Universal: Hannibal Trilogy

The Hannibal Lecter Trilogy
voor het eerst samen in één dvd-box

14 DECEMBER OP DVD
 

THE SILENCE OF THE LAMBS
Wanneer FBI-agente Clarice Starling de opdracht krijgt om de seriemoordenaar Buffalo Bill – zo genoemd omdat hij zijn slachtoffers vilt – op te sporen en te ontmaskeren, gaat ze te rade bij een andere, geïnterneerde psychopaat. Dr. Hannibal “The Cannibal” Lecter was ooit een briljant psychiater. Via zijn inzichten wil ze in de verwrongen geest van Buffalo Bill proberen binnen te dringen. Maar Lecter geeft zijn wijsheid niet zomaar prijs. Voor wat, hoort wat. Quid pro quo. En zo begint een psychologisch kat-en-muisspelletje dat in 1992 bekroond werd met maar liefst vijf Oscars.
Met Jodie Foster, Anthony Hopkins, Scott Glenn
Regie Jonathan Demme
Originele release 1991

HANNIBAL
Tien jaar na Lecters ontsnapping en hun eerste “samenwerking” staat FBI-agente Starling na een schietpartij zwaar ter discussie. Hannibal Lecter leidt als kunstkenner een luxeleventje in Italië. Maar een gruwelijk verminkte miljardair, een van de zeldzame slachtoffers die ooit een van zijn aanvallen overleefden, weet hem op te sporen en lokt Lecter terug naar Amerika. Aan Hannibals instinct en vernuft om zowel uit de klauwen van zijn wraakengel als die van zijn favoriete klankbord, Clarice, te blijven.
Met Anthony Hopkins, Julianne Moore, Ray Liotta
Regie Ridley Scott
Originele release 2001

RED DRAGON
Ex-FBI agent Will Graham was ooit een zeer bekwaam onderzoeker. Hij verliet destijds het Bureau nadat hij zelf bijna het leven liet tijdens een poging om de ongrijpbare Dr. Hannibal Lecter te vatten. Vele jaren later stemt Graham er met tegenzin in toe om zijn steun te verlenen aan een onderzoek naar een reeks gruwelijke moorden. Al snel komt hij tot een vreselijk besef. Om de seriemoordenaar die bekend staat als de Tooth Fairy te ontmaskeren, moet hij binnendringen in diens geest. En de enige geest die even briljant en verwrongen is als die van de moordenaar is die van een oude bekende: zijn voormalige aartsvijand, de geïnterneerde Dr. Lecter.
Met Anthony Hopkins, Edward Norton, Ralph Fiennes, Harvey Keitel, Emily Watson
Regie Brett Ratner
Originele release 2002

Recente artikelen

Laatste reacties

Frank  |  23-12-2006

Ik zag de box vandaag staan bij Free Record Shop. 't Is een digipack met slipcase, maar dus maar 3 discs.
Lees meer >

YAH87  |  23-12-2006

Deze box is voor mij wel heel aantrekkelijk; 3 goede films voor een vrij schappelijke prijs zonder extra bonus DVD's (zijn voor mij ook de films niet voor waar ...
Lees meer >

Aloys  |  15-12-2006

Ik heb ze ook nog niet, wel gezien.. Maar ik vind deze box niks, hij is niet compleet, en heeft een lelijk design. Dan is de R1 een stuk mooier, maar daar...
Lees meer >

El Barto  |  14-12-2006

Ik had nog geen van deze DeeVeeDees in de collectie... dus toch maar kopen ben ik bang! :lol:
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina