Twee Splendid film releases op DVD en Blu-ray Disc op 20 december



Splendid Film presenteert:

In de laatste maand van 2012 biedt Splendid Films twee uiteenlopende titels.
Doomsday Book is een Koreaanse science fiction thriller waarin het filosofische debat over technologie en menselijkheid wordt aangegaan en Six Bullets is een brute actiefilm met Jean-Claude van Damme die op zoek gaat naar een door mensenhandelaars ontvoerd meisje, de dochter van een MMA kampioen.

20 december op DVD & Blu-ray Disc.


DOOMSDAY BOOK

coverDoomsday Book is een uitdagend drieluik van de hand van de Koreaanse regisseurs Kim Jee-Woon (I Saw the Devil, The Last Stand) en Yim Pil-Sung (Hansel & Gretel) in de stijl van I-ROBOT en het visueel bedwelmende en beklemmende Melancholia van regisseur Lars von Trier. Aan Doomsday Book ligt een poëtische, krachtige sci-fi boodschap ten grondslag. De film gaat het filosofische debat aan over technologie en menselijkheid.

Synopsis:
Het verhaal speelt zich af in de high tech toekomst waarin het einde van de wereld nadert en de mensheid afstevent op haar eigen vernietiging. In het eerste deel De Schepping van de Hemel, bereikt een robot verlichting in een als een bedreiging voor de toekomst van de mensheid. In A Cool New World strijdt de mensheid tegen een dodelijk virus en een jonge man verandert in een bloeddorstige, meedogenloze zombie die de overlevenden opjaagt. Het sluitstuk van het drieluik Happy Birthday gaat over een ingenieur die bevriend raakt met een kunstmatige intelligentievorm en ondertussen komt een ogenschijnlijk onstuitbare meteoor op de aarde af die al het leven op de aarde zal vernietigen.

Het overtuigende acteerwerk is afkomstig van een uitstekende cast: met onder andere Song Sae- byuk (Mother), Bae Doo-Na (The Host) en Kim Gyuri (2009: Lost Memories).

* Doomsday Book won op het Canadese Fantasia Festival de Cheval Noir Award als beste film voor zijn originaliteit en intelligentie.

Regie: Kim Jee-Woon & Yim Pil-Sung
DVD: adviesprijs EUR 14.99.-
Blu-ray Disc: adviesprijs EUR 19.99.-
Ook verkrijgbaar op VOD

SIX BULLETS

coverJean-Claude Van Damme schittert in deze brute actiefilm van de maker van Assassination Games, Hardwired en Undisputed. Van Damme speelt in Six Bullets een ex-legionair en huurling genaamd Simon Gallië, die op zoek gaat naar een ontvoerd meisje dat hij uit de handen van mensenhandelaars wil redden. Six Bullets ligt qua stijl in de lijn van Man on Fire en Taken. Andere hoofdrollen zijn voor Anna-Louise Plowman (Shanghai Knights) en Joe Flanigan (Stargate: Atlantis)

Synopsis:
Simon Gallië heeft een bijzonder talent, hij heeft een neus voor het opsporen van vermiste personen. Bij zijn laatste missie zijn onschuldige kinderen gestorven en het lukt hem niet meer om verder te gaan. Toch wordt er al snel weer een beroep gedaan op zijn uitzonderlijke vaardigheden. De dochter van de top Mixed Martial Arts (MMA) kampioen Fayden Andrew (Joe Flanigan) wordt ontvoerd door mensenhandelaars en Van Damme wordt op de zaak gezet. Van Damme heeft hierbij maar zeer kort de tijd om de brute ontvoerders te vinden en het meisje te redden en hij kent daarbij geen genade…

Regie: Ernie Barabash
DVD: adviesprijs EUR 14.99.-
Blu-ray Disc: adviesprijs EUR 19.99.-
Ook verkrijgbaar op VOD

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina