Uiterst compacte videoprojector bij ViewSonic

ViewSonic voegt met de PJ250 een nieuwe videoprojector met DLP-technologie toe aan zijn gamma. De PJ250 is elegant en compact, weegt nauwelijks 1 kg en biedt uitstekende prestaties voor mobiele presentaties.

Het kleinste model uit het ViewSonic-gamma werkt met een resolutie van 1.024x768 (XGA) en biedt een lichtsterkte van 1.000 lumen voor het projecteren van beelden van hoge kwaliteit met natuurgetrouwe en verzadigde kleuren, zelfs in een zeer belichte omgevingen. Zijn contrastverhouding bedraagt 2000:1. Dit garandeert een zuiver beeld tot in de hoeken en zorgt ervoor dat ook de kleinste details op het scherm zichtbaar blijven.

"De PJ250 is ongetwijfeld een van de kleinste projectoren ter wereld en meteen ook een van de lichtste, zodat hij thuishoort in de categorie microportables. ViewSonic verwacht voor de komende jaren een enorm potentieel in dit marktsegment, vooral omdat dit soort producten uitstekende prestaties koppelt aan een minimaal gewicht en zeer beperkte afmetingen", verduidelijkt Haarvard Foseid, directeur presentatieproducten voor ViewSonic Europe.

Met zijn dubbele interface (analoog en digitaal - DVI-I) is dit model geschikt voor elke vorm van projectie in een professionele omgeving. Daarnaast werkt het toestel dankzij de zeer complete videoaansluiting even overtuigend in home-cinematoepassingen om televisie, dvd's of video's te bekijken. Bovendien beschikt hij over een formaatafstelfunctie van 4:3 naar 16:9 zodat aanpassing aan het bronformaat mogelijk is.

"Mobiele professionals zullen de combinatie van lichtgewicht en topprestaties weten te waarderen. Met de PJ250 stelt ViewSonic een krachtige maar uiterst handige DLP-projector voor. Wij zijn ervan overtuigd dat hij ook het nog altijd groeiende aantal home-cinemafans zal weten te verleiden", besluit Haavard Foseid.

De PJ250 wordt geleverd met afstandsbediening en opbergtas, en heeft een garantie van drie jaar (inleveren in de winkel). Het toestel is onmiddellijk beschikbaar tegen een adviesprijs van €3559,- incl. BTW.

Recente artikelen

Laatste reacties

Surya  |  31-03-2003

Klein is ie wel, maar 1000 lumen is wel niet zo veel
Lees meer >

Alexander de Mol  |  31-03-2003

'Sexy' klein projectortje hoor. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe zo'n apparaat presteert.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina