Twin Pics/Cineart releases op DVD in januari

Januarireleases van Twin Pics/Cineart op DVD:

WINTER SLEEP (DVD)

Winter Sleep DVDDe gepensioneerde acteur Aydin runt een hotelletje in centraal Anatolia samen met zijn jonge vrouw Nihal, met wie hij een stormachtige relatie heeft, en zijn zus Necla, die nog steeds haar recente scheiding verwerkt. ‘s Winters, bij het vallen van de eerste sneeuw, vormt het hotel hun schuilplek, maar evenzeer een onontkoombare plaats die hun onderlinge rancunes aanwakkert.

WINTER SLEEP won de Gouden Palm (Beste Film) op het Filmfestival van Cannes 2014 en ontving de Audience Award op Sydney Film Festival 2014.

Regie: Nuri Bilge Ceylan
Cast: Haluk Bilginer, Melisa Sözen, Demet Akbag

Speelduur:  196 min.
Land:  Turkije
Jaar:  2014
Genre:  Drama

DVD release 28-01-2015

 

SAINT LAURENT (DVD)

Saint Laurent DVD1967 - 1976. het leven van Yves Saint Laurent in een decennium waarin hij alle facetten van zijn statusals een van de grootste ontwerpers aller tijden intens zal beleven. Met Chanel model Gaspard Ulliel als de Franse ontwerper Yves Saint Laurent en actrice Léa Seydoux als Loulou de La Falaise, zijn muse en mede-ontwerpster.

Regie: Bertrand Bonello
Cast: Gaspard Ulliel, Jeremie Renier, Louis Garrel, Lea Seydoux, Amira Casar

Speelduur:  135 min.
Land:  Frankrijk
Jaar:  2014
Genre:  Biografie
Extra:  Interview met Bertrand Bonnello, Gaspard Ulliel, Jérémie Renier

DVD release 28-01-2015

 

3 COEURS (DVD)

3 Coeurs DVDOp een avond in een kleine provinciestad mist Marc (Benoît Poelvoorde) de laatste trein richting Parijs. Per toeval ontmoet hij Sylvie (Charlotte Gainsbourg). Al wandelend door de straten praten ze de hele nacht zonder het over zichzelf te hebben. Het voelt meteen vertrouwd. Wanneer Marc in de ochtend de trein neemt spreken ze af elkaar een paar dagen later in Parijs te ontmoeten. Sylvie wacht op de afgesproken plek, maar Marc wordt opgehouden en komt te laat. Hij probeert haar te vinden maar komt uiteindelijk Sophie (Chiara Mastroianni) tegen, zonder te weten dat zij de zus is van Sylvie.

3 COEURS, met Catherine Deneuve als moeder van de zussen, toont een intrigerende driehoeksverhouding. Dit romantische drama van Benoît Jacquot ging in première op het Filmfestival van Venetië en draaide op het Internationaal Filmfestival van Toronto.

Regie: Benoit Jacquot
Cast: Benoit Poelvoorde, Charlotte Gainsbourg, Chiara Mastroianni, Catherine Deneuve

Speelduur:  108 min.
Land:  Frankrijk
Jaar:  2014
Genre:  Drama

DVD release 28-01-2015

Twin Pics

 

Recente artikelen

Laatste reacties

peptalk  |  01-02-2015

Winter Sleep slechts op DVD? Waanzin. Ja idd, ze kunnen er toch gewoon 50 maken en dan voor 100 euro p.s. verkopen. Ow nee, dan importeert iedereen hem...
Lees meer >

Oudlid_X5  |  01-02-2015

Winter Sleep slechts op DVD? Waanzin.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina