Universal: Fast & Furious + Boxset vanaf 24 September verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray

Fast & Furious

Het vierde deel in de spectaculaire filmreeks is vanaf 24 september op 2 disc special edition DVD en Blu Ray

Ben je klaar voor een adrenalinekick van snelle auto\'s, mooie vrouwen en stoere mannen?

Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriquez en Jordana Brewster zijn opnieuw samen te zien in het allernieuwste spektakel Fast & Furious dat Universal Pictures Benelux op 24 september in een 2 disc special edition DVD en Blu Ray uitbrengt. Het vierde deel van deze populaire filmreeks zit bomvol snelle auto\'s met brullende motoren, sexy vrouwen en heel veel actie. Kortom: de ideale mix voor een spectaculaire kijkavond waarbij de adrenaline door je aderen giert.

In 2001 werden hoofdrolspelers Vin Diesel en Paul Walker dankzij het spectaculaire autoracespektakel The Fast and the Furious direct op de kaart gezet. De sterren haakten, net als de vrouwelijke hoofdrolspeelsters Michelle Rodriquez en Jordana Brewster, bij de twee vervolgfilms 2 Fast 2 Furious in 2003 en Tokyo Drift in 2006, af. Onder regie van Justin Lin zijn alle hoofdrolspelers uit de eerste succesvolle The Fast and the Furious film nu weer bijeen voor Fast & Furious, het vierde deel in de filmreeks.

In Fast & Furious wordt de voortvluchtige ex-bajesklant Dom Toretto, gespeeld door Vin Diesel, opnieuw geconfronteerd met agent Brian O\'Conner, een rol van Paul Walker.
Ze keren terug naar de straten waar het allemaal begonnen is en worden gedwongen om samen te werken als Dom en Bryan te maken krijgen met een gezamenlijke vijand. De twee stoere actiehelden moeten een gevaarlijke deal sluiten om de vijand te slim af te zijn. Spectaculaire achtervolgingen, brullende motoren, en gevaarlijke stunts zorgen voor een ongeëvenaard sensationele kijkervaring...!

Regie: Justin Lin
Cast: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, John Ortiz, Gal Gadot...

Specificaties DVD:

Speelduur: 100 minuten
Beeld: 2.40:1
Geluid: Engels DD 5.1

Bonusmateriaal DVD:

  • Komische fragmenten
  • Onder de Motorkap: Muscle Cars & Importauto’s
  • Het bijeenbrengen van het team
  • Rijschool met Vin Diesel
  • Ten zuiden van de grens: Filmen in Mexico
  • Filmcommentaar met regisseur Justin Lin

Specificaties Blu-Ray:

Speelduur: 105 minuten
Beeld: 2.40:1 - 1080p , Extra’s: 480i/p SD
Geluid: Engels DTS-HD MA 5.1, Frans, Duits, Spaans, Italiaans DTS 5.1, Extra’s: Engels DD 2.0

Bonusmateriaal Blu-Ray:

  • Exclusieve Blu-ray Extra’s
  • TAKE CONTROL: met Paul Walker en Justin Lin achter de schermen van de film.
  • VIRTUAL CAR GARAGE: een gedetailleerde inspectie van de vette karretjes. Creëer en deel je gepersonaliseerde bolide met je vrienden!
  • FAST & FURIOUS VIDEO MASH-UP: maak en deel je eigen montage met de spetterende actiescènes en muziek uit de film, via BD-Live™!
  • Surf naar het BD-LIVE™CENTER om de recentste trailers te downloaden, een chatsessie met je buddies te hosten, je eigen webcamcommentaar te uploaden, en nog veel meer!

Overige Extra\'s:

  • Overige Extra’s
  • Los Bandoleros! De exclusieve korte film die uit de doeken doet wat er gebeurde net voor de explosieve openingsscène van Fast & Furious.
  • Onder de motorkap: muscle cars en imports
  • De hereniging van de originele cast
  • Rijschool met Vin Diesel
  • Het filmen van de overval op de monstertruck

Fast & Furious boxset


Explosieve 4-delige collector’s set
DVD & Blu-Ray - 24 september 2009

Deze fantastische vierdelige boxset neemt je mee op de opwindendste roadtrip aller tijden, een adembenemend explosieve mix van benzine en adrenaline! Gordels om en zet je schrap voor de vier films uit de Fast & Furious-franchise, van illegale straatraces in LA en witwasoperaties in Miami tot levensgevaarlijke driftingraces in de straten van Tokyo en een grensoverschrijdende dollemansrit in Mexico... plankgas van A tot Z!

The Fast and The Furious
In het blitse machowereldje van illegale straatraces in Los Angeles ben je pas een echte man als je als eerste over de streep flitst. Wie van snelle wagens en dito meiden houdt, komt uitgebreid aan zijn trekken met The Fast And The Furious, automobiele adrenaline van de bovenste plank. Paul Walker is een jonge undercoveragent die als lid van Vin Diesels raceteam het circuit infiltreert, om er een reeks kapingen te onderzoeken. Wanneer enkele bendeleden onraad ruiken, komt Walker in een lastig parket terecht en moet hij zelf uitmaken welke kant hij kiest…

2 Fast 2 Furious
De Oscar®genomineerde* Regisseur John Singleton (Boys N Da Hood) tekende met deze actiethriller boordevol explosieve straatraces voor een keicool vervolg op The Fast And The Furious. Nadat de rebelse flik Brian O’Connor (Paul Walker) zijn vriend Dom Toretto, de criminele leider van een bende straatracers, liet ontsnappen, raakte hij zijn politiepenning kwijt. Terug in Miami en herenigd met zijn oude vriend Roman Pearce (Tyrese), wil hij zijn fout rechtzetten met een nieuwe undercoveropdracht. Samen met de bloedmooie Monica Fuentes (Eva Mendes) probeert hij een louche zakenman te ontmaskeren. Eindelijk kan hij zichzelf bewijzen… en opnieuw racen. Maar nu staat ook zijn leven op het spel.

The Fast and The Furious: Tokyo Drift
Wanneer de veroordeelde straatracer Sean Boswell (Lucas Black) een nieuw leven probeert op te bouwen aan de andere kant van de wereld, brengt zijn obsessie voor racen hem in meer dan één opzicht in botsing met de Japanse onderwereld. Om te overleven in deze voor hem onbekende wereld, moet hij het ‘drifting’ onder de knie krijgen - een nieuwe racestijl waarbij opgevoerde en ‘gepimpte’ auto’s door haarspeldbochten scheuren. Op zoek naar de ultieme “road rush”, tarten de driftracers de zwaartekracht en de dood.

Fast & Furious
Het vierde en ultieme hoofdstuk in de snelste filmfranchise ooit, met de cast uit de originele film! Van de overval op een monstertruck tot millimeterwerk in benauwende tunnels, van de drukke straten van de grote stad tot de wildste exotische bestemmingen, Fast & Furious voert je opnieuw mee naar een opwindende wereld van benzine en adrenaline.

Recente artikelen

Laatste reacties

deeii  |  29-09-2009

Heb vandaag de 1-4 Box (Blu-ray) binnen gekregen van play.com , en alle deeltjes hebben NL ondertiteling, weet niet of dit ook geld voor de DVD.
Lees meer >

The Gr8oNe  |  25-09-2009

Welke UK internetshops sturen uberhaupt DVD's naar NL? Ik wil deze wel importen subs of niet... Amazon UK is er sowieso 1 die naar Nederland verstuurd.
Lees meer >

Manuel_K  |  25-09-2009

Heeft de UK import NL subs? en waar is het goedkoopst te krijgen. We zijn tenslotte nederlanders :o Welke UK internetshops sturen uberhaupt DVD's naar NL? Ik ...
Lees meer >

The Puma  |  25-09-2009

Heeft de UK import NL subs? en waar is het goedkoopst te krijgen. We zijn tenslotte nederlanders :o
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina