Universal Pictures: DVD en Blu-ray Disc releases in december



Universal december releases op DVD en Blu-ray Disc.


1941 (DVD)
2 DISC SPECIAL EDITION 

PARANOIA ONTMOET PANDEMONIUM!
coverEen adembenemend buitensporig comedy-epos, geregisseerd door Steven Spielberg en genomineerd voor drie Oscars. In dit hilarische filmpareltje vol spetterende special effects en bekende Hollywoodsterren, zien we hoe Los Angeles, nauwelijks enkele dagen na de aanval op Pearl Harbor, ten prooi valt aan puur Pandemonium. De angst voor een nakende Japanse invasie leidt tot hysterische taferelen en Hollywood Boulevard wemelt van de onvergetelijke screwballpersonages: soldaten die door het dolle heen zijn, ijverige winkeliers, huilerige meiden en ruziënde nazi’s. Een snelrijzende, dolkomische soufflé waarin Spielberg zelfs de openingsscène van zijn eigen Jaws niet ontziet.

Genre: Comedy
Cast: Dan Aykroyd, Ned Beatty, John Belushi, Lorraine Gary, Murray Hamilton
Regie: Steven Spielberg

Speelduur: 115 minuten
Beeld: 2.35:1
Geluid: Engels DD 5.1, Frans, Duits DD 2.0 mono

Extra's:
- Gerestaureerd beeldmateriaal dat niet in de originele bioscoopversie te zien was.
- The Making of 1941, een originele documentaire met nieuwe video-interviews met Steven Spielberg, Bob Gale, John Milius, Robert Zemeckis en anderen die betrokken waren bij de film
- De home movies van Steven Spielberg en opnames in de coulissen
- Bioscooptrailers
- Outtakes uit de film
- Storyboards en productiefoto’s
- Origineel reclame-, marketing- en advertentiemateriaal

Releasedatum: 3 december


AMERICAN PIE 7 - THE BOOK OF LOVE (DVD)

coverEen kersverse portie American Pie, meer dan ooit volgestouwd met sexy fratsen, lekkere meiden en heerlijke schaamteloze humor! Rob, Nathan en Lube zijn drie vrienden van de middelbare school met maar één doel voor ogen: scoren bij de meiden van hun dromen. Per toeval ontdekken ze, weggemoffeld in de schoolbibliotheek, een legendarische gids voor seksueel succes, samengesteld door oud-studenten. Er ontbreken echter een paar bladzijden in het boekwerk, wat zorgt voor een paar hilarische verrassingen!

Genre: Komedie
Cast: Eugene Levy, Bug Hall, Kevin M. Horton, Brandon Hardesty
Regie: John Putch

Speelduur: 93 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Engels DD 5.1

Extra's:
- Filmcommentaar
- Alternatieve Scènes
- Deleted Scenes
- Extended Scenes
- Een interview met Lloyd Robinson, impresario van Sacha Baron Cohen

Releasedatum: 10 december

MURDER SHE WROTE (DVD)

Seizoen 11

coverAls er ergens een moord te betreuren valt, is onze favoriete schrijfster van misdaadromans meestal niet veraf. Van Cabot Cove via San Francisco tot in Hawaii... als Jessica Fletcher haar feilloze speurneus volgt, valt ze soms moeilijk bij te benen. In het voorlaatste seizoen ontrafelt ze andermaal de meest complexe moordmysteries met haar vertrouwde flair en deductievermogen. Seizoen 11 bestaat uit 22 afleveringen, gebundeld op 6 dvd’s.

6 discs:
Afleveringen
A Nest of Vipers
To Kill a Legend
Death in Hawaii
Dear Deadly
The Murder Channel
Fatal Paradise
Crimson Harvest
Murder by Twos
Murder of the Month Club
An Egg to Die For
The Scent of Murder
Death ‘n Denial
Murder in High-C
Twice Dead
Film Flam
Murder a la Mode
The Dream Team
School for Murder
Another Killing in Cork
Game, Set, Murder
Big Easy Murder
Home Care

Genre: Misdaad
Cast: Angela Lansbury
Speelduur: 1036 minuten
Beeld: 4:3
Geluid: Engels DD 2.0

Extra's:

• Een Mijlpaal voor House: De 100ste Aflevering
• Audiocommentaar met Scenarist/Producent David Foster en Scenaristen/Uitvoerend Producenten Russel Friend & Garrett Lerner
• Oog voor Detail: Het Juiste Woord op de Juiste Plaats
• Dr. Mom: De Verhaallijn van Cuddy
• Anatomie van een Teaser
• Te Gast bij House: Castingsessies

Releasedatum: 10 december

ELS DE SCHEPPER... RODDELT! (DVD)

coverRoddelen is kunst! Het is zelfs broodnodig. Hele economieën draaien op goedmoedige of kwaadaardige verzinsels en droombeelden die ons leven interessanter en spannender moeten doen lijken. “Wist je ’t al van die? En heb je ’t al gehoord van hem met haar? En dat die met die?” Uiteindelijk draait alles om communicatie en verbinding. De wegen van de communicatie worden steeds uitgebreider. Zien we de bomen nog wel door het facebook- en twitterbos. Kom je uit een ander tijdperk als je nog gewoon een kaartje durft te schrijven i.p.v. een smsje of e-mail. Welke weg moet je vandaag kiezen om met elkaar in aanraking te komen en te blijven? En hoe leg je dat contact? Door te praten, te roddelen, te babbelen, te kletsen, te kwekken, te leuteren, te ratelen, te kakelen, te snateren, te chatten, te bloggen, te overleggen, te kijken, te smsen, te voelen, te observeren, te gibberen en welwillend onzin te verkopen? Op welke manier dan ook, we kunnen niet bestaan zonder elkaar. We leven door én met elkaar, het leven is onmogelijk zonder te communiceren met elkaar.
Hoe weten we wat waar is van wat ons wordt verteld? Wanneer worden we gemanipuleerd? Wat schuilt er onder de taal? Wat zeggen we zonder woorden? Begrijpen we elkaar in feite wel? Hoe kan je bvb. iemand op 30 seconden voor je winnen? Of wat zeg je tegen buitenaardse wezens? Hebben zij een taal? Roddelen zij ook?

Allemaal vragen “waar” u een antwoord op krijgt in “Els de Schepper Roddelt!” Al dan niet verzonnen antwoorden natuurlijk ! Eén ding is zeker: roddelen is gezond én vooral plezant!!

Els De Schepper Sixpack
Voor elk wat Els! De Els de Schepper Sixpack. Met nooit eerder op dvd uitgegeven onewomanshows zoals: De Witte Negerin (1999) en Lustobject (2001) en de recentste show Els de Schepper Roddelt!
Al 20 jaar lang speelt Els de Schepper haar avondvullende onewomanshows voor uitverkochte zalen in heel Vlaanderen. Ze wisselt onvergetelijke sketches met hilarische personages, spectaculair stuntwerk en knotsgekke mimiek af met poëtische intermezzo’s en niet te vergeten: de mooiste liedjes, gezongen door een van de strafste stemmen van het land. Els de Schepper heeft zo een uniek repertoire opgebouwd. Het ene moment laat ze tranen over uw wangen rollen van het lachen, het volgende van ontroering. En zo houdt ze de wereld een spiegel voor die altijd aanslaat.
De SIXPACK bevat alle shows van de afgelopen 10 jaar: De Witte Negerin (1999) - Lustobject (2001) - Puur (2003) - Terug Normaal (2005) - Supervrouw! (2007) - Roddelt (2009)

Genre: Cabaret
Geluid: Nederlands DD 2.0

Releasedatum: 10 december

BATTLESTAR GALACTICA - Seizoen 3 (Blu-ray Disc)

coverHet derde seizoen van Battlestar Galactica, de beste sciencefictionreeks op tv, maakt zijn debuut op Blu-ray! Dit derde seizoen begint met de overlevingsstrijd van de gestrande Colonials die lijden onder het meedogenloze bewind van de Cylons op New Caprica. Volg de lotgevallen van Tigh, Tyrol en Anders die steeds meer bruut geweld gebruiken in hun verzet tegen de Cylons. Voorts zien we de persoonlijke inspanningen van Admiraal Adama die aan het roer staat van de Galactica en op zoek is naar de overlevenden om vervolgens de zoektocht naar de Aarde te beginnen.
Dit seizoen brengt je op het puntje van je stoel. Zal Number Six een bestand afkondigen tussen de Mensen en de Cylons? Wie zijn de “Final Five” en met wie zullen ze een verbond smeden? En wie zal de Aarde het eerst vinden? …

Genre: Sciencefiction
Cast: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katte Sackhoff, Jamie Bamber e.a.
Regie: Michael Rymer e.a.
Speelduur: 16 uur - 5 discs - 22 afleveringen
Beeld: 16:9 - 1080p
Geluid: Engels, Frans DTS-HD MA 5.1 - Extra’s: Engels DD 2.0
Extra's:
• Audiocommentaren
• Deleted scenes
• De videoblogs van David Eick
• Geschiktheidstest voor het Koloniale leger

Releasedatum: 10 december

GERONIMO STILTON – VOLUME 1 (DVD)

coverOPERATIE SHOEFONGFONG EN ANDERE DOLDWAZE AVONTUREN

Geronimo Stilton is een opwindende en grappige tekenfilmserie naar de gelijknamige, immens populaire boekenreeks.
In de serie leven we mee met de avonturen van de beroemde muis en mediamagnaat Geronimo Stilton en zijn dappere jonge neef Benjamin Stilton.
Eigenlijk zou Geronimo niets liever doen dan zijn dagen rustig doorbrengen met lezen of een potje schaken tegen Benjamin. Maar er is altijd wel een avontuur dat om de hoek loert en hen halsoversnuit meesleept van Rokford naar de meest exotische plaatsen op aarde. Tijdens hun avonturen krijgens ze heel dikwijls het gezelschap van neef Klem Stilton, en Geronimo’s zuster Thea, een onverschrokken reporter. Zet je dus maar schrap voor de spannende, doldwaze avonturen van Geronimo, Benjamin en hun olijke vriendenbende!
Elke dag is een AVONTUUR, een nieuw verhaal dat verteld moet worden!

Met de afleveringen:
OPERATIE SHOEFONGFONG
HET IS MIJN PRIMEUR
SPANNING OP DE SET
DE MUMMIE ZONDER NAAM
BARRY SNORREWITZ

Genre: Tekenfilm

DVD:
Speelduur: 115 minuten
Beeld: 16x9
Geluid: Nederlands DD 2.0

Releasedatum: 26 november

BARBIE IN EEN KERSTVERHAAL (DVD)

coverBarbie™ in een Kerstverhaal is een hartverwarmende bewerking van het klassieke verhaal van Charles Dickens, tot de nok toe gevuld met geliefde Kerstmelodieën, prachtige kostuums en heel veel humor! In het verhaal speelt Barbie™ de rol van Eden Starling™, de glamoureuze zangeres van een theater in het Victoriaanse Londen. Samen met haar verwaande kat, Chuzzlewit, heeft de egoïstische Eden besloten dat alle artiesten van het toneelgezelschap op kerstdag zelf moeten repeteren! Zelfs Catherine, haar jeugdvriendin en kostuumontwerpster, kan Eden niet van haar zelfzuchtige plannetje doen afzien. Maar dan voeren drie erg ongewone kerstmisgeesten Eden mee op een fantastische kerstreis die haar hart openzet voor het échte kerstgevoel en de vreugde van het geven. Barbie™ in een Kerstverhaal is een absolute familiefavoriet waar je elke kerst opnieuw zult van genieten!

Genre: Tekenfilm

DVD:
Speelduur: 76 minuten
Beeld: 16x9
Geluid: Engels DD 2.0, Nederlands DD 5.1, Français DD 5.1

Extra’s
- Collecting Dreams Documentary
- Christmas Carol-Oke Party
- Chuzzlewit’s Jingle Bells
- Barbie and The Diamond Castle Secret Scene
- Trailers

Releasedatum: 3 december

THE GRINCH (Blu-ray Disc)

coverOpgepast! Hij is groen...hij is gemeen... en hij haat Kerstmis! De Grinch is een slechtgeluimd, harig, groen schepsel dat in een grot bovenop Mount Crumpit woont, met uitzicht op het dorp Whoville. Terwijl de Whos uit Whoville ijverig voorbereidingen treffen voor het kerstfeest, besluit de Grinch voor eens en altijd een eind te maken aan Kerstmis. Op kerstavond steelt hij daarom al hun cadeautjes en kerstversieringen. en ontdekt dan dat de ware kerstgedachte veel meer betekent dan alleen engelenhaar en speelgoed. De hilarische Jim Carrey zet een spectaculaire Grinch neer in deze magische komedie gebaseerd op het heerlijk eigenzinnige en enorm populaire boek “Dr Seuss’ How the Grinch Stole Christmas”.
De Grinch is bekroond met een Oscar voor de Beste Make-Up.

Genre: Familiefilm
Cast: Jim Carrey, Taylor Momsen, Kelley Jeffrey Tambor, Christine Baranski,
Regie: Ron Howard, Todd Hallowell

Speelduur: 105 minuten
Beeld: 1.85:1 - 1080p - extra’s 480i/p SD
Geluid: Engels DTS-HD MA 5.1 - NL, DU, FR, SP. DTS 5.1 - Extra’s Engels DD 2.0

Extra’s
- Filmcommentaar met regisseur Ron Howard
- Spotlight op locatie
- Deleted scenes
- Outtakes
- Who School
- Make-up en design
- Seussian Set Design
- Visuele effecten
- Videoclip “Where are you Christmas” van Faith Hill
- Trailer

Releasedatum: 3 december

IN DE DROOM TUIN... - Wie stapt er nog meer in de Pinky Ponk?(DVD)

coverDe verhalen van In de Droom Tuin spelen zich af in een magische omgeving – een rustige tuin in een mooi oud bos dat bestaat in de fantasiewereld van een kind tussen wakker zijn en het slapen gaan. De Droom Tuin is als een groot bewegend prentenboek waarin speelgoed tot leven komt. De serie heeft een weloverwogen literair tintje en kalmerende werking – de rustige vertelstem, simpele rijmpjes en mooie muziek nemen de kijkertjes mee in een inspirerende, vrolijke en magische wereld.
De BBC-reeks, die in het Engels In the Night Garden heet, groeide in Engeland uit tot een fenomenaal succes en is sinds kort ook aan de verovering van de Lage Landen begonnen. De peuterserie is een concept van de bedenkers van de Teletubbies.

Beleef een magische reis met de volgende afleveringen:
- Wie stapt er nog meer in de Pinky Ponk?
- Tombliboe Oe drinkt al het Pinky Ponk sap op!
- Igglepiggle’s Dekentje heeft beentjes gekregen

Genre: Animatie
Speelduur: 85 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Nederlands en Engels DD 2.0 mono
Extra: Bedtijdmodus

Releasedatum: 3 december

NIEUWSGIERIG AAPJE - EEN HEEL AAPIG KERSTFEEST (DVD)

coverGeorge, het Nieuwsgierig Aapje, en de Man met de Gele Hoed beleven dolle pret aan het aftellen naar Kerstmis. Ze zitten wel alletwee met een probleempje: welk cadeautje moeten ze elkaar geven? De Man met de Gele Hoed kan het gekrabbel op het verlanglijstje van George nauwelijks ontcijferen en wat kan George kopen voor een man die alles al heeft? Vinden ze het antwoord voor kerstochtend aanbreekt?
Originele titel: - CURIOUS GEORGE - A VERY MONKEY CHRISTMAS

Genre: Animatie
Speelduur: 56 minuten
Beeld: 1.78:1
Geluid: Nederlands, Frans en Engels DD 2.0 mono
Extra: Trailer - Barbie in een Kerstverhaal

Releasedatum: 3 december

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  04-12-2009

dit klopt wel. het gerestaureerde materiaal is als extra op de disc aanwezig, maar is niet in de film opgenomen Dit klopt dus niet. Vandaag de Nederlandse uitg...
Lees meer >

Khonnor  |  28-11-2009

De extra's van House staan per ongeluk bij Murder She Wrote?
Lees meer >

pete928  |  28-11-2009

net als de saw reeks zeker :-(
Lees meer >

DVD Watcher  |  28-11-2009

Nummer 7 van American Pie alweer...zijn ook laag gezonken die rakkers... Heb ergens gelezen dat eind 2010 nummer 8 gaat komen. Zal nog wel ff doorgaan denk ...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina