Tweede seizoen Deense serie Follow the Money 23 december op DVD en Blu-ray

Tweede seizoen van de Deense serie

FOLLOW THE MONEY

Follow the Money Seizoen 2 Blu rayFollow the Money Seizoen 2 DVD

vanaf 23 december op DVD en Blu-ray
De serie van de makers van The Killing, Borgen en The Legacy
is al exclusief te reserveren bij Bol.com
.

Rechercheur Mads kan de fraude die Evergreen pleegde niet uit zijn hoofd zetten omdat het hem niet lukte de charismatische CEO Sander en president-directeur Christensen te arresteren. Een ogenschijnlijk onbelangrijke zaak over een failliet timmerbedrijf wekt echter zijn belangstelling – al snel komt hij zo op het spoor van grootscheepse fraude bij een belangrijke bank.
Advocate Claudia heeft een zware prijs betaald voor haar betrokkenheid bij Evergreen. Na achttien maanden gevangenisstraf is ze weer vrij, maar haar zoontje woont nu bij zijn vader in Parijs en Deense bedrijven zijn niet geïnteresseerd in een veroordeelde advocaat. Ze is daarom gedwongen een baantje in een café te nemen, waar Christensen haar vindt en de kans biedt haar foute keuzes recht te zetten.
Monteur Nicky had in het eerste seizoen zijn leven gebeterd, maar als zijn collega Bimse hem overhaalt een auto te stelen, komt hij hard in aanraking met de ijskoude Zweedse fixer van Evergreen. De Zweed heeft een scherp oog voor de speciale talenten die voor zijn vak nodig zijn. Nicky bezit de benodigde ambitie, hebzucht en stalen zenuwen en wordt zijn rechterhand. Hij ondervindt echter al snel de donkere keerzijde van zijn nieuwe, opwindende baantje.

Cast: Thomas Bo Larsen, Natalie Madueño, Esben Smed

Technische specificaties DVD box:
Denemarken, 2016
Speelduur: 10 x 60 min.
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 2.0
Extra specificaties Blu-ray: dts-HD - Master Audio 5.1 | 1080/50i

De pers over het eerste seizoen 
Het Parool: “Een nieuwe Deense hitserie” / VARA Gids: “De nieuwe Borgen” / NRC: “Gelaagd misdaadverhaal” / KRO Gids: “Een boeiende serie waarin machtswellust, hebzucht en menselijk drama samenkomen” / De Telegraaf: “Een waardige opvolger (voor Wallander, Borgen en The Killing)” / FD Persoonlijk: “Hoogmoed die zijn eigen ondergang creëert, daar kijken we graag naar, veilig vanaf de driezitter” / Mikro Gids: “Nieuwe Deense kraker”

Vanaf januari zendt de VARA het tweede seizoen van Follow the Money uit op NPO 2

Lumière Crime Series logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina