Twee Warner Home Video releases op 29 mei

Twee Warner Home Video releases op 29 mei

 

De aangrijpende miniserie over de onmogelijke liefde van het schrijversduo

HEMINGWAY & GELLHORN

vanaf 29 mei verkrijgbaar op DVD

We were good in war. And when there was no war, we made our own.

      Hemingway & Gellhorn packshot.jpgDit is het legendarische verhaal van een van de grootste romances uit de vorige eeuw: Hemingway & Gellhorn. De gelijknamige HBO miniserie legt het leven, de liefde en tumultueuze relatie tussen Ernest Hemingway (Clive Owen) en WOII correspondente Martha Gellhorn (Nicole Kidman) vast. Warner Home Video brengt de miniserie Hemingway & Gellhorn 29 mei uit op DVD.

Regisseur Philip Kaufman weet het liefdesverhaal van de literaire meester-schrijver Ernest Hemingway en de revolutionaire oorlogscorrespondente Martha Gellhorn op meeslepende wijze in beeld te brengen. Nicole Kidman en Clive Owen kruipen in de huid van het avontuurlijke duo, die als ooggetuige verslag deden van alle grote conflicten uit hun tijd, maar de enige oorlog die ze niet overleefden was de strijd tussen henzelf.

Bonusmateriaal DVD:
* Audiocommentaar met Philip Kaufman en Walter Murch, Jr.

Speelduur: 155 minuten
Kijkwijzer: 16: geweld, grof taalgebruik

 

Het waargebeurde verhaal van surflegende Jay Moriarity

CHASING MAVERICKS

vanaf 29 mei verkrijgbaar op DVD en VOD

      Packshot Chasing Mavericks.JPGWarner Bros. Home Entertainment Benelux presenteert op 29 mei de DVD release van CHASING MAVERICKS, de film gebaseerd op het waargebeurde verhaal  van surflegende Jay Moriarity. In CHASING MAVERICKS volgt de kijker de meeslepende en avontuurlijke reis van een jongen met een droom en de levens veranderende gebeurtenissen die hierop volgen. CHASING MAVERICKS is een must-have voor alle surfliefhebbers!

Synopsis:
Chasing Mavericks is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de 15-jarige Jay Moriarity (Jonny Weston) met een droom: als jongste ooit de legendarische Maverick golven van surfparadijs Californië te bedwingen. Om deze droom te kunnen verwezenlijken, vraagt hij de hulp van ervaren surfer Frosty (Gerard Butler), die met tegenzin toezegt. Jay en Frosty gaan op een ongelooflijk avontuur en langzaamaan groeit een band tussen de twee, die hun levens voor altijd zal veranderen.  Frosty leert een betere vader voor zijn kinderen te zijn en Jay voelt de steun die hij thuis mist. Wanneer Jay na het uitputtende trainingsregime daadwerkelijk de levensgevaarlijke golven van de Mavericks in peddelt, kan Frosty niets anders doen dan bidden om een goede afloop.

Kijkwijzer: 6: geweld, grof taalgebruik
Speelduur: 112 minuten

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina