Twee Splendid Film releases op DVD en Blu-ray Disc in oktober


Splendid Film presenteert:


Space Battleship Yamato en Tomorrow When the War Began vanaf 20 oktober verkrijgbaar op DVD & Blu-ray Disc

 

Space Battleship Yamato (DVD & Blu-ray Disc)

coverDeze spectaculaire science fiction actiefilm maakt veel indruk met zijn fantatische special effects en zeer gedetailleerde filmdecors. Dat gecombineerd met de aanwezigheid van de Japanse supersterren Takuya Kimura en Susumu Kodai maakt het heel begrijpelijk dat deze film DE kaskraker was in de Japanse bioscopen en fans van deze baanbrekende animatiefilmreeks in vervoering bracht.

Al jaren woedt er oorlog tegen de buitenaardse Gamilon, de strijd eist talloze slachtoffers.  De aardatmosfeer is na een  meteorenbombardement met radioactiviteit besmet. De weinige overlevenden houden zich met moeite staande in onderaardse bunkersteden. Het einde van de  mensheid is nabij… tot er onverwacht een bericht van de Iscandariërs de aarde bereikt. De vijanden  van de Gamilon beschikken over de noodzakelijke technologie om onze planeet weer bewoonbaar te maken! Het laatste overgebleven slagschip, de Yamato, begint aan de gevaarlijke tocht naar  Iscandar. Kan de Yamato standhouden tegen de oppermachtige vloot van de Gamilon standhouden en haar doel bereiken?

Regie: Takashi Yamazaki

Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99  


 

Tomorrow When the War Began (DVD & Blu-ray Disc)

cover TOMORROW, WHEN THE WAR BEGAN is gebaseerd op de gelijknamige, succesvolle boekenserie van John Marsden.
Het verhaal over het lot van acht verschillende studenten (o.a. Rachel Hurd-Wood uit "Solomon Kane" en "Perfume"), die plotseling in een  uitgebroken oorlog terechtkomen, is een spannende actiefilm en het antwoord van Australië op de actiefilms van Jerry Bruckheimer.

Acht studenten reizen voor enkele dagen naar een afgelegen gebied en gaan midden in de Australische natuur kamperen. Ze beleven wat wilde feestjes en hebben de tijd van hun leven. Wanneer er midden in de nacht diverse gevechtsvliegtuigen agressief en laag over hen heen vliegen, beseffen ze nog niet dat hun leven voor altijd is veranderd. Als ze terugkeren en merken dat hun huizen verlaten zijn, dringt het tot ze door dat er zonder enig signaal vooraf een oorlog is uitgebroken. De paniek slaat toe. Ze zijn volledig op zichzelf aangewezen en moeten vechten om te overleven. Ze stellen zichzelf  de vraag: moeten we ons verschuilen en op de bevrijding door het leger wachten, of onze eigen familie en geliefden proberen te redden en de vijandelijke invasie trotseren?
Wat zou jij doen?

Regie:  Stuart Beattie

Consumentenadviesprijs: DVD EUR 14,99 – Blu-ray Disc EUR 19,99  

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina