle fotografie zette niet alleen de schoonheid van Thailand perfect in de verf, maar bracht ook de erotische scènes op erg suggestieve wijze in beeld. In Bangkok gaat voor Emmanuelle, de jonge vrouw van een Frans diplomaat, een heel nieuwe wereld van sensualiteit en seksuele passies open. Met de rijpe Mario als haar mentor, en het medeweten van haar echtgenoot, ontdekt ze de geneugten van de erotiek en scheert ze de hoogste toppen van het genot.

Release: 8 november

Genre: erotiek
Met: Sylvia Kristel, Alain Cuny, Daniel Sarky, Marika Green (II)
Regie: Just Jaeckin
Beeld: 16:9 - Audio: FR Mono 2.0
Extra’s: An erotic success - “ Autour d’Emmanuelle “ Interview Just Jaeckin en Yves Rousset Rouard.


WILL & GRACE - SEIZOEN 8

Tijd voor het allerlaatste seizoen van Will And Grace! Weg met die traantjes en die melodramatische Gloria Gaynormuziek echter, want er valt nog heel wat af te lachen voor je favoriete viertal finaal de zonsondergang tegemoet rijdt. Van Wills homofiele pinguïnkruistocht en Jacks onstuitbare opmars op “Out TV” tot het “gearrangeerde” huwelijk van Grace en Karens obscure huisjesmelker, de dolkomische avonturen op deze ultieme boxset behoren ongetwijfeld tot de grappigste uit de hele reeks. In de gastrollen herkent u onder meer Alec Baldwin, Jason Biggs, Richard Chamberlain, Harry Connick Jnr, Blythe Danner, Taye Diggs, Debbie Reynolds, Britney Spears en Lily Tomlin.

Release: 22 november

Genre: sitcom
Duur: 4 dvd’s
Beeld: 16:9
Audio: Engels stereo 2.0


MURDER SHE WROTE - SEIZOEN 6

Voor haar vertolking van de schrijfster-annex-detective Jessica Fletcher werd Angela Lansbury bekroond met een Golden Globe®. Met haar bekende flair lost ze mysteries en moordzaken op die haar van haar charmante thuishaven Cabot Cove naar alle hoeken van de wereld brengen. Naast exclusieve interviews met Angela Lansbury, haar gasten en leden van de filmploeg, bevat deze vijfdelige dvd-box enkele van de beste afleveringen uit de reeks. Daarin krijgt de spitsvondige speurneus het onder andere aan de stok met internationale spionnen, misdaad in de hoogste kringen en huurlingen van het laagste allooi. Seizoen Zes van Murder, She Wrote sleepte vier Primetime Emmy® en twee Golden Globe®nominaties in de wacht en werd door pers en publiek de hemel in geprezen. De hoogste tijd, dus, voor een terugkeer naar de plaats delict!

Release: 22 november

Genre: misdaad
Duur: 22 afleveringen
Beeld: 4:3
Geluid: Engels mono


XENA: WARRIOR PRINCESS - SEIZOEN 3

In een tijd van oude goden, krijgsheren en koningen schreeuwde een land in chaos om een held. Ze kregen een heldin, grootgebracht met het zwaard. In het derde seizoen van de hitserie gaat het van kwaad naar erger met de Krijgster-Prinses en haar vriendin, de bard. Enerzijds is er de niet aflatende strijd met Aries en de nieuwe demonische krachten die hen naar het leven staan, anderzijds moeten reisgezellen Xena (Lucy Lawless) en Gabrielle (Renee O’Connor) ook het gevecht aanknopen met de waanzin en de steeds dieper wordende kloof die tussen hen groeit. Een breuk die misschien nooit meer kan hersteld worden…

Release: 22 november

Genre: tv, fantasy, actie
Met: Lucy Lawless, Renée O’Connor
Beeld: 4:3
Audio: Engels Mono 2.0
Extra’s: fotogalerijen


LAS VEGAS - SEIZOEN 4

In de 17 (!) afleveringen van seizoen 4 neemt James Caan, chef van een uitgelezen team dat over het Montecito Resort waakt, ons opnieuw mee achter de schermen van één van de grootste casino’s van Las Vegas. Dramatische ontwikkelingen worden afgewisseld met de gebruikelijke glamour en glitter. In één aflevering wordt zelfs een bruggetje gemaakt naar een andere tv-serie - de misdaadreeks Crossing Jordan - en uiteraard zijn er opnieuw heel wat bekende gastacteurs van de partij, zoals Cheryl Ladd, Jewel en Wayne Newton.

Release: 22 november

Genre: Drama
Met: James Caan, Josh Duhamel, Nikki Cox, Vanessa Marcil, James Lesure, Molly Sims, Marsha Thomason
Regie: Milan Cheylov, Steven DePaul
Duur: 4 dvd’s
Beeld: 16:9
Audio: Engels DD 5.1
Extra’s: Backstage with Cast & Crew - Behind The Scenes - The Making of Las Vegas Season 4 - Season 3 Recap


THE WHO AMAZING JOURNEY

Volg The Who vanaf het prille begin tot hun wereldtournee, 40 jaar later. Hun steile opgang en evolutie tot een globaal muziekicoon wordt door de bandleden voor het eerst in hun eigen woorden verteld.
DVD 1 - Amazing Journey
DVD 2 - Six Quick Ones gaat, aan de hand van interviews en onuitgegeven en zeldzaam materiaal, dieper in op de verschillende aspecten van hun verhaal. Een individuele verkenning van het muzikale genie van elk van de bandleden; een blik op The Who en de Pop Art-beweging; en een exclusieve blik achter de schermen van The Who in 2003.

Release: 22 november

Genre: muziek
Regie: Murray Lerner & Paul Crowder
Duur: 2 dvd’s - Beeld: 1.85:1
Audio: Engels DD 5.1
Extra’s: Het lang verloren gewaande Railway Hotel optreden uit 1964, vermoedelijk de vroegste beelden van een optreden van The Who, en een plakboek van fragmenten.


EVAN ALMIGHTY

De wens van Congreslid Evan Baxter om de “wereld te veranderen” wordt opgevangen door God, die hem vraagt een ark te bouwen. Evan denkt dat hij gek geworden is. Tot mysterieuze leveringen van planken en gereedschap en de bonte dierenverzameling die zich paarsgewijs bij hem aandient hem van mening doen veranderen. Zijn egocentrische leventje maakt plaats voor een almachtige chaos. Een hartverwarmende en hilarische familiefilm van Tom Shadyac (Bruce Almighty, Liar Liar).

Release: 29 november

Genre: komedie
Met: Steve Carell, Morgan Freeman - Regie: Tom Shadyac
Duur: 92 - Beeld: 2.35:1
Audio: ENG DD 5.1
Extra’s: Deleted Scenes - Outtakes - The Ark-itects of Noah’s Ark - Becoming Noah - Steve Carell Unscripted - Animals on Set Two by Two - The Almighty Green Set - It’s Easy Being Green - Acts of Random Kindness - A Flood of Visual Effects - Casting Call: Serengeti - The Almighty Forest


Boxsets

Met Sinterklaas en de Kerstdagen in aantocht zorgt Universal Pictures (Benelux) opnieuw voor een overweldigend aanbod boxsets. Hebbedingetjes die zowel de verwoede collector als de gewone filmliefhebber zullen weten te bekoren.
Deze vlot geprijsde en fraai verpakte releases beslaan zowat het hele filmgamma, van cultklassiekers en thematische verzamelingen tot boxsets die gewijd zijn aan een specifieke acteur of regisseur. Van Hollywood tot Holland, van Ali G tot Agatha C, van Reality tot Romantic Comedy, er is voor elk wat wils. Voeg daar ettelijke seizoenen van tientallen tv-series aan toe, en dit najaar zitten jong en oud weer gegarandeerd aan de buis gekluisterd.

Overzicht geplande boxsets:

- Romantic Comedy met Along Came Polly, The Break-Up; The Holliday; Wimbledon
- Ali G met Indahouse; Aiii, Innt
- Robert Redford met Spy Game; Three Days of the Condor; The Sting; Out of Africa
- Clint Eastwood met The Eiger Sanction; Play Misty For Me; Coogan's Bluff; High Plains Drifter; Joe Kidd; Two Mules fo Sister Sarah
- Orson Welles met The Third Man; The Trial; Touch of Evil
- James Stewart met Bend of the River; Shenandoah; Winchester '73
- Al Pacino met Scarface; Carlito's Way; Sea of Love; Scent of a Woman
- 100% NL met Liever Verliefd; Ellis in Glamourland; Het Schnitzelparadijs; Shouf Shouf Habib!
- Reality met United 93; Babel; Crash
- Sci-Fi met Serenity; Pitch Black; The Chronicles of Riddick; Doom
- Agatha Christie met Death on the Nile; Endless Night; Murder on the Orient Express
- The Mummy
- Steven King met Cat's Eye; Maximum Overdrive; Silver Bullet
- Alfred Hitchcock
- John Wayne met Rooster Cogburn; The War Wagon; The Spoilers

Recente artikelen

Laatste reacties

Eric B.  |  30-10-2007

Evan Almighty!:-P lijkt me een leuke film:smile:
Lees meer >

Tim k  |  21-10-2007

Kijk dan ook eens bij Play.com; er is een nieuwe reeks "James Stewart Collection" voor 8,00 eur.p.st. incl. verzenden). Echter geen Nederlandse Ondertitels; wel...
Lees meer >

Herman ter Lingen  |  20-10-2007

De James Stewart box lijkt mij een goede gelegenheid om kennis te maken met het duo Mann / Stewart. Kijk dan ook eens bij Play.com; er is een nieuwe reeks "Ja...
Lees meer >

Tim k  |  20-10-2007

De James Stewart box lijkt mij een goede gelegenheid om kennis te maken met het duo Mann / Stewart.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina