Twee bloeddorstig goede series vanaf 14 oktober verkrijgbaar

Warner Brothers Home Entertainment presenteert:

Vampire Series

THE VAMPIRE DIARIES
HET COMPLETE ZESDE SEIZOEN

Vanaf 14 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc

Vampire Diaries 6 DVD & Blu rayEr is weer heel wat drama waar je je tanden in kunt zetten in het zesde seizoen van de horror fantasy serie The Vampire Diaries, het seizoen waarin afscheid wordt genomen van Nina Dobrev. Warner Bros. Home Entertainment presenteert op 14 oktober de DVD en Blu-ray Disc van het complete zesde seizoen van de hitserie. Mocht je nog geen enkele aflevering gezien hebben van The Vampire Diaries of alle afleveringen nog een keer willen bekijken, dan kan dat. Warner Bros. brengt op 14 oktober ook de boxset 1-6  uit op Blu-ray en DVD. Ga er lekker voor zitten en geniet van de mooie en bloeddorstige mannen en vrouwen in The Vampire Diaries.

Synopsis
Na een gepassioneerde zomer met Damon (Ian Somerhalder; Lost) keert Elena (Nina Dobrev; The perks of being a wallflower) terug naar Whitmore College samen met Caroline (Candice Accola; Supernatural). Wat ze niet weet is dat Bonnie (Kat Graham; 17 Again) haar leven heeft opgeofferd voor dat van Jeremy (Steven R. McQueen; Everwood). Ondertussen wordt de vriendschap tussen Stefan (Paul Wesley; Everwood) en Caroline sterker, nu ze het opnemen tegen de Travelers, een nomadische heksenstam die erop uit zijn om Mystic Falls van haar magie en bovennatuurlijke inwoners te ontnemen. In de schokkende seizoensfinale vreest Damon dat hij zijn geliefden verliest aan de “Other Side” en brengt een ongelooflijk offer om hen allen terug te brengen met catastrofaal en hartverscheurend resultaat.

The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith. Het zevende seizoen komt dit najaar op TV. The Vampire Diaries won talloze prijzen, waaronder de People’s Choice Award voor beste Nieuwe TV drama en maar liefst 25 Teen Choice Awards.

Bonusmateriaal:

• The Vampire Diaries: Good Bite and Good Luck; De uitvoerend producenten en cast van The Vampire Diaries zeggen vaarwel tegen Nina Dobrev, Steven R. McQueen, Marguerite MacIntyre en Michael Trevino na zes memorabele jaren
• The Vampire Diaries: Best.Reaction.Ever. De reacties van fans op grote momenten tijdens het seizoen via Twitter, fansites en andere social media die samen het verhaal van seizoen zes vertellen.
• Aflevering 615 Audiocommentaar. Schrijver/regisseur Julie Plec vertelt meer over haar regiedebuut
• The Vampire Diaries: 2014 Comic-Con Panel
• Come Visit Georgia PSA
• Deleted Scenes
• Second Bite: Gag Reel

Releasedatum: 14 oktober 2015
Speelduur: 22 aflevering van 42 minuten
Kijkwijzer: 16

THE ORIGINALS
HET COMPLETE TWEEDE SEIZOEN

Vanaf 14 oktober verkrijgbaar op Blu-ray Disc en DVD

Vampire Diaries 6 DVD & Blu raySmul jij ook van de spannende vampieren in The Originals? Dan is er goed nieuws, want Warner Bros. Home Entertainment brengt op 14 oktober het complete tweede seizoen uit op Blu-ray™ en DVD. Na het spannende eerste seizoen van The Originals, de spin-off van The Vampire Diaries, barst de hel nu echt los! Vampieren, heksen, weerwolven... allemaal willen ze de macht en zijn ze bereid daar behoorlijk wat voor op te offeren. Als er dan ook nog eens geheimen uit het verleden geopenbaard worden, weet je waar je als kijker aan toe bent: een bloedstollend tweede seizoen! Laat je meezuigen in 22 gloednieuwe afleveringen en een bijzondere selectie bonusmaterialen.

Synopsis
In het eerste seizoen keerde de vampier-weerwolf hybrid Klaus Mikaelson (Joseph Morgan; The Vampire Diaries, Immortals) samen met zijn broer Elijah (Daniel Gillies; Saving Hope) en zus Rebekah (Claire Holt; Mean Girls 2) terug naar de levendige, bovennatuurlijke stad New Orleans, waar hij ontdekte dat weerwolf Hayley (Phoebe Tonkin; The Secret Circle) zwanger was van zijn kind en vampier Marcel (Charles Michael Davis; Grey’s Anatomy), die dood gewaand werd, het French Quarter in handen had. Een bloedige oorlog tussen de vampieren en heksen was het gevolg. In het tweede seizoen moeten onze helden zich aanpassen aan de nieuwe status quo, nu de nieuwe machtige weerwolven de stad in handen hebben. Klaus moet wennen aan zijn nieuwe zwakheden en Elijah probeert wanhopig Hayley, die nu een hybride is, te redden van een vicieuze cirkel van zelfvernietiging. Nu er meerdere Mikaelsons opduiken, neemt het begrip “familie is macht” een hele nieuwe betekenis aan.

The Originals is een spin-off serie van de eveneens succesvolle horror fantasy serie The Vampire Diaries. Seizoen 3 van The Originals wordt dit najaar op TV uitgezonden.

Bonusmateriaal:
- The Originals Comic-Con Panel 2014 - Cast en producenten bespreken het komende tweede seizoen
- The Originals: Always and Forever - De uitvoerende producenten en cast van The Originals, bespreken de machtige Mikaelson familie

Releasedatum: 14 oktober 2015
Speelduur: 22 afleveringen van 42 minuten
Kijkwijzer: 16; geweld, grof taalgebruik

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Ludo Keeris  |  22-10-2015

Hij zou toch alleszins leverbaar moeten zijn. Ik zie geen informatie dat de release is geannuleerd. Dus de melding van Wehkamp zou zomaar toch kunnen kloppen. O...
Lees meer >

Claudio Santulli  |  22-10-2015

Tja, om een of andere geheimzinnige reden is hij schijnbaar uitgesteld. Misten misschien een ondertitelspoor, gok ik. of een andere fout. Wehkamp geeft wel 2 to...
Lees meer >

jamie.  |  21-10-2015

Wou de originals kopen op bluray maar is alleen op dvd leverbaar bij bol.com. Weet iemand hier mischien de oorzaak van.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina