Twin Pics i.s.m. Cinéart:: Vier DVD releases in juni

Twin Pics

Twin Pics presenteert i.s.m. Cinéart:


LE PETIT NICOLAS
RELEASE DATUM : 7 JUNI
coverEEN FILM VAN LAURENT TIRARD

Nicolas heeft een leuk en rustig leventje. Zijn ouders houden van hem en hij heeft een stel leuke vrienden met wie hij zich rot amuseert. Hij wil vooral niet dat zijn leven verandert. Op een dag vangt Nicolas een gesprek op tussen zijn ouders. Hij denkt dat zijn moeder zwanger is en hij vreest het ergste. Nicolas is bang dat alle aandacht naar het kleine broertje zal gaan en dat hem hetzelfde lot te wachten staat zoals Klein Duimpje, door zijn ouders achtergelaten in het bos...




UNMADE BEDS
RELEASE DATUM : 14 JUNI
coverEEN FILM VAN ALEXIS DOS SANTOS - MET MICHIEL HUISMAN

Deze coming-of-age film met swingende soundtrack en internationale cast gaat over een groep jongeren in de hippe krakerscene van East End Londen. De Spaanse Axl is op zoek naar zijn vader en zijn verleden. De Belgische Vera probeert haar verleden juist zo snel mogelijk te vergeten om over haar liefdesverdriet heen te komen. Toch begint ze aarzelend een romance met de charismatische vreemdeling X Ray Man gespeeld door Michiel Huisman. In 'Unmade Beds' wordt er geworsteld met het verleden, met de liefde en met het leven. Onopgemaakte bedden lijken de enige herinnering aan een dronken avond.



LE CONCERT
RELEASE DATUM : 14 JUNI
coverEEN FILM VAN RADU MIHĂILEANU

Ten tijde van Brejnev stond Andreï Filipov aan het hoofd van het wereldberoemde Bolshoï Orkest en was hij de meest befaamde dirigent van Rusland. Omdat hij weigerde de joodse muzikanten uit het orkest te zetten, werd hij op het hoogtepunt van zijn carrière ontslagen. Dertig jaar later werkt hij nog steeds voor het Bolshoï Orkest, maar wel in de schoonmaakploeg.
Op een avond ziet Andreï toevallig een fax waarin de Théâtre du Châtelet het orkest officieel uitnodigt voor een concert in Parijs. Andreï krijgt een waanzinnige idee. Waarom zou hij zich niet samen met zijn vroegere collega-muzikanten, die zoals hij leven van klusjes, voordoen als het Bolshoï Orkest en met hen naar Parijs gaan? Eindelijk is het moment gekomen waarop ze wraak kunnen nemen. Het is het begin van een muzikaal avontuur.



[REC] 2
RELEASE DATUM : 21 JUNI
coverEEN FILM VAN JAUME BALAGUERÓ & PACO PLAZA

Direct na het einde van [Rec], wordt het verhaal weer opgepakt. Een dokter en een SWAT-team worden naar het afgesloten gebouw gestuurd en proberen de situatie onder controle te krijgen. Door middel van een camera weten ze alle gebeurtenissen vast te leggen. Er is wederom geen weg naar buiten en een duistere, mysterieuze nachtmerrie is aanstaande, want ze zijn niet alleen..



Recente artikelen

Laatste reacties

Sneaker  |  20-06-2010

Rec 2 voor mij.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina