Universal Pictures: DVD releases in juli 2008

DVD releases van Universal Pictures Benelux in juli 2008

THE INCREDIBLE HULK
SEIZOEN 2

Eens te meer moet de zachtaardige wetenschapper David Banner - de voor een Primetime Emmy® genomineerde Bill Bixby - op pad met zijn alter ego, The Incredible Hulk. Ook in de 22 afleveringen van het tweede seizoen trekt hij van plaats naar plaats, op zoek naar een remedie voor zijn aandoening. Door blootstelling aan gammastraling kan Banner, als hij boos wordt, immers veranderen in de oncontroleerbare Hulk (Lou Ferrigno). Onderweg beleeft hij tal van avonturen, waarbij de superkrachten van zijn andere ik hem goed van pas komen. Seizoen 2 verschijnt nu voor het eerst op dvd.

Release: 3 juli

Genre: tv, sciencefiction
Met: Bill Bixby, Lou Ferrigno

Duur: 22 afleveringen van 50 minuten
Beeld: 4:3
Audio: Mono 2.0
Extra’s:
• Interview Kenneth Johnson
• Commentaar bij eerste, dubbele aflevering


THE INCREDIBLE HULK
SEIZOEN 3

Bill Bixby en de legendarische Lou Ferrigno hernemen hun rollen als The Incredible Hulk in Het Complete Derde Seizoen van deze superspannende en onvergetelijke tv-serie! Vol goede moed hervat wetenschapper David Banner – Bixby in de rol die hem een Emmy®nominatie opleverde – zijn zoektocht naar een remedie die zijn metamorfoses in de razende Hulk (Ferrigno) kan genezen. Deze zesdelige boxset bevat niet alleen de 23 meeslepende afleveringen, maar ook een Sneak Peek van de nieuwe bioscoopfilm The Incredible Hulk. Seizoen 3 van de Hulk, voor het eerst verkrijgbaar op dvd.

Release: 3 juli

Genre: tv, sciencefiction
Met: Bill Bixby, Lou Ferrigno

Duur: 23 afleveringen, 1093 minuten
Beeld: 4:3
Audio: Mono 2.0


THE DOORS
1991

The Doors vertelt het levensverhaal van Jim Morrison (Val Kilmer), van zijn studententijd in Los Angeles tot aan zijn dood in Parijs in 1971, nauwelijks 27 jaar oud. We volgen de “Electric Poet” op en achter het podium, samen met Pamela Curson (Meg Ryan) en The Doors, en zijn stille getuigen van zijn drugsverslaving en zijn obsessie met de dood. Deze film verklaart hoe een man, ondanks zijn prille leeftijd, kon uitgroeien tot het boegbeeld van een generatie en de incarnatie werd van de “Age of Aquarius”.

Release: 10 juli

Genre: drama
Met: Val Kilmer, Meg Ryan, Kyle MacLachlan, Frank Whaley, Kevin Dillon
Regie: Oliver Stone

Duur: 135 minuten
Beeld: 2.35:1
Audio: ENG DD 2.0
Extra’s:
• Jim Morrison: a poet in Paris
• Biografieën: Oliver Stone, Val Kilmer, Jim Morrison
• Fotogalerie


EVENING

Op haar sterfbed biecht Ann Grant een voorval van 50 jaar geleden op aan haar dochters. Ze doet het relaas van een weekend waarin ze haar enige ware liefde ontmoette. In twee dagen vol vurige passie ontdekt Ann dat de keuzes die we maken soms tot onbeschrijfelijke vreugde en zelfs tot ondraaglijke drama’s leiden. Terwijl de dochters proberen om de puzzelstukjes uit haar vroegere en huidige leven samen te leggen, groeien ze naar elkaar toe op een manier die geen van hen ooit voor mogelijk had gehouden. Evening is een buitengewone en ontroerende film waarin u ook Meryl Streep en Glenn Close zult herkennen.

Release: 17 juli
Genre: drama
Met: Vanessa Redgrave, Toni Collette, Natasha Richardson, Claire Danes, Meryl Streep, Glenn Close
Regie: Lajos Koltai

Duur: 110 minuten
Beeld: 2.40:1
Audio: ENG DD 5.1
Extra’s:
• Een weekend aan zee: Herinnering aan Evening


THE OTHER BOLEYN GIRL

The Other Boleyn Girl is een weelderig, sensueel kostuumdrama over de intriges, de romantiek en het verraad aan het Engelse hof tijdens een scharniermoment in de Europese geschiedenis. Aangespoord door de blinde ambitie van hun familie, dingen twee beeldschone zusters, Anne (Natalie Portman) en Mary Boleyn (Scarlett Johansson), naar de liefde van de knappe en vurige Koning Hendrik VIII (Eric Bana). Hoewel beide vrouwen uiteindelijk het bed met de Koning zullen delen, zal slechts één van hen de troon bestijgen. Een regeerperiode die kort en turbulent zal blijken, en een tragische afloop kent, op het kapblok van de beul.

Release: 24 juli

Genre: historisch drama
Met: Natalie Portman, Eric Bana, Scarlett Johansson, Tiffany Freisberg, Eddie Redmayne
Regie: Justin Chadwick

Duur: 111 minuten
Beeld: 1.85:1
Audio: ENG DD 5.1


THE MUMMY ADVENTURES
COLLECTOR’S BOXSET

Een speciale release, n.a.v. de derde Mummyfilm. Diep in de woestijn ontketenen avonturiers een eeuwenoude vloek. in The Mummy (1999). The Mummy Returns (2001) jaagt twee oerkrachten tegen elkaar in het harnas: de herrezen Imhotep en de Scorpion King. In deze Collector’s Boxset vindt u bovendien de Bonusdisc Unearthing the Mummy, met ongeveer 45 minuten nooit eerder op dvd uitgebrachte extra’s!

Release: 24 juli

- Sneak peek The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
- An Army to Rule the World Deel 1 & 2: De Legers / De Speciale Effecten
- Het ontrafelen van the Legacy of the Mummy: een terugblik op de evolutie van een van de langstlopende commerciële successen ooit.
- Vergelijking van storyboards met de film
- Universal Pretparken - Ontdek The Revenge of the Mummy. Over het concept en de uiteindelijke constructie van deze attractie


MAGNUM P.I.
SEIZOEN 8

Op het einde van seizoen zeven werd Magnum voor dood achtergelaten, maar nu is hij levend en wel terug voor het achtste en laatste seizoen van Magnum P.I., de onvergetelijke en met Primetime Emmy® Awards en Golden Globes® bekroonde serie die in die acht jaar niet minder dan 30 nominaties in de wacht sleepte. Voor spannende avonturen bent u bij Tom Selleck, in de rol van de stijlvolle privédetective, alvast aan het juiste adres. Deze 3-disc collector’s set is een absolute must en bevat alle twaalf afleveringen van seizoen 8.

Release: 31 juli
Genre: tv, misdaad
Met: Tom Selleck, John Hillerman, Roger E. Mosley, Larry Manetti
Regie: diverse

Duur: 12 afleveringen – 603 minuten
Beeld: 4:3
Audio: Engels mono 2.0


LAW AND ORDER S.V.U.
SEIZOEN 5

Deze veelvuldig bekroonde serie van producent Dick Wolf neemt ons mee bij de vaak gruwelijke onderzoeken van Inspecteur Elliot Stabler, een doorgewinterde veteraan, en zijn taaie maar medelevende partner, Inspecteur Olivia Benson. Commandant Donald Cragen stuurt het duo tijdens hun extreme opdrachten aan en begeleidt, door zijn aanmoedigende aanpak, het volledige team doorheen de gevaarlijke uitdagingen waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden. Dat team bestaat voorts o.a. uit de Inspecteurs John Munch en Odafin Tutuola, gerechtspsychiater George Huang en assistent-officier van justitie Casey Novak.

Release: 31 juli
Genre: tv, misdaad
Met: Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Ice-T, Richard Belzer, Dann Florek

Duur: 25 afleveringen – 1036 minuten
Beeld: 4:3
Audio: Engels DD mono 2.0

Recente artikelen

Laatste reacties

Werner  |  11-06-2008

The Other Boleyn Girl was in de bios een aangename verrassing. Komt er wel in.
Lees meer >

Peter Neefs  |  09-06-2008

Ik ga denk ik wel voor die The Mummy-box, heb er nog geen enkele van op dvd en vind deel 1 zeer goed. Deel 2 valt ook best mee en ben zeer benieuwd naar die noo...
Lees meer >

Sneaker  |  08-06-2008

The Other Boleyn Girl voor mij.
Lees meer >

Daniël V.  |  08-06-2008

Ok, thanx voor de info. Dan hou ik het maar bij mijn R2UK-versie. Heb 'm vorige week bij VanLeest gekocht :-D en was nu bang dat er een betere, nieuwere versie...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina