Toshiba ontkent geruchten over de nieuwe DVD standaard

Toshiba ontkent geruchten over de nieuwe DVD standaard

Ondanks eerdere berichtgevingen dat Sony en Toshiba een akkoord bereikt zouden hebben over de nieuwe DVD standaard, reageert Toshiba nu als volgt:
"Toshiba gelooft dat een DVD standaard het beste is voor de consumenten en wij nemen actief deel aan gesprekken om dat te realiseren. Echter, op dit moment is er nog niets beslist en is er geen enkele beslissing gemaakt over een samenvoeging op welke basis dan ook. De indicatie dat een samenvoeging bereikt is op basis van een 0.1mm disc is pertinent ongefundeerd en fout. Dit in overweging nemende, heeft Toshiba geen enkele intentie om de leden van de HD DVD Promotion Group een voorstel over samenvoeging te doen.
Wij erkennen dat de belangrijkste factoren voor de nieuwe DVD standaard een grote capaciteit, acceptabele kosten en backward compatibiliteit met DVD zijn.
Toshiba zal op de Media-Tech Expo 2005 in Las Vegas een nieuwe HD DVD-ROM presenteren met vergrootte capaciteit. Toshiba zal zich blijven mengen in gesprekken om tot een nieuwe standaard te komen"

We blijven je op de hoogte houden.

Bewerking: Edgar Smit

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina