Universal Pictures: Inglourious Basterds en De Storm vanaf 21 januari verkrigbaar.


Universal Pictures Benelux opent het nieuwe jaar spectaculair met de release op DVD en Blu-ray Disc van twee kaskrakers van jewelste:


INGLOURIOUS BASTERDS en DE STORM


Beide komen op 21 januari uit op DVD en Blu-ray Disc.

coverInglourious Basterds
Inglourious Basterds behoeft nauwelijks uitleg. De veelgeprezen film van Quentin Tarantino  (script en regie) vertelt het verhaal over de ‘Basterds’, een groep Joods-Amerikaanse militairen die wraak neemt op de Nazi's in Frankrijk tijdens WOII. Brad Pitt speelt op onnavolgbare wijze een van de hoofdrollen. Naast hem onder meer Christopher Waltz, die op het filmfestival van Cannes bekroond werd voor zijn rol, Mélanie Laurent, Diane Kruger, Eli Roth en Mike Myers.

Inglourious Basterds komt uit op DVD (single disc + Special Edition) en Blu-ray Disc. Op de 2 disc DVD en Blu-ray Disc versie veel extra bonusfeatures waaronder ‘Roundtable discussion with Quentin Tarantino, Brad Pitt and Elvis Mitchell’, ‘Lunch with Goebbels’ en ‘The Original Inglorious Basterds’.

Storm NL poster.jpgDe Storm
De Storm, van regisseur Ben Sombogaart, was dit najaar een groot succes in de Nederlandse bioscopen. Het oer-Hollandse verhaal, over de watersnoodramp van 1953, wist jong én oud te boeien. De hoofdrollen worden vertolkt door Sylvia Hoeks (Vuurzee, Duska - Gouden Kalf voor ‘Beste Vrouwelijke Bijrol’) en Barry Atsma (Lepel, Morrison krijgt een Zusje, Toneelgroep Amsterdam). Daarnaast vertolken Dirk Roofthooft, Katja Herbers, Lottie Hellingman, Sanne den Hartogh, Bas Keijzer, Monic Hendrickx, Evert de Jager en Betty Schuurman belangrijke rollen.

Na de watersnoodramp wil iedereen het overstroomde Zeeland verlaten. Eén vrouw gaat tegen de stroom het rampgebied in. Haar naam is Julia. Ze is op zoek naar haar baby.

De Storm komt uit op DVD (single disc en 2 disc Limited Edition) en Blu-ray Disc. Op de 2 disc DVD en Blu-ray Disc versie onder meer een boeiende "Making of"(ruim 100 minuten) en ‘Achter de schermen’ special (26 minuten) als bonus features.

Recente artikelen

Laatste reacties

Brother Mouzone  |  14-12-2009

IB onlangs gezien en na een uur de disc uit de speler gehaald. Tarantino heeft in het verleden puike films gemaakt, maar net als Death Proof kabbelt het maar wa...
Lees meer >

Filmfan Leroy  |  14-12-2009

Inglourious Basterds komt er zeker in, jammer dat hij niet voor de kerstdagen verschijnt. (Had ik nog een leuk presentje gehad onder de boom).
Lees meer >

Sneaker  |  01-12-2009

Ik wil ze beiden wel hebben.
Lees meer >

Coen P.  |  30-11-2009

Billen bloot modus: Inglourious Basterds Nog niet gezien....
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina