Toppers krijgen een eigen film; Toppers Lost in Vegas

Toppers krijgen eigen film; Toppers Lost in Vegas



Onlangs is tijdens het eerste van de vier uitverkochte jubileumconcerten van Toppers in Concert in het bijzijn van 68.000 fans aangekondigd, dat René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom op het witte doek komen in hun eigen bioscoopfilm; Toppers Lost in Vegas.  De bekendmaking verscheen op het scherm tijdens hun show en het nieuws werd onder luid applaus door de concertbezoekers ontvangen in de Amsterdam ArenA. In Toppers Lost in Vegas slaat het noodlot toe. Samen steken ze de oceaan over om hun geluk te beproeven in Las Vegas. Bij aankomst is niets wat het lijkt en stapelen de problemen zich in hoog tempo op. Je bent Topper of niet; de show must go on.... Zullen de Toppers schitteren op de Strip?Toppers Lost in Vegas is een hilarische muziekfilm die in december 2015 te zien is in de bioscopen.

Toppers

Met het 10-jarig jubileum van Toppers in Concert dit jaar, gaat het drietal een nieuwe uitdaging aan; een eigen speelfilm.Toppers: "We hebben nooit kunnen bedenken dat er naast onze concerten ook een Toppers-bioscoopfilm gaat komen. We hebben veel zin om de boel op stelten te gaan zetten in Las Vegas! Een nieuwe uitdaging want we zijn natuurlijk geen acteurs en willen er wel echt iets bijzonders van maken met de hulp van vele topacteurs."

Producenten

Toppers Lost in Vegas wordt geproduceerd door FATT Productions bv, Worst Case Scenario Group bv in samenwerking met Toppers in Concert bv en A-Film Benelux. Het scenario is geschreven door Jochum ten Haaf en Mischa Alexander.

 

Recente artikelen

Laatste reacties

kruspe  |  30-05-2014

is dit echt waar? neeee....kan toch niet?
Lees meer >

Claudio Santulli  |  28-05-2014

Waarschijnlijk voor de die-hard-fans only. :-)
Lees meer >

martwout  |  28-05-2014

Ik vrees dat deze film zelfs geen 1 gaat krijgen.
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina