The Wire: The Complete Series op Blu-ray - 3 juni verkrijgbaar

De veelbekroonde serie voor het eerst op Blu-ray

THE WIRE: THE COMPLETE SERIES BLU-RAY

Vanaf 3 juni verkrijgbaar – Boordevol bonusmateriaal
Alle 60 afleveringen zijn met veel aandacht voor detail geremastered in 16x9 Full Frame HD

THE WIRE COMPLETE Blu rayZes jaar na het slot van de HBO® serie The Wire is de serie uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en door MSNBC uitgeroepen tot de beste serie in de TV geschiedenis. Deze zomer maakt The Wire het langverwachte debuut op Blu-ray™ disc. De 20-discs tellende box set bevat alle 60 afleveringen van de hitserie in verbluffend geremasterd 16x9 full-screen HD formaat met compleet nieuw box art. The Wire: The Complete Series op Blu-ray™ bevat geweldige bonusmaterialen, waaronder vier achter-de-schermen documentaires, drie prequels over het leven voor The Wire, een gloednieuwe Q&A met cast en crew ter gelegenheid van The Wire reünie.

The Wire: The Complete Series op Blu-ray™ is verkrijgbaar vanaf 3 juni – net op tijd voor Vaderdag en binge watching deze zomer – en is een ware must-have voor alle TV kenners!

The Wire beeldt een Amerikaanse stedelijke dystopie uit, waar het onderscheid tussen goed en kwaad, misdaad en straf continu op de proef wordt gesteld. In vijf seizoenen schildert The Wire een beeld van Baltimore waar de institutionele voorrechten, economische ongelijkheden en een keiharde drugsoorlog de stad en haar inwoners in hun greep houden. Het eerste seizoen van de serie toont de zinloosheid van drugsoorlog, het daarop volgende seizoen gaat over de de-industrialisatie en het verdwijnen van de werkende klasse. Seizoen drie laat zien hoe de politieke cultuur van de stad echte hervormingen tegenhoudt. In het vierde seizoen komt het onderwijssysteem aan bod en de werkelijke kansen voor komende generaties. Het vijfde en laatste seizoen onderzoekt de mediacultuur en de rol in het bestendigen van de status quo.  Te midden van dit alles bevinden zich de kleurrijke karakters, die zich aan beide kanten van de wet bevinden en de verscheidenheid aan culturen in Baltimore. Ieder voor zich probeert zich staande te houden, vechtend tegen een systeem dat zich in alles tegen de maatschappelijke vooruitgang lijkt te bewegen.
 
Speelduur: +/- 59 uur
Kijkwijzer: 16
Releasedatum: 3 juni 2015

Warner Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

WaymannDirector  |  31-05-2015

Ligt al MM Zwijnaarde aan 95 euro
Lees meer >

Geef ook een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina