Universal Pictures: Koop DVD releases in januari 2008

Universal Pictures: Koop DVD releases in januari 2008

GUIDO WEIJERS
OUDEJAAR 2007

Op oudejaarsavond 2006 keken méér dan 1,7 miljoen mensen naar zijn conference op SBS6. Na dit overdonderende succes komt de loensende cabaretier dit jaar wederom met een show waarin hij in moordend tempo dwars door het jaar beukt en de actualiteiten doorneemt. Guido gaat van de hak op de tak, is fysiek en hilarisch. De Oudejaarsconference nieuwe stijl!

Release: 8 januari

Genre: cabaret
Duur: 60
Beeld: 16:9
Audio: NL 2.0 en 5.1
Extra’s
- Deleted scenes
- Fotoshoot backstage
- De tv-opname backstage
- Guido bij SBS6


HOT FUZZ

Nicholas Angel is een topper binnen de Londense politie. Omdat hij de rest voor schut zet sturen zijn bazen hem naar het “misdaadvrije” dorp Sandford. Hij heeft daar grote moeite mee en aanvankelijk ook met zijn maat, de nogal sullige maar goedwillende agent Danny. Een dooie boel verandert echter al snel in een boel doden. Angel begint te vermoeden dat Sandford niet zo idyllisch is als het lijkt. Is hij domweg gek aan ‘t worden in het lieftalligste dorp van Engeland? Of is er iets ongekend sinisters aan de hand? Gelukkig reikt de arm der wet ver, héél ver!

Release: 17 januari

Genre: komedie
Met: Simon Pegg, Nick Frost, Jim Broadbent, Timothy Dalton
Regie: Edgar Wright

Duur: 116 - Beeld: 2.35:1
Audio: ENG & FR 5.1 SURR EX
Extra’s:
- Deleted Scenes & Outtakes
- Audiocommentaar
- Bioscooptrailers & TV-spots
- The Man Who Would Be Fuzz
- Hot Funk - Storyboards
- Flipboek: De Andere Kant


BORDERTOWN

Lauren Fredericks is een ambitieuze dagbladjournaliste die aast op een baan als buitenlandcorrespondent. Haar baas stuurt haar naar het Mexicaanse grensstadje Juarez, waar honderden meisjes zijn verkracht en vermoord. De meesten werkten in maquiladoras, fabrieken die grote multinationals net over de grens plaatsen met het oog op lage arbeidskosten. Daar neemt ze contact op met haar oud-collega Diaz. Als ze een meisje probeert te redden, belandt ze in de duistere wereld van moord en corruptie. Met gevaar voor eigen leven probeert ze de schokkende feiten boven tafel te krijgen.

Release: 17 januari

Genre: drama
Met: Maya Zapata, Jennifer Lopez, Antonio Banderas, Sonia Braga, Martin Sheen
Regie: Gregory Nava

Duur: 105 - Beeld: 1.85:1 AW
Audio: Engels 2.0, 5.1 & DTS 5.1
Extra’s:
- Bioscooptrailer
- Interviews met Lopez, Banderas, Zapata, regisseur-scenarist Gregory Nava


THE BOURNE ULTIMATUM
DIVERSE EDITIES

Release: 24 januari

Meer info over deze titel in een aparte persbericht, klik hier.


NORTHERN EXPOSURE
SEIZOEN 6

Northern Exposure, goed voor 39 Emmy®nominaties en winnaar van diverse Emmy® en Golden Globe® awards, waaronder die voor Beste Dramareeks, zet er een even bizar als bezield eindpunt achter. In dit allerlaatste seizoen doet nieuwkomer Dr. Phil Capra zijn intrede in Cicely, Alaska. Daarnaast is het een blij weerzien met Dr. Joel Fleischman, Maggie en Chris - alledrie genomineerd voor een Emmy® - en de rest van de eigenzinnige inwoners. Deze vijfdelige dvd-box bevat alle 23 afleveringen van de geliefde serie, alsook 30 minuten nooit eerder vertoonde scènes.

Release: 24 januari

Genre: tv
Met: Paul Provenza, Rob Morrow, Janine Turner, John Corbett
Regie: Mark Horowitz, Randall Miller

Duur: 23 afleveringen
Beeld: 4:3
Audio: DD 2.0
Extra’s: Weggelaten scènes


LAW & ORDER SPECIAL VICTIMS UNIT
SEIZOEN 3

De New Yorkse elite-eenheid SVU onderzoekt de meest uiteenlopende seksueel-getinte misdaden. De reeks, concept van de legendarische producer Dick Wolf, staat bol van de krachtige verhaallijnen en provocerende plotwendingen, die heel vaak geïnspireerd zijn door krantenkoppen en waargebeurde verhalen. Law & Order: Special Victims Unit - Het Derde Seizoen werd 12 keer genomineerd voor een Emmy® en wordt door pers en publiek op handen gedragen als een intelligente, soms schokkende, dramareeks die geen blad voor de mond neemt. Deze vijfdelige dvd-boxset bundelt de 23 meeslepende afleveringen van het derde seizoen.

Release: 24 januari

Genre: tv-serie
Met: Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Ice-, Richard Belzer, Dann Florek
Regie: diversen

Duur: 23 afleveringen
Beeld: 16:9
Audio: stereo 2.0


XENA WARRIOR PRINCESS
SEIZOEN 4

In een tijd van oude goden, krijgsheren en koningen schreeuwde een land in chaos om een held. Ze kregen een heldin, Xena, een machtige prinses, grootgebracht met het zwaard. In dit vierde seizoen gaat het leven opnieuw z’n gewone gang (of toch bijna) voor onze heldin en haar vriendin Gabrielle. Hun avontuurlijke reizen brengen hen naar afgelegen streken, naar het verleden en de toekomst. Tijdens hun vele ontdekkingstochten bestrijden ze oude vijanden en maken ze er nieuwe, vechten ze tegen monsters, brengen ze gebroken gezinnen weer bijeen en proberen ze zelf op adem te komen. In de gastrollen herkent u onder meer Kevin Smith, Ted Raimi, Karl Urban en Bruce Campbell.

Release: 24 januari

Genre: tv, fantasy, actie
Met: Lucy Lawless, Renée O’Connor
Regie: diversen

Duur: 23 afleveringen
Beeld: 4:3
Audio: Engels Mono 2.0


MIAMI VICE
SEIZOEN 5

Het vijfde en laatste seizoen van Miami Vice, de meest invloedrijke en vernieuwende tv-serie uit haar tijd, verschijnt eindelijk op dvd! Duik samen met Sonny Crockett en Rico Tubbs, undercoveragenten van de zedenbrigade, onder in de drugswereld in Miami. In de gastrollen herkent u ongetwijfeld Rita Moreno, Michael Chiklis, John Leguizamo en Pam Grier. Deze vijfdelige boxset, met de onvergetelijke muziek die in Dolby 5.1 surround sound geremixt werd, zet een punt achter deze tijdloze serie die elke rechtgeaarde tv-fan in zijn collectie moet hebben!

Release: 24 januari

Genre: tv
Met: Don Johnson en Philip Michael Thomas
Regie: diversen

Duur: 21 afleveringen
Beeld: 4:3
Audio: Engels DD 5.1 en 2.0


YOUP VAN ‘T HEK
SCHREEUWSTORM

“Al jaren de cabaretier met de hoogste grapdichtheid van Nederland”, noemde een journalist hem onlangs. Youp is het er mee eens. “Te grote mond”, roepen velen. Is hij het ook mee eens. Klein hartje? Klopt! Maar een groot hart klopt ook. In elk geval een hart dat klopt. Alles over hem is eigenlijk al gezegd. En wat ze ook zeggen….Youp vindt het allemaal best. De Schreeuwstorm betekent een avond Youp pur sang. Stevig in zijn gympies, actueel tot op het laatste journaal, hard en poëtisch, niet bang en heel veel lachen! Een mooi verhaal met heel veel grappen, over zijn circus waarvan hij de directeur, de clown en alle dieren is. Hij praat over de onzin van het leven en de nog onzinniger dood en legt uit waarom hij in het theater blijft slapen... Kortom: een avond theater op het puntje van je stoel. “Zoals theater hoort”, roept Youp al dertig jaar. Hij is er klaar voor.

Release: 31 januari

Genre: cabaret

Duur: 130
Beeld: 4:3
Audio: NL 5.1

Recente artikelen

Laatste reacties

Fokkeyou  |  22-12-2007

Hoewel ik Hot Fuzz zeker niet zo goed vond als ik had gehoopt vond ik hem toch vermakelijk genoeg voor een aanschaf. Maar alleen als de prijs iets is gedaald. I...
Lees meer >

martini  |  21-12-2007

Eindelijk.......Hot Fuzz!!!:grin:
Lees meer >

Mich  |  21-12-2007

Hot Fuzzz - ik heb de Britse versie al. Lekker genieten vond ik hem toch. Ik krijg dus heel veel zenuwen van die uiteenlopende releasedatums. Hot Fuzzz ligt al ...
Lees meer >

Hugo R  |  21-12-2007

Hot Fuzz en The Bourne Ultimatum komen er zeker in en misschien nog een keer Bordertown.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina