The Huntsman Winters War is vanaf 24 augustus op DVD en (3D) Blu-ray

Als u op zoek bent naar het sprookje van Sneeuwwitje, dan kunt u het verhaal ontdekken van wat daaraan voorafging in:

THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR

The Huntsman: Winter's War Blu rayThe Huntsman: Winter's War DVDThe Huntsman: Winter's War 3D Blu ray

BESCHIKBAAR OP DIGITAL HD, BLU-RAY EN DVD VANAF 24 AUGUSTUS 2016

Universal Pictures Benelux brengt de film uit op Digital HD, Blu-ray en DVD vanaf 24 augustus 2016. De Blu-ray en DVD-versies van The Huntsman: Winter’s War zullen een gloednieuwe, extended version van het epische actie-avontuur bevatten, alsook exclusief bonusmateriaal dat de geheimen achter de schermen onthult. Charlize Theron, Chris Hemsworth, Emily Blunt en Jessica Chastain vertolken de hoofdrollen in een gloednieuwe, uitgebreide en verbluffende versie van het spetterende fantasy-avontuur.

In The Huntsman: Winter’s War vertolkt Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Monster) de rol van de Boze Koningin Ravenna, die haar goedaardige zus Freya (Emily Blunt: Sicario, Edge of Tomorrow) op onvergeeflijke wijze verraadt en haar hart vervult met een verdovende kilte. Deze maakt haar niet alleen immuun voor de liefde maar ontketent ook een sluimerende, ijzingwekkende kracht in haar . Freya trekt zich terug in een koninkrijk in het verre noorden en omringt zich met een leger jagers - Huntsmen – die haar moeten beschermen. De enige leefregel die ze haar trouwe mannen en vrouwen oplegt, is dat onderlinge liefde verboden is. Terwijl de machtsstrijd tussen de twee koninginnen in alle hevigheid voortwoedt, profileert Freya’s beste Huntsman, Eric (Chris Hemsworth: Thor, Star Trek Into Darkness) zich als de held die tussen Goed en Kwaad in staat. Aan de zijde van zijn strijdmakker Sara (Jessica Chastain: The Martian, The Help) - de enige vrouw die ooit zijn hart veroverde - moet Eric Freya helpen in de strijd tegen haar zuster. Alleen zo kunnen ze de eeuwige heerschappij van de boosaardige Ravenna verhinderen.

Bekijk de trailer:

EXCLUSIEF VOOR DE BLU-RAY
* Two Queens and Two Warriors – Het echte hart van The Huntsman: Winter’s War ligt bij de drie machtige vrouwen om wie het verhaal draait: Ravenna, Freya en Sara, Erics verloren echtgenote. Ontdek hoe de kracht en complexiteit van de vrouwelijke hoofdrollen niet alleen kersverse starpower wist te verleiden – topactrices Emily Blunt en Jessica Chastain – maar ook Charlize Theron er weer toe overhaalde om haar rol als Ravenna te hernemen.
* Meet the Dwarfs – De dwergen Nion (Nick Frost) en Gryff (Rob Brydon) geven het avontuur een luchtige, grappige toets, met name nadat ze hun vrouwelijke tegenhang ers hebben leren kennen. Ontdek hoe belangrijk deze vier dwergen waren voor de film zelf en op de set, waar de acteurs die hen vertolken een stevige reputatie verdienden als gangmakers en lolbroeken, ook als de camera’s niet meer draaiden.
* Magic All Around – De wereld van The Huntsman: Winter’s War is weliswaar verankerd in de geschiedenis maar ook doorweven met magie, het perfecte recept voor een verbluffend visueel spektakel. Ontdek hoe die magie – van Freya’s ijzige toverkrachten tot de met goud beladen boskobolden – op het scherm werd getoverd met een exclusieve blik achter de schermen.
* Filmcommentaar met regisseur Cedric Nicolas-Troyan

BONUSMATERIAAL OP ZOWEL BLU-RAY ALS DVD
* Deleted Scenes met Commentaar
* Gag Reel
* Dressed To Kill – Oscar winnares en kostuumontwerpster Colleen Atwood is opnieuw van de partij om de visuele pracht en glamour van Snow White and The Huntsman te laten herleven. Haar kostuums, die een lust zijn voor het oog en vaak verbluffen door hun bovennatuurlijke schoonheid, brengen de diverse personages op meesterlijke wijze tot leven.
* Love Conquers All — Dankzij o.m. het aanstekelijke enthousiasme van regisseur Cedric NicolasTroyan en de zusterlijke band tussen Emily Blunt en Charlize Theron, bruiste de set van The Huntsman: Winter’s War van het leven en werd er ook volop gelachen. De acteurs en de artiesten die meewerkten aan de film sloegen de handen in elkaar om een sprookje te scheppen over de pure kracht van de liefde. En daar beleefden ze blijkbaar heel wat lol aan.

Genre: Actie avontuur, Drama, Fantasy
Regie: Cedric Nicolas-Troyan
Cast: Charlize Theron, Chris Hemsworth, Jessica Chastain, Emily Blunt

Universal Logo

Recente artikelen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties. Geef als eerste een reactie in dit topic!

Filteren

Tags

Meer >

Archief

Meer >

Deel deze pagina