Universal Pictures Benelux en Paramount Pictures TV-series in maart op DVD en Blu-ray Disc

Universal Pictures Benelux en Paramount Pictures TV-series in maart op DVD en Blu-ray Disc

UNDER THE DOME seizoen 3

23 maart op DVD & Blu-ray

Under The Dome Seizoen 3 DVDUnder The Dome, gebaseerd op de bestseller van Stephen King, vertelt het verhaal over een Amerikaans dorpje dat plotseling wordt afgesloten van de buitenwereld door een enorme mysterieuze koepel. Paniek breekt uit en ontsnappen blijkt onmogelijk... Wanneer militairen een oplossing proberen te vinden en het gebied aan de buitenkant van de koepel omsingelen, gaan sommige inwoners zelf op onderzoek uit. Ook in dit seizoen zien we Dale ‘Barbie’ Barbara (Mike Vogel), Julia Shumway (Rachelle Lefevre), James ‘Junior’ Rennie (Alexander Koch) en Joe McAlister (Colin Ford). Dit derde en laatste seizoen van Under the Dome blijft spannend tot de allerlaatste aflevering.

 

NCIS: New Orleans seizoen 1

23 maart op DVD

NCIS New Orleans Seizoen 1 DVDIn de stad die na elke ramp weer opkrabbelt is er één team dat er op gebrand is om de kustlijn veiliger te maken. Dwayne Cassius “King” Pride (Scott Bakula) kent alle straten van de stad als zijn broekzak vanuit zijn tijd als locoburgemeester. Zijn missies zijn nu groter nu hij samen met zijn elite team de nationale veiligheid moet bewaken. New Orleans is in goede handen bij het extreem professionele team met een passie voor gerechtigheid. Pride’s rechterhand Christoper Lasalle (Lucas Black) houdt als geen ander van deze stad. Nieuweling Meredith Brody (Zoe McLellan) gebruikt haar unieke ondervraagmethodes om de oplichters in het nauw te drijven. De excentrieke forensisch wetenschapper Sebastian Lund (Rob Kerkovich) pakt alle zaken op een high-tech manier op en lijkschouwer Loretta Wade (CCH Pounder) maakt gebruik van haar wijsheid en ervaring om de geheime van de doden te onthullen. Samen kunnen zij elke dreiging het hoofd bieden. Mis geen enkele aflevering van het eerste seizoen van NCIS: New Orleans.

Speelduur: 930′
Beeld: 1.78:1
Taal: Engels, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

 

NCIS seizoen 12

2 maart op DVD

NCIS Seizoen 12 DVDNCIS is de best bekeken misdaad-/dramareeks op internationale televisie, geproduceerd door schrijver/producer Donald Bellisario. Met lokale cyber-terroristen, internationale piraten en illustere seriemoordenaars zit het team van NCIS nooit stil. Onder leiding van Jethro Gibbs (Mark Harmon) jaagt het team op de grootste vijanden van de mensheid in de naam van de vrijheid en gerechtigheid voor iedereen. Op deze 6 disc set van seizoen 12 van NCIS melden ook Michael Weatherly, Sean Murray, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Brian Dietzen, David McCallum en Emily Wickersham voor hun dienst.

Speelduur: 990′
Beeld: 1.78:1
Taal: Engels, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

 

NCIS: Los Angeles seizoen 6

2 maart op DVD

NCIS Los Angeles Seizoen 6 DVDNCIS: Los Angeles is de eerste spin-off van de populaire Amerikaanse televisieserie NCIS. Seizoen 6 van NCIS: Los Angeles bestaat uit 24 explosieve afleveringen. Agenten “G” Callen (Chris O’Donnell) en Sam Hanna (LL Cool J) leiden hun team van goed getrainde agenten bestaande uit Special Agent Kensi Blye (Daniela Ruah), LAPD liaison Marty Deeks (Eric Christian Olsen), technologiewonder Eric Beale (Barret Foa) en informatie-expert Nell Jones (Renée Felice Smith). Dit seizoen moet het team de geliefde Operations Manager Hetty Lange (Oscar® winnares Linda Hunt) beschermen tegen een levensgevaarlijke vijand uit de Koude Oorlog terwijl zij zelf bloot worden gesteld aan een onderzoek van het ministerie van Defensie. De Assistant Director van NCIS, Owen Granger (Miguel Ferrer), heeft moeite om de eenheid in toom te houden wanneer zij alle grenzen opzoeken om hun land te verdedigen, hun missie te voltooien en hun eigen mensen te beschermen.

Speelduur: 990′
Beeld: 1.78:1
Taal: Engels, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Nederlands, Duits

 

HAWAII FIVE-0 seizoen 5

23 maart op DVD

Hawaii Five O DVD Seizoen 5Hawaii Five-0 is een Amerikaanse misdaadreeks over een elite-politieteam in Hawaï, en is een remake van Hawaii Five-O dat van 1968 tot 1980 werd uitgezonden. Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett (Alex O'Loughlin) en Danny 'Danno' Williams (Scott Caan) die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim) en de mooie Hawaïaanse Kono (Grace Park). Volg ze ook tijdens dit vijfde seizoen weer op de voet.

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

martwout  |  16-02-2016

Ik miste Downton Abbey seizoen 6 maar ik zie nu dat het pas in mei komt. Ik dacht dat het eerst maart was.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina