Twee Splendid film releases op DVD en Blu-ray Disc op 25 oktober



Splendid Film presenteert:

Iron Sky: de langverwachte inktzwarte comedy van Timo Vuorensolas.
Haai Five: de sprankelende familiefilm voor de koude herfstmaanden

25 oktober op DVD & Blu-ray Disc.


IRON SKY

coverMeer dan acht miljoen keer is de bijzondere no-budget film "Star Wreck" van Timo Vuorensolas bekeken op het Internet. Nu heeft de, uit Finland afkomstige, regisseur met Iron Sky zijn eerste professionele film uitgebracht dat deels verwezenlijk kon worden door middel van crowdfunding. Een inktzwarte comedy in de stijl van de traditionele grote sci-fi klassiekers en met een knipoog naar de stijl van "Inglourious Basterds" en "Star Wars.

Vlak voor het einde van de Tweede Wereldoorlog slagen de nazi’s erin om met behulp van reusachtige UFO’s,de zogeheten “Reichsflugscheiben”, de donkere kant van de maan te koloniseren. Als hun geheime basis per ongeluk wordt ontdekt tijdens een Amerikaanse maanmissie in 2018 zien de nazi’s in dat hun tijd is gekomen om terug naar de aarde te keren en daar de wereldheerschappij te heroveren. Vanaf dan rust het lot van de mensheid op de schouders van Renate Richter (Julie Dietze), een zelfverzekerde nazi-ideologie lerares met een “Gretchen” kapsel. Als de nazi’s eenmaal op de aarde zijn geland, wordt het haar al snel duidelijk dat haar hele leven op de maan een leugen was. Zal ze erin slagen om haar, met macht geobsedeerde, verloofde Klaus Adler (Götz Otto) te stoppen en de vrede terug te brengen op aarde?

Tot de top cast behoren o.a. Götz Otto („James Bond – Tomorrow Never Dies“), Udo Kier („Melancholia“), Julia Dietze („Knight 1½“) en Christopher Kirby ("Matrix: Revolutions“). De sellthru DVD en BD worden voorzien van een prachtige Limited Original Steelbook.

Regie: Timo Vuorensolas
DVD: adviesprijs EUR 14.99.-
Blu-ray Disc: adviesprijs EUR 19.99.-
Specials:Featurettes, Interviews, Berlinale Special Gallery & teaser trailer
Ook verkrijgbaar op VOD

HAAI FIVE

coverHaai Five is een echte film voor het hele gezin die laat zien hoe belangrijk familie en vriendschap is. Na Nemo zijn er nu Pup en Julius die op avontuur gaan. Dompel je onder in het spannende avontuur van Pup en Julius die opzoek gaan in de grote mensenwereld naar haaieneieren.

Als duikers haaieneieren van Pup zijn koraalrif stelen, besluit het kleine haaitje om zijn broertjes en zusjes te gaan redden in de grote mensenwereld – hoe moeilijk en gevaarlijk dat ook zal zijn. Zijn missie brengt hem op het land, waar één groot avontuur op hem staat te wachten. Een wereld vol schoonheid maar ook vol gevaar en dat het zo spannend zou zijn, had bamboehaai Pup in zijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen.

Julius en Pup zijn beste vriendje en de grote stoere haai Julius, maakt zich grote zorgen over zijn vriendje Pup. Hij besluit zijn vriendje uit de handen van de mensen te gaan redden. Op weg naar de grote mensenwereld zit hij vol spanning, maar heeft hij ook enorme trek in kip. Hoe Julius aan land komt en uiteindelijk zijn vriendje redt en zijn honger in kip stilt, ondervind je in dit knotsgekke avontuur voor het hele gezin!  

Regie: Goh Aun Hoe
DVD: adviesprijs EUR 14.99.-
Blu-ray Disc: adviesprijs EUR 19.99.-

Recente artikelen

Laatste reacties

deweb  |  16-10-2012

De trailer van iron sky was veelbelovend, grote kans dat ik deze op een schijfje ga lenen/kopen.
Lees meer >

RDV  |  15-10-2012

IRON SKY ga ik zeker halen. (y)
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina