Treme Seizoen 3 is vanaf 4 september op DVD verkrijgbaar

De aangrijpende en bekroonde serie over het leven van de inwoners van New Orleans in de nasleep van een van de grootste natuurrampen uit de Amerikaanse geschiedenis 

      Logo Treme S3.jpg

Seizoen 3 – vanaf 4 september op DVD

      Packshot Treme S3 mailing.jpgWarner Home Entertainment brengt 4 september 2013 het derde seizoen van de bijzondere dramareeks Treme op DVD uit. David Simon (The Wire, Generation Kill) en Eric Overmyer (Law & Order, New Amsterdam), de makers van de voor twee Emmy ® Awards genomineerde serie, hebben van Treme een aangrijpende, confronterende en muzikale serie gemaakt. Treme laat zien hoe de inwoners van New Orleans hun leven weer op de rails proberen te krijgen na Katrina. De onverwoestbare muzikale en culturele tradities die deze stad en haar inwoners zo uniek maken, vormen de rode draad in deze intrigerende serie. Maak je klaar voor de tien nieuwe afleveringen van het derde seizoen!

Synopsis Treme
Eerst kwamen de mensen terug. Daarna de misdaad. En nu, meer dan twee jaar nadat de grote stad bijna ten onder is gegaan, begint ook het geld opnieuw te komen. Voor de inwoners van New Orleans zijn zelfs de beloften van de heropbouw niet onvoorwaardelijk, en elke dollar die binnenkomt brengt nieuwe spanningen en nieuwe risico’s mee. Degenen die New Orleans kennen en ervan houden moeten het leven in hun stad opnieuw proberen op te bouwen. Het weinige dat ze kunnen doen heeft snel resultaat, en niets in New Orleans werkt zoals het zou moeten. De situatie is niet gemakkelijk. Uiteindelijk is hun enige wapen de gemeenschap. En cultuur.

Bonusmaterialen:
• Recaps van seizoen 1 en 2
• Audiocommentaren
• Behind Treme
• En nog veel meer!

Releasedatum: 4 september
Kijkwijzer: 16: geweld, grof taalgebruik
Speelduur: 615 minuten (4 discs)

 

Warner Logo

 

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina