Thomson introduceert LCD-scherm met tv-tuner en dvd-speler

Amsterdam, 1 april 2003 - Thomson, wereldwijd één van de toonaangevende producenten van consumentenelektronica producten zoals televisie-, video- en audio-apparatuur, brengt haar 15LCDVD met een beelddiagonaal van 40 centimeter uit op de Nederlandse markt. In dit product gaat geavanceerde technologie gepaard met uiterste mobiliteit, waardoor het model de ultieme technologie bevat voor maximaal kijkplezier.

De 15LCDVD is een LCD-scherm met ingebouwde tv-tuner en dvd-speler. In het toestel is de allernieuwste technologie verwerkt, wat resulteert in een helderheid van 450 cd/m2 en een contrast van 400:1. Dit maakt televisiekijken ook in minder ideale lichtomstandigheden een aangename bezigheid, mede dankzij de speciale tv-algoritme die door Thomson is ontwikkeld voor een perfecte aanpassing van het videosignaal aan de resolutie van het LCD-scherm. Verder biedt de 15LCDVD een grote kijkhoek van 170 graden, zodat u niet per se recht voor het scherm hoeft te gaan zitten. U hebt dus een perfect beeld, waar u ook zit. De ingebouwde dvd-speler (17
mm) maakt uw thuisbioscoop compleet en is geschikt voor het afspelen van dvd's, vcd's, audio-cd's, cd-r's en cd-rw's. Het toestel kan vrijstaand worden gebruikt en is dan 5 tot 40 graden draaibaar, maar ook is bevestiging aan de wand mogelijk.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De 15LCDVD LCD-scherm is vanaf heden verkrijgbaar via een gericht distributiekanaal; onder andere bij Correct, Megamax, BCC, MediaMarkt, E.P., Polectro en Expert. De adviesverkoopprijs van het LCD-scherm met ingebouwde tv-tuner en dvd-speler bedraagt EUR 1999, inclusief BTW.

Recente artikelen

Laatste reacties

Martin_G  |  01-04-2003

Nou dat maakt echt niet mn thuisbioscoop compleet hoor. Dat doet eerder een beamer + scherm voor hetzelfde geld en dan heb je echt nog erg goed beeld ook.
Lees meer >

Surya  |  01-04-2003

Te duur voor slechts zo een klein schermoppervlak imo...
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina