Universal: 40 Days And 40 Nights op DVD

UNIVERSAL PICTURES (BENELUX) INTRODUCEERT

40 DAYS AND 40 NIGHTS


DE EERSTE AMERIKAANSE COMEDY OVER SEKS ZONDER DE SEKS

Amsterdam, 19 december 2002 – Van de producenten van Notting Hill en Bridget Jones's Diary komt 40 Days And 40 Nights, een film over een jongen die besluit om tijdelijk celibatair te leven. Terwijl het bij veel andere typische tienerkomedies gaat over tieners die geen genoeg kunnen krijgen van seks, gaat het in deze film over een jongen die genoeg meisjes kan krijgen, maar voor een bepaalde tijd afscheid neemt van zijn oude leventje.

De laatste serieuze relatie van Matt Sullivan (Josh Hartnett) is een complete ramp geworden. Sinds die mislukking heeft hij veel liefdesverdriet, maar vooral is hij relaties helemaal zat.
Matt is een knappe jongen van in de twintig en verdient z'n geld met het ontwerpen van websites. Om zijn liefdesverdriet te boven te komen neemt hij, na een gesprek met zijn broer die priester is, een rigoureus besluit: totaal geen seks meer. Tijdens de komende vastenperiode doet hij helemaal niet meer aan seks. Geen geflirt met de meiden op zijn werk, geen gezoen, niet even voelen... Veertig dagen en nachten dus helemaal niks. In eerste instantie voelt Matt zich er kiplekker bij. Hij heeft het gevoel dat hij weer de baas is over zijn eigen lot. Maar dat wordt allemaal op losse schroeven gezet als hij Erica tegenkomt in de wasserette. Want Erica is de vrouw van zijn dromen. Ze is sexy, mooi, opgewekt en slim, en Matt wordt helemaal gek van haar.

Iedereen in de omgeving van Matt heeft gewed op de uitkomst van die veertig dagen en veertig nachten. De druk is groot. En nu komt het probleem 'Erica' er ook nog bij. Kan Matt zijn gelofte in stand houden? En zo ja, kan Matt dan toch iets moois beginnen met Erica?

Releasedatum: Huurvideo en huurDVD: 14 januari 2003
Koopvideo en KoopDVD: 6 februari 2003
Regisseur: Michael Lehmann
Cast: Josh Hartnett, Shannyn Sossamon
Speelduur: 90 minuten
Genre: komedie

DVD extra’s: Specificaties:
• Feature commentary with the director, producer and screenwriter • Beeld 16:9 anamorphic widescreen
• theatrical trailer • geluid dd 5.1
• ondert. engels, nederlands

Recente artikelen

Laatste reacties

detulp050  |  29-12-2002

40 days 40 nights is -althans dat is mijn mening- een vervelende film die bol staat van flauwe preutse grapjes die het niveau van een dertienjarige sexueel gef...
Lees meer >

van der velden  |  24-12-2002

veel gehoord van de film zelf lijkt hij me wel mooi maar hoor ook veel dat hij tegenvalt kan iemand dit bevestigen
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina