Twin Pics i.s.m. Cinéart - Looking for Eric en Le Hérisson op DVD

Twin Pics

Twin Pics presenteert i.s.m. Cinéart:


LOOKING FOR ERIC

coverEen film van KEN LOACH

Releasedatum: 15 februari 2009

Eric Bishop, een postbode uit Manchester, zit in de put. Zijn stiefzonen zijn betrokken bij allerlei duistere zaakjes, zijn dochter vindt hem een loser en zijn liefdesleven stelt niets voor. Zelfs de vriendschap en het goede humeur van zijn collega's, die er alles doen om hem op te beuren, helpen niet...

Op een avond richt Eric zich tot zijn idool die hem vanaf een poster in zijn kamer aanstaart. Wat zou de grootste speler van Manchester United doen als hij in zijn schoenen zou staan? Eric is ervan overtuigd dat ‘King’ Cantona hem kan helpen zijn leven terug op de rails te krijgen.

LE HÉRISSON

coverEen film van MONA ACHACHE

Releasedatum: 22 februari 2009

Paloma, een intelligent meisje van 11 jaar, zit niet lekker in haar vel. Ze besluit op haar twaalfde verjaardag zelfmoord te plegen. Maar eerst geeft ze zichzelf een halfjaar, om er zeker van te zijn dat het leven niet alsnog mooi genoeg is om geleefd te worden. In hetzelfde Parijse gebouw waar zij met haar familie woont, wonen de conciërge Renée, een kluizenaar die volledig in haar boeken verdiept is, en de mysterieuze Japanner Kakuro. Tussen hen ontstaat een onverwachte vriendschap waardoor Paloma een andere kijk op het leven krijgt.

'Le Hérisson' is de verfilming van het boek 'Elegant als een egel' (Prometheus © 2008).  

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina