Twee nieuwe recensenten voor DVD.nl!



Twee nieuwe recensenten voor DVD.nl.

Onze oproep voor nieuwe recensenten heeft gelukkig behoorlijk wat reacties opgeleverd. Een aantal daarvan zijn serieus gebleken en hierbij willen we de eerste resultaten aan jullie presenteren. Twee vroege vogels hebben alle proeven doorstaan en leveren vandaag hun eerste DVD-recensie af.

Vincent Vernel tekent voor FORGET THE FILM, WATCH THE TITLES, een bijzonder project over het belang van goede filmcredits in een film.
Daarnaast schreef Laurens van der Molen een recensie voor de DVD-uitgave van GOING THE DISTANCE, een romantische komedie.
We hopen dat jullie het werk van Laurens en Vincent weten te waarderen. Wij zijn in ieder geval heel tevreden over hun eerste werk en heten ze van harte welkom bij het redactieteam van DVD.nl!

Waar er mensen komen, gaan er mensen weg. Wilbert Rietman heeft na vijf jaar recenseren besloten om niet langer deel uit te willen maken van het redactieteam.
We willen hierbij Wilbert bedanken voor zijn specifieke werk in het horrorgenre! Daarnaast heeft Patrick van den Hul aangegeven voorlopig even geen tijd te hebben om te recenseren. Patrick is na zijn studie naarstig op zoek naar een goede baan en geeft daar voorlopig - begrijpelijkerwijs - de voorkeur aan. We hopen dat hij snel een baan vindt, zodat hij weer recensies voor DVD.nl kan gaan schrijven!

Het team is nog steeds niet compleet, dus als je nog serieuze interesse hebt om voor DVD.nl te recenseren, laat het ons dan weten. Er zijn nog een aantal lopende proefrecensies waarover een besluit moet worden genomen, maar er kunnen nog nieuwe worden ingestuurd.

Ludo Keeris
Hoofdredacteur DVD.nl

Recente artikelen

Laatste reacties

Richard G  |  10-03-2011

Veel succes bij het recenseren!
Lees meer >

Coen P.  |  10-03-2011

succes!
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina