Twee populaire TV-series zijn vanaf vandaag te koop op DVD.



Warner Home Entertainment presenteert twee populaire TV-series:



All evil will see the light

SUPERNATURAL

Seizoen 6 – vanaf 5 december verkrijgbaar op DVD

Supernatural packshot.jpgWarner Home Video brengt op 5 december Supernatural – seizoen 6 uit op DVD, de populaire drama/sci fi serie over de broers Dean en Sam, die samen het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Maker en uitvoerend producent Eric Kripke had in eerste instantie slechts vijf seizoenen in gedachten voor deze serie, maar door de blijvende stijging in kijkcijfers (op dit moment is seizoen 8 in Amerika te zien) werd Supernatural verlengd. De hooggewaardeerde serie (IMDB score van 8,6 onder 79.890 stemmers) won begin dit jaar 2 prijzen bij de People’s Choice Awards, waaronder voor Beste Sci-fi TV serie en Beste Drama TV serie. Geniet nu, waar en wanneer je maar wilt van de 22 spannende afleveringen van een van de beste drama series van het moment: Supernatural.

In seizoen zes speelt Supernatural meer en meer in op de relatie tussen de twee broers. Na de gruwelijke ontknoping van seizoen 5 bleef Dean alleen achter en was Sam afgedaald naar de hel. Dean is een ander mens geworden en zweert het jagen af om een gezin te kunnen vormen met Lisa en haar zoon Ben. Als Sam plotseling terugkeert weet hij Dean weer tot de jacht te verleiden. Toch klopt er iets niet, want Sam is veranderd. Een schokkende ontdekking bevestigt Dean’s vermoedens: dit is Sam, maar hij is niet compleet. In het diepzinnige en spannende zesde seizoen zie je hoe de sterke band tussen Winchesters meer dan ooit op de proef wordt gesteld. Terwijl ze naar elkaar op zoek zijn, moeten de broers ook nog allerlei bovennatuurlijke monsters bestrijden: duivels, engelen, vampiers, shapeshifters en een gruwelijke nieuwe vijand: the Mother of All.

Speelduur: 22 afleveringen; ca. 880 minuten, 6 discs
Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 5 december 2012

 

De populairste leden van de high society zijn terug met meer schandalen dan ooit!

GOSSIP GIRL

Seizoen 5 vanaf 5 december verkrijgbaar op DVD en als verzamelbox met alle seizoene

Gossip Girl S5.jpgVanaf 5 december kun je weer volop genieten van een nieuw seizoen boordevol luxeproblemen, avonturen en intriges van de populaire castleden uit Gossip Girl. In alweer het vijfde seizoen zijn Chuck, Nate, Serena en Blair terug met meer liefde, drama en schandalen dan ooit tevoren!  Warner Home Video brengt op 5 december niet alleen het complete vijfde seizoen uit op DVD, maar ook de verzamelbox met alle seizoenen van Gossip Girl. Ga er maar lekker voor zitten!  
Tijdens dit nieuwe seizoen is niemand veilig! De altijd zongebruinde Serena heeft de perfecte zomerbaan gevonden in Los Angeles, waar Chuck en Nate haar komen opzoeken. Ondertussen worstelt Blair in de Upper East Side nog steeds met de onmogelijke keuze tussen Prince Louis en Chuck. De wereld van Dan staat plotseling op zijn kop, wanneer hij ontdekt dat iemand stiekem een van zijn verhalen anoniem heeft gepubliceerd. Tenslotte dreigt de verrassende terugkeer van Serena’s nicht Charlie de familie Van der Woodsen van binnenuit te verscheuren.

Gossip Girl werd bij de Teen Choice Awards van 2011 met prijzen overladen. Chace Crawford (Nate) won de Choice Award voor beste acteur in het genre drama en Blake Lively (Serena) voor beste actrice in het genre drama, net als Leighton Meester (Blair). Ed Westwick (Chuck) won de Choice Award voor beste TV Villain.

Gossip Girl Box.jpgSeizoen 5

Releasedatum: 5 december 2012
Speelduur: 24 afleveringen à 40 minuten
Kijkwijzer:  6


Seizoen 1-5
Releasedatum: 5 december 2012
Speelduur: 111 afleveringen à 40 minuten
Kijkwijzer: 12

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina